Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

Adet olmadan sogan suyu iciliyormu ya hamileysen gec dollenme olduysa

Adet olmadan sogan suyu iciliyormu ya hamileysen gec dollenme olduysa
Hamile Değilim canım yaen son Korunmasız ilişki 6 nisan di defalarca test yaptım olsa çıkardı .Kan testi yaptırmadim ama geç dollenme ihtimali falan da yok.Adet geldi gelecek zaten.Hamileyken sıkıntı olabilir ama ben hamile değilim eminim ,Bi dahaki aya insallah diyelim

Ne bileyim ya bi 5 gun daha beklesen test yapsanda oyle baslasan

Ne bileyim ya bi 5 gun daha beklesen test yapsanda oyle baslasan
Teşekkür ederim uyarın için zibilyon tane test yaptım, en son dün yok negatif.acaba var mı yok mu stresinden geciktigini düşünüyorum. 6 nisan da son Korunmasız ilişkiyle 3 gün sonra bile dollenme olmuş olsa bu zamana kadar çıkardı. Zaten sildikçe leke geliyo gibi bugün yarın sökülüp birakicam soğanı ,Rahatlicam insallah

Tmm o zaman adet oluyorsun

Merhaba ben 4 ay bebek sahibi olmak istedim ama olmadı 31 ocakta adet oldum adetim bitti 2 gün sonra soğan suyuna başladım 15 gün kullandım 3 martta hamile olduğumu öğrendim suan 12 haftalık yiz pes etme hemen tamam seninde olur inşallah

Sağlıcakla kucaklayan insallah,Benim biraz karışık oldu başlamak. Adetim 3 4 gun gecikince gebelikte olmayınca, adet olmak için dün gece başladım. Bugün sabah ta ictim akşam üstü adetim geldi bu gece de içip birakicam.önümüzdeki ayki adet tarihim kestiremedigim için ara vericem artık sonraki ay denerim .Teşekkür ederim

Hı anladım olur canım sıkma canini

naptin canim adet oldun mu

Merhaba ben de bu ay başladım. Reglim bittikten sonraki 7. Gün 25 ağustosta başldım, bugün 14. Günüm çok az kanama geldi sabah karnım biraz ağrıyor. Sanırım regl belirtileri bunlar. Akşama kadar olurum diye düşünüyorum. Aslında tuttuğum takvime göre daha 4 günüm vardı regl olmama... Durum böyle umarım hamile kalmayı başarabilirim.

Üzüldüm. Umarım en kısa zamanda hamile olursun. Bu iş biraz da psikolojik oluyor bir yerde. O kadar çok takıyoruz ki kafamıza artık herşey tersine gidiyor. Umut etmekten vazgeçmemek lazım.

Üzüldüm. Umarım en kısa zamanda hamile olursun. Bu iş biraz da psikolojik oluyor bir yerde. O kadar çok takıyoruz ki kafamıza artık herşey tersine gidiyor. Umut etmekten vazgeçmemek lazım.
Aynen de oyle canım...
Sende durumlar Nasıl?

Ben daha bu ay başladım. 14 gün içtim regl oldum dün. Reglime 10 gün kala başlıcam yine. Denemekte fayda var.

Ben daha bu ay başladım. 14 gün içtim regl oldum dün. Reglime 10 gün kala başlıcam yine. Denemekte fayda var.
Hayırlısı insallah faydası olur. Çok guzel bir kür Aslı'nda bende bir umutla başladım ama bende ters etki yaptı adetimi geciktirerek insallah sana şifa olur hamile kalırsın canım

Hayırlısı insallah faydası olur. Çok guzel bir kür Aslı'nda bende bir umutla başladım ama bende ters etki yaptı adetimi geciktirerek insallah sana şifa olur hamile kalırsın canım
Teşekkürler Umarım... Bir arkadasım böyle hamile kalınca umutlandım bende.

Ya çok sinirim bozuldu soğan suyundan sonra normal adetimi oldum adetim bitti 3 gün geçti şimdi yine kanama neden ama

Merhaba bende pco luyum pcolulara iyi geldigi soyleniyor
Bende bu ay rahim filmi cektircektim hatta bu hafta
Fakat doktorum izinliymis yani diger aya kaldi
Sogan kurune baslamak istiyordum internetten pcodan kurtuldugunu adrtlerinin duzene girdigini soylen cok insan okudum gecen sene kasim ayinda kabuklu sekilde 13 gun uygulamistim siddetli bir agri girince biraktim belki yok edicekti herneyse
Simdi tekrar basliyorum kabuklu mu kabuksuz mu yapmak gerek acaba birde adetken basliyanlarda var adetten sonrada basliyanlar var hangisini yapmak gerek suan adetimin 2inci gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…