Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

bilmiyorum belki baslarim ama bir zarari felan varmidir sogan kurunun kist yaptini duymustum
Hayır canım niye zararı olsun soğan sonuçta antibiyotik gibi birşey tam tersi çok faydalı. Netten iyi araştır göreceksin zararı olsa bu kadar kişi pkolular iğleşmez Bebek sahibi olamazdı. O da bir şifa bence ya

Günaydın arkadaşlar ben bugun soğan kürüne başladım. Sabah aç karnına ilk kürümü uyguladım. Soğanin konusu her ne kadar midemi bulandırsa da içtim Allah'a şükür. Hemen ağzıma bir şeker aldım ki soğan tadını hissetmiyim diye. Akşama da aç karnına 1 kür daha uyguladım mı bugünü bitirmiş oluyorum insallah

Akşam içmem gereken soğan kürünü de içtim. Gercekten içerken zorlanıyorum soğan kokusu falan ama kendimi zorlicam insallah 15 günü tamamlicam arkadaşlar kafaya taktım. Yanlız kimse katılmıyor ben burda kendi kendime yazıp duruyorum el ele verelim birbirimize destek olalım kızlar Bebeklerimiz icin biraz fedakarlık yapma zamanımız geldi galiba

ben baslamadim gercekten umidimi kaymettim hic hevesim yok

Bugun soğan kürünün 2.günüydü yarın 3.günüme giriyorum haydi kızlar katılımlarınızı bekliyorum destek olalım birbirimize ! :)

3.gün de tamamlandı şükür. Yarın 4.günüm. Bu yolda yanlız yürüyorum kimseler yok

3.gün de tamamlandı şükür. Yarın 4.günüm. Bu yolda yanlız yürüyorum kimseler yok

Ben varim canim 26 sinda basladim bende benim akintim cok okuyor akinti icin basladim bebegim yok ama bende olmasinicok istiyorum yanliz sogan kuru neden se beni cok wc cikariyor sizde de oyle oluyormu bugun 4.gundu akintim da azalma var eskisi gibi degil 15 gun devam edicem insallAh

Merhaba canım :) hayırlara vesile olur insallah. Bende yarın 10.günüme giriyorum soğan küründe. Zaman Nasıl geçmiş anlayamadim bile. İnsallah faydasını görürüz. WC olması normal cunku insanlar bunu zayıflamak icin bile kullanıyor. O acıdan endişe etme canim :) haberleşelim burdan

Tamam canim haberleselim ama ben zaten zayifim iyice zayiflamak da istemiyorum :)) neyse 15 gunden fazla bisiy olmaz umarim ilk baslarda cok midwm bulaniyordu ama simdi iyice alistim

Tamam canim haberleselim ama ben zaten zayifim iyice zayiflamak da istemiyorum :)) neyse 15 gunden fazla bisiy olmaz umarim ilk baslarda cok midwm bulaniyordu ama simdi iyice alistim
Bende ağzıma şeker alıyordum ama simdi bende alıştım :) hayırlara vesile olmasini diliyorum inşallahhhh

Bugun soğan küründe 10.günüme girdim. Haydi hayırlısı inşallah. Amin.

Benim de bugun sogan kurunde 5.gunum sabah ac karnina ictim ama aksam disarda yemek e ciktik icemedim gece yatarken icicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…