Haydi kızlar gelin konuşalım

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar burda birbirimize danışıyoruz ama siz kaç aydır deniyorsunuz hastalıklar neler gelin dertleşelim

İlk gebeliğim denediğimiz ay olmuştu. Sonra kaybettim bebeği mi. Bu ay tekrardan denemelere tam olarak başlamayı düşünüyoruz. İnşallah çok beklemeyiz. Gerçi sağlıklı olsunda beklerim

15 aydır deniyoruz gerçi eşim 30 Eylül de varikosel ameliyatı oldu onda problemler çıktı o yüzden olmadığını öğrendik. Şuan beklemedeyiz yani

Dört aydır deniyoruz ben kan ve hormonlarima baktırdım ve alltan yumurtaliklara bakıldı herşey yolunda şuan yeni olduğu için detaylı doktora gorunmedik ama hala olumlu sonuç alamadık

Benimde 3 ay daha ama heyecanlı bir serüven 2. Ay kimyasal oldu bu ay 5 gün kaldı bir umut bekliyorum

polikistik over + yumurtlamam olmuyordu.. 4 yıl boyunca hiç olmadı ve hiçbir tedavi olmadım 4 yılın sonunda bir anda gebelik oluştu.. şu an 13 haftalık

Biz de şuan 2 aydır korunmuyoruz. Aslında geçen ay biraz random oldu ilişkilerimiz yani yumurtlama günleri vs takip etmedik, açıkçası psikolojik olarak hamile miyim acaba gibi kafada kurduğum için ilk denemede geçen ay bi regl gecikmem oldu, 3-4 gün sonra regl oldum. Bi de benim bu regl düzeni saatli gibidir. Şak diye hangi gün olacaksam olurum. Sanırım kafada kurmadan stres yaptım ya da beynim kendini hamiş sandı . Bu ay takip ederek hareket ettik bakalım. Kafada kurmuyorum . Hayırlısı. Çok kafada kurunca stres de oluyor insan ve bence bu da etkiliyor hamile kalma ihtimalini. Birçok yöntem varmış yeni öğrendim. Ovulasyon testleri vs. Biraz daha bu süreçte bilgi sahibi olmak ve ihtimalleri arttırmak için yeni üye oldum. İsteyen bekleyen herkes geç ve güç olmadan sağlıkla evlatlarını kucağına alır inşallah. Bebek Düşünen herkese bol şans diliyorum

Merhaba 1 seneden fazladır çocuk Sahibi olmaya çalışıyordum daha sonra hamile kaldım fakat boş gebelikten kaynaklı Eylül ayında kürtaj olmak zorunda kaldım ovülasyon takibi yaparak gebe kalmıştım bu arada ve size de tavsiyem yumurtlamadan 1 gün öncesinde muhakkak ilişki olsun. Kürtajdan sonra 2kere regl oldum yumurtalama gününde ilişkimiz olmuş bilmiyordum hazır böyle bir durumu yakalamışken devam edelim dedik şuan reglime 8 gün var sabırsızlıkla bekliyorum Belirtiler var ama psikolojik olabilir de. Aşırı beyaz akıntım gaz ve kokulara çok keskin alıyorum ve bu ara yorgun hissediyorum hakkımız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle geliriz

bende bir 6 aydır deniyorum olmadı en son ben gittiğimde birşey yoktu bu ayda olmazsa ikimizde bir doktor kontrolüne görünelim diyorum

Kızlar burda birbirimize danışıyoruz ama siz kaç aydır deniyorsunuz hastalıklar neler gelin dertleşelim
7 ay hiç korunmadık olmadı. 7 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. Ama maalesef 9 haftalıkken düştü. Sonra da kürtaj falan derken ilk adetim olmadı daha

6,5 yıldır bekliyorum 3.tüp bebek oldu.3 'de düştü.
Benim dayımın 16 yıl çocuğu olmadı. 16 cı yılında kendiliğinden hamile kaldı ama 2 ay sonra düştü. 2 yıl sonra yani 18 ci yılında tüp bebek yaptılar. Kanaması falan oldu ama dr tedavi sürum merum falan çok şükür şimdi kızı var 5 aylık oldu çocuğu. Allahtan umud kesilmez )

Bende yeni evliyim 2 aydır korunmuyoruz, normalde düzenli adet oluyorum, bu ay 5 gün gecikmem var adet olmadım, bazı belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı inşallah güzel sonuçlar bekliyorum gibi

Bende yeni evliyim 2 aydır korunmuyoruz, normalde düzenli adet oluyorum, bu ay 5 gün gecikmem var adet olmadım, bazı belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı inşallah güzel sonuçlar bekliyorum gibi
Evlilikten sonra gecikmesi yaşıyorsanız bünyeniz kendini hamileliye hazırlıyor diye. Doğru mu değil mi bilemedim ama böyle birşey duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…