Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

Bugun 10.gunum kaldi 5 gun:) ilk zamanlar surekli wc gidiyordum kucuk tuvaletim geliyordu bu aralar o bitti simdi de bel agrim ayak agrilarim basladi :)

Kizlar hikayemi yazayim bende size belki bir umut olur.38 yasindayim.6 aylik oglum var.Rabbim saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin.gecen sene ekim ayinda asilama oldu tutmadi buarada evliligimin 15.ci ayinda hamile kaldim.kasim aralikta sogan suyu ictim ocakta hamile kaldim.hala inanamiyorum cift cizgiyi nasil gordugumu.sezeryanla dogumum oldu.ameliyattan sonra drum sol tupumun kapali oldugunu tek tuple ve bu yasta hamile kalman mucize dedi.eger ikinciyi dusunuyorsaniz korunma dedi.bizde dusundugumuz icin korunmadik 6 ay oldu hamile kalamadim.subat ve mart ayinda sogan suyu ictim yine .mart ayinda adetime 10 gun kala ictim ama erkenden adet olunca biraktim 4 gun icmis oldum.gecen senede ikinci ay erkenden adet olmustum.tabi bunlar birer vesile.Rabbim ne zaman isterse o zaman verir.biz elimizden geleni yapalim gerisini Allaha birakalim.adetime daha iki hafta var isterseniz beraber bekleyelim kk nun cok faydasini gordum.sogan suyunuda burda okumustum zaten.ne bileyim sogan suyu rahim uzerinde etkisi varki erkenden adet oldum.bu seferde hamile kalirsam gelene gecene sogan suyunu anlatirim artik:))))

Allah im anali babali buyutsun canim darisi bizim basimiza insallah :) bizde sogan suyunu ictik arkadasin adeti baya gecikti adet olmadi ama gebelik de yok benim de 1 gun gecti bakalim nolcak :)

Amin canim benim Rabbim sizede icinde banada tez zamanda nasip etsin aratmasin.arkadas dedigin ay12live mi.senin gunun gecermiydi hiç.belirtin varmi

Amin canim benim Rabbim sizede icinde banada tez zamanda nasip etsin aratmasin.arkadas dedigin ay12live mi.senin gunun gecermiydi hiç.belirtin varmi

Evet cnm ay12live dan bahsettim . Benim gunum gecer gecen aylar da 12 gun gecikti stres yapmistm ama bu ay stres falan yapmiyorum gecikti anlamadim neyse bekkicem biraz daha

Idrar testi icin en az 5 gun bekle derim.belirtin varmi.benim nu aydan cok umudum yok bahar temizligi yapiyom uzaniyom agir kaldiriyom bir dahaki aya artik

Merhaba arkadaslar bende soğan suyuna adetin 11. Günü başladım ve 15 gündür yapıyorum son günüm bugün mutlu haberler alırız inşallah derdi verende Allah dermanı veren de Allah biz isteyelim yeterki

Ben polikistik overim adetlerim çok düzensiz bazen 45 günde bazen 60 günde 1 oluyorum oyüzden tarihim belli değil

Merhaba arkadaşlar, ben de dün sogan kuru ne başladım. En son adetim 24 Mart ti, hiç Şaşmaz 27_28 günde olurdu ama bu ay 31.günüm gebelik te yok test yaptım ben de sogan suyuna başladım adet gecikince de sokulmesi ne faydası olur diye.Geçen sene bi kisti vardı 4.5 cm ilacsiz sogan kuru yle geçti bi adet olup bitince yine bi gidicem bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı insallah

İnşallah canım hayırlı haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…