seda♥recep;3125319 .!.:nisa Hastanesi Dr. Sibel Aydin Erkek Infertilitesi 1. Micro Hamileyimmm
çok çok Memnun Kaldım Herkese Tavsiye Ederim çok Sıcak Kanlı çok Ilgili Doktorum Hemşireler Ve Orada çalışan Bütün Personel çok Iyi Bütün Doktorlar Kapalı Herkes Bayan Bu Insanı Daha çok Rahatlatıyor En Azından Ben Kendimi çok Rahat Hissettim. Kapalı Biri Değilim Ama Bayan Doktor Ve Ekibini Tercih Ettim Kendimi Rahat Hissettiğim Için Allahım Herkese Nasip Etsin Inşallah..
seda♥recep;3127081 .!.:teşekkür Ederim Amin Evet Canım Ilk Denememdi..
hamile kalan tüm arkadaşlar herkes tüp bebek yaptırdığı merkezi ve doktorun adını yazsınki kendi aramızda mini bir anket yaparak ortada para avcısı gezinen ticarethanelere kurban gitmeyelim, ne dersiniz.....
merhaba..bende 1 miyom ameliyatı eşim varikosel ameliyatı...
1.mikromu zeynep kamide.2.mikromu marmara üni.hepsi negatif..
3 mikro için alman hastanesinde devaviye başladık...nasip.. ay gittim.tahlilller..yapıldı..neden tutmuyor..kromozomlara bakıldı bir tuhaflık varmı..vs..eşimde sper sayısı çok az ve hareketsiz..normal yolla..hamile kalma %5 vs..çok zor..
ama normal yolla hamile kaldım..dr um da çok şaşırdı..ama böyle mucizelerle karşılaşıyorum dedi.
oğlum 19 aylık bende içimde 2. bebek isteği o kadar yoğun ki..tekrar başladı bebek isteği...annelilk çok tuhaf bir duygu..ama tekrar tedavileri yaşamak da istemiyorum..artık kısmet..
herkese bol şans.
kızlar bende Marmara ÜNV.Hastanesinde 3 mikro yaptırdım ve şükürler olsun hamileyim. Doktorum Teyfik YOLDEMİR.Benim eşimde sperm düşüklüğü ve hareket bozukluğu vardı ayrıca biz keçiboynuzu kürü uyguladık degerlerimiz tam 3 katına çıktı hemşirelerimiz bile çok şaşırmıştı.
kızlar bende Marmara ÜNV.Hastanesinde 3 mikro yaptırdım ve şükürler olsun hamileyim. Doktorum Teyfik YOLDEMİR.Benim eşimde sperm düşüklüğü ve hareket bozukluğu vardı ayrıca biz keçiboynuzu kürü uyguladık degerlerimiz tam 3 katına çıktı hemşirelerimiz bile çok şaşırmıştı.
canım, sperm düşüklüğü bizimde sorunumuz. bende ilk tüp bebek denememi marmarada yaptırdım sonuç maalesef negatifdi.sizin sayınız kaçtı peki? ve keçi boynuzu kürünü biraz daha açarmısın? nasıl oluyor ve ne kadar süre uygulanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?