Suan icin tek sorunumuz pco cnm esimde daha sonuclarini alip doktora gorunmedi benim kontrolumde goruncekti doktorum izinliymis esiminde isleri var gidip ogrenemedi ins bisi cikmaz ondadaHiç bir sorun yok canım ne eşimde nede bende ama olmuyo zamanı gelmedi demekki diyorum nasip herşey, senin sorunun ne canım?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırızSuan icin tek sorunumuz pco cnm esimde daha sonuclarini alip doktora gorunmedi benim kontrolumde goruncekti doktorum izinliymis esiminde isleri var gidip ogrenemedi ins bisi cikmaz ondada
Aynen hayirlisi cnm ben meraktan catlicam e nabiz gibi bi yerden ogrenememmiki acaba e devlet sifresivar bende orda gorunurmu sonuclar acaba?Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırız
Yok canım e devlette sonuçları göremezsin orda sadece kullanılan ilaçlar gözüküyo,, hastanenin web sitesinden bakılabilir özel hastanemi devletmi?Aynen hayirlisi cnm ben meraktan catlicam e nabiz gibi bi yerden ogrenememmiki acaba e devlet sifresivar bende orda gorunurmu sonuclar acaba?
Ozel hastane cnm ama onun icinde bi barkod bisi lazm deilmi vaemi ole bisi esimde bilmiyorumYok canım e devlette sonuçları göremezsin orda sadece kullanılan ilaçlar gözüküyo,, hastanenin web sitesinden bakılabilir özel hastanemi devletmi?
Bazı özel hastanelerde tc numarasıylada bakılabiliyo, arasan da söylerler aslındaOzel hastane cnm ama onun icinde bi barkod bisi lazm deilmi vaemi ole bisi esimde bilmiyorum
Baktim cnm protakol numarasi istenio malesef mecburen bekliycem arayipta ogrensemde bisi fayda etmez hangi birini aklimda tutucam cnmBazı özel hastanelerde tc numarasıylada bakılabiliyo, arasan da söylerler aslında
Hayırlısı canım ohalde biraz sabret bakalımBaktim cnm protakol numarasi istenio malesef mecburen bekliycem arayipta ogrensemde bisi fayda etmez hangi birini aklimda tutucam cnm
Hepimiz inşallah canımGUZEL haberler verirsiniz insallah
Canım geçen ay kür uyguladım bende de adet gecikmesi yaptl,, bu ay kullanmadım kür'ü ama 2 gün geciktim acaba yinemi onun etkisi? Sende kaç ay oldu gecikme?Hayırlısı insallah faydası olur. Çok guzel bir kür Aslı'nda bende bir umutla başladım ama bende ters etki yaptı adetimi geciktirerek insallah sana şifa olur hamile kalırsın canım
Canım onun etkisi olabilir benim sonraki adetlerimde de 2-3 gün gecikme yapmıştı yanı. Ama kullandığım ilk ay adetim 3 hafta geciktiCanım geçen ay kür uyguladım bende de adet gecikmesi yaptl,, bu ay kullanmadım kür'ü ama 2 gün geciktim acaba yinemi onun etkisi? Sende kaç ay oldu gecikme?
canım herşeyin vakti ve zamanı vardır hayırlısı böyleymiş demekki emeklerim Boşa gitti falan diye düşünme sakın! Rahim içini temizliyor herkesinin yapması gereken bir kür Aslı'nda çöl faydalı. İyi yanından bak dualarını eksik etme rabbine sığın. İsyan etme bu şeytanın vesveseleri kardeşim.Merhaba. 3 aydır soğan kürünü uyguladım. Adet dönemim çok sancılı olurdu biraz o sancı azsldı. Tamamen geçmedi ama azaldı. Ben hamilelik için istedim soğan kürünü ama olmadı. 3 ay çalışan biri olarak her sabah 6 da uyandım kaynattım. Emeğimi geçtim. Umudum. O her ay umutlanma kendini hamile sanma ve sonrası adet olma yok mı( psikolojim bozuldu. Çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok umutlanmıştım (
Haftaya aşılama olucam Allah herkese hayırşısıyla evlat nasip eder inşallah hakkımızda hayırlısı hepimizin canımCanım onun etkisi olabilir benim sonraki adetlerimde de 2-3 gün gecikme yapmıştı yanı. Ama kullandığım ilk ay adetim 3 hafta gecikti
Amin kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnsallah güzel haberler verirsinHaftaya aşılama olucam Allah herkese hayırşısıyla evlat nasip eder inşallah hakkımızda hayırlısı hepimizin canım
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah herkes güzel haberlerini verir seviniriz inşallahAmin kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnsallah güzel haberler verirsin
Amin bitanemİnşallah canım Allah razı olsun inşallah herkes güzel haberlerini verir seviniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?