Evet canım benn yarın sabah başlicam. Adet bitiminden 2 gün sonra başlanılıyor. Eşime de bir yandan keçiboynuzu kürü uygulamayı dusunuyorumburdayim sen yarin mi baslicaksin
hmm benim ozaman bir sonra ki ay baslamam lazim cunku adetim biteli 4 gun oldu ve biraz ara vermeyi dusunuyorum bu ay hamile kalamadim icin baya uzgunu bu arada kusura bakma pek turkcem iyi deilEvet canım benn yarın sabah başlicam. Adet bitiminden 2 gün sonra başlanılıyor. Eşime de bir yandan keçiboynuzu kürü uygulamayı dusunuyorum
Canım ne farkeder başla. Bazı sitelerde 7.gün başlanması gerektiğini de söylüyor. Belki bu da bir işaret olabilir bence zamanını boşa harcama. Bakıyorsun olmuyor ondan sonra da diyoruz ki keşke en başından korunmasaydıkhmm benim ozaman bir sonra ki ay baslamam lazim cunku adetim biteli 4 gun oldu ve biraz ara vermeyi dusunuyorum bu ay hamile kalamadim icin baya uzgunu bu arada kusura bakma pek turkcem iyi deil
tamam ozaman ben yarin baslarimCanım ne farkeder başla. Bazı sitelerde 7.gün başlanması gerektiğini de söylüyor. Belki bu da bir işaret olabilir bence zamanını boşa harcama. Bakıyorsun olmuyor ondan sonra da diyoruz ki keşke en başından korunmasaydık
tamam ozaman ben yarin baslarim
arastirdim canim 2.gun basla diyor en iyisi ben bir sonra ki ay baslim benim 1 bucuk sene oldu ve agustos da 2 yil olucakYine de nette araştır canim istersen. Ne zamandır çoçuk istiyorsun? Benim 1 sene oldu
Anladim canım hakkında hayırlısı olsunBen 4 gun önce catlatma iğnesi vuruldum malesef kullanamayacağm
benimde catlama ignesi olmam lazimmis ama malesef olamicam cunku turkiyede olmam lazimBen 4 gun önce catlatma iğnesi vuruldum malesef kullanamayacağm
Canım adet bitiminden 7 gün sonra da yazıyor :/arastirdim canim 2.gun basla diyor en iyisi ben bir sonra ki ay baslim benim 1 bucuk sene oldu ve agustos da 2 yil olucak
bilmiyorum belki baslarim ama bir zarari felan varmidir sogan kurunun kist yaptini duymustumCanım adet bitiminden 7 gün sonra da yazıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?