Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
butun bebkler saglıklı olsunlar ...saglıkla büyüsünler ...butun kuvezde bekleyen bebkelr saglıkla annelerın kucaklarına gelsınler........hersey bir varmış bir yokmuş olsun ...allahım hepimiizn yardımcısı ol...bütün bebkleri koru....

Canım inşallah miniklerin sağlıkla yuvalarına kavuşur. Bu bekleyişler çok zor ama yeter ki sağlıkları yerinde olsun. Allah sizlere de güç versin. Miniklerini görmeye başladıktan sonra bol bol konuşup izin verildiği ölçüde dokunmaya çalış seni hissettiklerinde çok daha çabuk toparlayacaklardır kuzucuklar.

allah sizlere sabır minik prenseslerede güç versin inşallah bir an önce bu dönemi atlatıp en kısa zamanda evinizi üç çiçekle renklendirirsiniz inşallah tüm dualarımızdasınız her tür desteğe hazırım

sagolun kızlar...............rabbım razı ols...........ınş ıyı olurlar...............cok zor bu bekleyış ...........koklayamamak sevememek cok zor..........ınş bende atlatırım ve saglıkla alırım kızlarımı.........bı tanesı yenıden makınede ..........aldıgı azcık kılo yıne gıdecek sanırım ınş yıne toparlar ...........cıkar makıneden.........dualarınız ıçın sagolun............

ela dila seda...................ınş gelırler annelerıne..............

canım en kısa zamanda toparlanıp yanına gelecekler inşallah..
mehtapın dediği gibi izin verildiğinde her fısatı değerlendirip
dokun ela,dila ve sedacığıma..
moralini yüksek tut ve aklına kötü hiç birşey getirme..
çünkü iyi olacaklar annesi...:ecrin_bebek:

ınş kızlar sagolun ...........beklıyor ve hep dua edııyorum.........rabbım kucagıma nasıp etsın ınş..........sanırım uzun zaman beklıcem gıbı.........ınş cok beklemem ............ınş hersey ıyı gıder kızlar..........gercı ıyı olsunlarda beklemeyede razıyım.........

kuvözdeki bebeklere en yakın zamanda sağlıkla çıkmalarını hasta bebek varsa bi an önce iyileşmelerini diyer bütün bebeklerinde annelerini hep şaşırtmalarını hergün yeni şeyler yapmalarını diliyorum

günaydın arkadaşlar..
sizlere, meleklerinizle beraber güzel bir gün diliyorum..
melekleri gıdılarından ve totoşlarından öpüyorummm

günaydın arkadaşlarım dert ortaklarım hiç bir annenin üzülmemesi gözyaşı dökmemesi hiç bir bebişin sıkıntı hastalık geçirmemesini kuvözdeki yaramazlarında çabucak annelerine gelmelerini diliyorum

herkese hayırlı bi gün diliyorum bugünün ve önümüzdeki bütün günlerin bizlere ve meleklerimize sağlık huzur mutluluk getirmesini diliyorum hergünümüzün bi önceki günden daha güzel geçmesini ve bol bol hayır getirmesini diliyorum

cok guzel temennıler ............rabbım yardım etsın ınş tum sıkıntıdakılere...........guzel gunler gelsın ınş

inşallah bebeklerimiz bi an önce sağlıkla taburcu olup yuvalarına,ana-babalarının kucaklarına dönerler

günaydın arkadaşlar
güzel bir gün geçirin ve güzel haberler alın...
Allah herkesin gönlüne göre versin ...
ve dualarımız kabul olsun..inşallah...

amın ınşşşşşşşşş...............rabbım kolaylık versın .............rabbım ıyı etsın bebeklerımızı...........ınş kısa zamanda..............

güne yine pek güzel başlayamadım..bugünde beslenemiycek yavrum..solunum sıkıntısı olmuş dün akşam tekrar nasal s. a bağlamışlar..kan verilecekmiş bugün.. bi de enfeksiyon şüphesi varmış...
Allahım artık hep güzel haberler alsak..zaten 2 - 2.5 ay yavrumun hastanede kalacağını söylüyolar..gönül istiyoki sadece kilo almasını bekleyelim bağrımıza basmak için,böyle haberlerle yüreğimiz yerinden oynamasın, gönül istiyoki o küçücük bedenleriyle erkenci davranıp yaşam mücadelesi veren bebeklerimizin artık kılına zarar gelmesin,başka dert-tasa eklenmesin...hergün iyi olsunlar...hep iyi olsunlar...Allah hepsinin yardımcısı olsun, hiçbirinin elini bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…