Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

Nisa Hastanesi Dr. Sibel AYDIN erkek infertilitesi 1. Micro Hamileyimmm
çok çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim çok sıcak kanlı çok ilgili doktorum hemşireler ve orada çalışan bütün personel çok iyi bütün doktorlar kapalı herkes bayan bu insanı daha çok rahatlatıyor en azından ben kendimi çok rahat hissettim. Kapalı biri değilim ama bayan doktor ve ekibini tercih ettim kendimi rahat hissettiğim için Allahım herkese nasip etsin inşallah..

Canim Hayirli Olsun Allah Anali Babali Büyütsün Benim Sormak Istediğim Senin Ilk Denenmeydi

selamlar bende marmamra üniv. hastanesinde oldum tüm tedavilerimi.. 4 aşılama olmadı..
ilk micro tedavimde hamile kaldım.. tevfik bey ve begüm hanım ilgilendiler benle..

sorun eşimdeydi 5. gün transferi yapıldı. 5. güne kadar yaşayabilen embryolar anne rahminde yaşama şansı daha yüksekmiş dr um çok iyiydi ben bunu bilmiyordum Allahım herkese nasip etsin..

ilk denemede 17 sene sonra hamile kaldım.Hem çapada hemde istanbul cerrahi hastanesinde çalışan prof.dr.Faruk Buyru..harika bir dr paraya önem vermiyen çektiğimiz acıları anlayabilen gerçek bir dost..gerçek bir dr..sevgilrimle dr um:)

Selam kızlar bende tüp bebek(mikro) denenememi İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ancak doktorum özeldi hastanede yumurta toplama ve transfer işlemleri yapıldı sadece kontrol ve muayenelerime doktorun özel muayenehanesinde devam edildi......ilk denememde tuttu çok şükür doktorumdanda çok memnun kaldım ayrıca......(Süleymaniyenin eski doktorlarından Serdar Koç )...Halada aynı doktora gidiyorum.......

ilk aşılamam eurofertil hakan özörnek başarısız ve memnun kalmadım.ikinci aşılamam jinemed dr münip berberoğlu başarısız dr iyiydi memnun kalmıştım fakat çok pahalı biryerdi.üçüncüsünü umut tüp bebek veya bahçeci kliniğinde düşünüyorum inşallah.yüce rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı vede hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

merhaba..bende 1 miyom ameliyatı eşim varikosel ameliyatı...
1.mikromu zeynep kamide.2.mikromu marmara üni.hepsi negatif..
3 mikro için alman hastanesinde devaviye başladık...nasip.. ay gittim.tahlilller..yapıldı..neden tutmuyor..kromozomlara bakıldı bir tuhaflık varmı..vs..eşimde sper sayısı çok az ve hareketsiz..normal yolla..hamile kalma %5 vs..çok zor..

ama normal yolla hamile kaldım..dr um da çok şaşırdı..ama böyle mucizelerle karşılaşıyorum dedi.

oğlum 19 aylık bende içimde 2. bebek isteği o kadar yoğun ki..tekrar başladı bebek isteği...annelilk çok tuhaf bir duygu..ama tekrar tedavileri yaşamak da istemiyorum..artık kısmet..
herkese bol şans.

canımoğlum günaydın.
normal yolla hamile kalmana çok sevindim.Allah ol dedikten sonra akan sular durur işte. merak ettiğim birşey var, acaba herhangi birşey denedinizmi, bu kürlerden ya da faydalı olduğu söylenen herhangi birşey?

hamile kalan tüm arkadaşlar herkes tüp bebek yaptırdığı merkezi ve doktorun adını yazsınki kendi aramızda mini bir anket yaparak ortada para avcısı gezinen ticarethanelere kurban gitmeyelim, ne dersiniz.....

arkadaşlar ben ilk iki denememi anatoliada yaptırdım ilk denememde hamile kaldım düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı üçünçü tedavim devam ediyor.sorunnum ise kan pıhtılaşması olduğunu söyledi doktorlar.

slm canım ne güzel yazmışsın, elimizden geleni yapsakta bazen oluyor bazen olmuyor,bazen mucizeler oluyor,Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin canım ,dediğin gibi çok istesekte,istemesekte kısmet,inşallah bir evladın daha olur,olmazsada Allah oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin canım üzülme bizede dua et, hangimizin duası kabul olur belli olmaz.K.İ.B..CANIM.

kızlar bende Marmara ÜNV.Hastanesinde 3 mikro yaptırdım ve şükürler olsun hamileyim. Doktorum Teyfik YOLDEMİR.Benim eşimde sperm düşüklüğü ve hareket bozukluğu vardı ayrıca biz keçiboynuzu kürü uyguladık degerlerimiz tam 3 katına çıktı hemşirelerimiz bile çok şaşırmıştı.

ya ben de evime yakın olduğu için birazda 10 temmuzda anadolu sağlık merkezinden randevu aldım.bu hastane tüp bebek yaptıran yokmu ? orda çalışan bi dr a sordum haliyle güzel seçim dedi.ben sadece bir kere denecem maddi durumlardan dolayı .ne olur bilgisi olan bişi yazsın kızlar.CADIARZU:sm_confused:

Nazenincim ve nazlı_melekcim bana umut oldunuz.
Allah meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Bende marmarada yaptırıyorum tedavimi ama henüz aşılama aşamasındayım.
2 olumsuz aşılama geçirdim, sonumuz tüp bebek :1no2:

canım, sperm düşüklüğü bizimde sorunumuz. bende ilk tüp bebek denememi marmarada yaptırdım sonuç maalesef negatifdi.sizin sayınız kaçtı peki? ve keçi boynuzu kürünü biraz daha açarmısın? nasıl oluyor ve ne kadar süre uygulanacak?

nilcim bu keçiboynuzu küründen çok fayda gören var....benim arkadaşlarımda dahil olmak üzere...sperm sayıları ve hareketliliğini 3-4 katına çıkarıyor...burda da o konuda bir başlık var, forum açılmış...birde pro.dr.ibrahim saraçoğlu nun sitesine girersen orda da tarif bulabilirsin canım...tarifi aksatmadan uygularssanız çok iyi sonuçlar alırsınız...yani özellikle belirteyim pekmezinden filan ziyade keçiboyunuzunun kendisini haşlayıp yedireceksin...ölçüleri dediğim sitede bulabilirsin.

NESTLE76 - çok teşekkür ederim canım.hemen bakayım.çok duydum ama denemekte fayda var tabi. sen nasılsın?varmı bir sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…