benim şahsi fikrim böyle zor ve fedakarlıkla biriktirilen paralar daha iyi yerle için harcanmalıç ben senin yerinde olsam ev için saklardım.
Kızlar kaç aydır eşimi bekliyorum altın hesabı açtırsın diye.Ama baktımki internetten hesap açılıyormuş ve Garantiden altın hesabı açtırdım.Çok mutluyum elime para geçsin ilk işim gram altın almak olacak.Ay ne güzel ya artık benimde altın hesabım var.Bakiyesi 0 ama olsun ay sonuna kadar en azından 1 gram altın alırım çok mutluyum çok şükür.
Hayırlı olsun canım bende dün açtım altın hesabımı.. Tüm parayıda altına çevirdim..
Ama ben altın aldıktan sonra altın durakladı.. Kesin bundan sonrada düşüşe geçer.. bakalım hayırlısı sende en kısa zamanda borçlarını bitirir altın almaya başlarsın inşallah..
aminnnn canım inşallah.
Bu arada kızlar bir arkadaşım dün doğum yaptı.Onu hastaneye ziyarete gideceğim.Hediyemi daha sonra götüreceğim ama hastaneye giderken ne götürmem gerekiyor.Çiçek götürsem çok pahalı gibi bu haftada cebimde fazla bir param yok zaten.Eşim henüz maaşını almadı da.Ne götüreyim kızlar bana akıl verin lütfen.
faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi
ben 108 den aldım az önce hayırlısı olsun bakalım ..
ben biliyorummm ve çok merak ediyorum bu sistemi..
eşime arayıp bilgi alması konusunda ısrar edyorum ama bakalım hayırlısı..
kızlar elime toplu para geçti. bir ata lira almayı düşünüyorum. ne dersiniz alsammı şimdi yoksa bekletsemmi parayı
kızlar elime toplu para geçti. bir ata lira almayı düşünüyorum. ne dersiniz alsammı şimdi yoksa bekletsemmi parayı
Canım ya bu faizsiz kredi sistemi nedir, nasıl bişey oluyor anlamadım.Sırf merakımdan soruyorum cahil kalmayayım.
al canım al bu altının beklemekle düşeceği yok kaç gündür en fazla 1-2 oynuyor.O da seni fazla zarara uğratmaz.
faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi
canım internetten açılır ama bankanın şubesine gidip sözleşme imzalamak da gerekiyor bilgin olsunKızlar kaç aydır eşimi bekliyorum altın hesabı açtırsın diye.Ama baktımki internetten hesap açılıyormuş ve Garantiden altın hesabı açtırdım.Çok mutluyum elime para geçsin ilk işim gram altın almak olacak.Ay ne güzel ya artık benimde altın hesabım var.Bakiyesi 0 ama olsun ay sonuna kadar en azından 1 gram altın alırım çok mutluyum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?