Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar bugün diyete başladım ve yol arkadaşları arıyorum:) BOYUM 1.67 VE 75 KİLOYUM GÜNDEN GÜNE KİLO ALIYORUM VE BEZMİŞ DURUMDAYIM NE GİYSEM GÖBEGİM PIRTLIYOR MORALMAN ÇÖKTÜM YAZA KADAR FİT OLMAK İSTİYORUM AMA MOTİVASYON ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDA
merhaba arkadaşlar bugün diyete başladım ve yol arkadaşları arıyorum:) BOYUM 1.67 VE 75 KİLOYUM GÜNDEN GÜNE KİLO ALIYORUM VE BEZMİŞ DURUMDAYIM NE GİYSEM GÖBEGİM PIRTLIYOR MORALMAN ÇÖKTÜM YAZA KADAR FİT OLMAK İSTİYORUM AMA MOTİVASYON ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDA
evet aynı sorun bende de var malesef boyum 1.70 kilom 68 en asağı 8 kilo fazlam var ama ben yaptığım sporlada bu kiloları veremedim ki fazla yemek yiyen biri değilim ama gel gelelim çok zevk alarak yemek yiyorum pişiriyorum :26: