Hayır canım niye zararı olsun soğan sonuçta antibiyotik gibi birşey tam tersi çok faydalı. Netten iyi araştır göreceksin zararı olsa bu kadar kişi pkolular iğleşmez Bebek sahibi olamazdı. O da bir şifa bence yabilmiyorum belki baslarim ama bir zarari felan varmidir sogan kurunun kist yaptini duymustum
ben gercekten coookkk yoruldummavikara Feyzaaaaaaaa kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin. Allah hic beklemediğimiz anda o güzel mutluluğu bize yaşatacak elbette.
Pes etmek yok kızlar! Güçlü olmamız lazım bu yoldaben gercekten coookkk yoruldumartik beklemek istemiyorum
ben baslamadim gercekten umidimi kaymettim hic hevesim yokAkşam içmem gereken soğan kürünü de içtim. Gercekten içerken zorlanıyorum soğan kokusu falanama kendimi zorlicam insallah 15 günü tamamlicam arkadaşlar kafaya taktım. Yanlız kimse katılmıyor ben burda kendi kendime yazıp duruyorum el ele verelim birbirimize destek olalım kızlar Bebeklerimiz icin biraz fedakarlık yapma zamanımız geldi galiba
Aaaa neden canım ya aşkolsun bak bugun bir arkadasım aradı 7 senedir bekliyorlar be bana bugun hamile oldugunu söyledi. Allahtan Ümit kesilmez!!ben baslamadim gercekten umidimi kaymettim hic hevesim yok
haklisin canim ama elimde deil insallah rabim en kisa zamanda bizlerede nasip ederAaaa neden canım ya aşkolsun bak bugun bir arkadasım aradı 7 senedir bekliyorlar be bana bugun hamile oldugunu söyledi. Allahtan Ümit kesilmez!!
Aminnnnnhaklisin canim ama elimde deil insallah rabim en kisa zamanda bizlerede nasip eder
3.gün de tamamlandı şükür. Yarın 4.günüm. Bu yolda yanlız yürüyorum kimseler yok
Merhaba canım :) hayırlara vesile olur insallah. Bende yarın 10.günüme giriyorum soğan küründe. Zaman Nasıl geçmiş anlayamadim bile. İnsallah faydasını görürüz. WC olması normal cunku insanlar bunu zayıflamak icin bile kullanıyor. O acıdan endişe etme canim :) haberleşelim burdanBen varim canim 26 sinda basladim bende benim akintim cok okuyor akinti icin basladim bebegim yok ama bende olmasinicok istiyorum yanliz sogan kuru neden se beni cok wc cikariyor sizde de oyle oluyormu bugun 4.gundu akintim da azalma var eskisi gibi degil 15 gun devam edicem insallAh
Merhaba canım :) hayırlara vesile olur insallah. Bende yarın 10.günüme giriyorum soğan küründe. Zaman Nasıl geçmiş anlayamadim bile. İnsallah faydasını görürüz. WC olması normal cunku insanlar bunu zayıflamak icin bile kullanıyor. O acıdan endişe etme canim :) haberleşelim burdan
Bende ağzıma şeker alıyordum ama simdi bende alıştım :) hayırlara vesile olmasini diliyorum inşallahhhhTamam canim haberleselim ama ben zaten zayifim iyice zayiflamak da istemiyorum :)) neyse 15 gunden fazla bisiy olmaz umarim ilk baslarda cok midwm bulaniyordu ama simdi iyice alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?