bana cok farkli birsey soyledi yani simdiye kadar soylenenlerden farkli birsey
bebegimin beynindeki gri hucrelerinde hastalik varmis ve ondan beyni buyumuyormus ve gelismiyormus 4 ay ara ile mr cekilde ve o 4 ay icinde beyni hic buyumemis ayni duruyor
ve bunun nedenini arastirmaya calisiyorlar cunku bunun bir tetikleyicisi varmis bir suru kan filan aldilar ve haftaya sali gunu de omuriliginden sivi alip arastiracaklar doktor hic bir zaman normal bir cocuk olamiyacak dedi birsey beyninin buyumesini ve calismasini engelliyormus
beni baska bir doktora daha yonlendirdi ilerisi icin ufuga ozel bir sandalye veya tekerlikli sandalye ozel yatak filan lazim olacakmis onlari konusacakmisiz
bu gormemesi ve epilepsisi hep ondanmis yani kizlar anliyacaginiz bebegim kesin ozurlu olacakmis
ve bunun erken dogumla hic bir ilgisi yokmus normal zamaninda dahi dogsaymis yine aynisi olacakmis
kızlar bı sey sorum var yaaaa.................rop muayenesı acılı oluyo dıye bı yazı var bı yerde..........nasıl ya acı verıcı derkengercekten zor mu............benımkıler bı ay olucak yarın bu hafta ve goz ve noroşlojı muayenelerı olucak ............rop gercekten zor mu kafaya taktım.............azda olsa oksıjen alıyolar ınş ıyı olur ve cıkarkar bıran once............kımse yok gıbı bu sıralar bızı yalnız bırakmayın ya ...........cok zor bıu surec bu..........ınş atlatırımm canlar
mecbue cim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben cok uzuldum ama coktan kabullenmistim zaten cunku 9 aylik oldu ufuk ve dogdugundan beri hastanelerdeyiz kendimi zaten en kotusu icin alistirmistim o benim canim ne olursa olsun ona seve seve bakacam
bana cok farkli birsey soyledi yani simdiye kadar soylenenlerden farkli birsey
bebegimin beynindeki gri hucrelerinde hastalik varmis ve ondan beyni buyumuyormus ve gelismiyormus 4 ay ara ile mr cekilde ve o 4 ay icinde beyni hic buyumemis ayni duruyor
ve bunun nedenini arastirmaya calisiyorlar cunku bunun bir tetikleyicisi varmis bir suru kan filan aldilar ve haftaya sali gunu de omuriliginden sivi alip arastiracaklar doktor hic bir zaman normal bir cocuk olamiyacak dedi birsey beyninin buyumesini ve calismasini engelliyormus
beni baska bir doktora daha yonlendirdi ilerisi icin ufuga ozel bir sandalye veya tekerlikli sandalye ozel yatak filan lazim olacakmis onlari konusacakmisiz
bu gormemesi ve epilepsisi hep ondanmis yani kizlar anliyacaginiz bebegim kesin ozurlu olacakmis
ve bunun erken dogumla hic bir ilgisi yokmus normal zamaninda dahi dogsaymis yine aynisi olacakmis
dogru soyluyorsun ebrucum cok zor ama yasamayan anlamaz simdi daha bebekler heryere rahatca gidiyorlar bebek arabasinda ama esas buyunce zorlasacak cunku boyle kucuk kalmiyorlar buyuyecekler koca insan olacaklar allahim bize guc kuvvet versin evlatlarimiza en guzel sekilde bakabilelim
ayy kızlar bugün benim duygusal günümmü ne anlamadım ki ne okusam gözlerim doluveriyo ufuğa berile bide kuvözdeki bebeklere ne bileyim ALLAHIMIN bugününe şükür onlar hayattar ve nefes alıyolar yanımızdalar bi ömür boyu onların yanımızda olmasını diliyorum sağlıkla sıhhatle
zoruma gitmiyor ebrucum ben bebegimi her haliyle kabul ediyorum ama insanlarin bana cok zorlanacaksin cok bilmem ne yapacaksin demelerinden biktim acinarak bakiyorlar bize niye kimse bizede normal bakmiyor niye bir yere gderken herkezin gozu ustumuzde oluyor
onlarin yuzunden piskolojim bozuluyor
ben aileme diyorum ki o benim oglum canim seve seve bakarim hic zoruma gitmez diyorum onlar bana ne diyor simdi oyle diyorsun hele bi buyusun bak nasil zoruna gidecek
offfff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?