Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım ALLAH sana kolaylık versin zor gerçekten ama inş ilerde tıp dahada ilerlerde ufuk iiçin herşey dahada güzel olur üzme kendine demek bi işe yaramaz biliyorum ama sen her durumda dimdik olki küçük prensin senden kuvvet alsın destek alsın onlar birer melek herbirini görmediyim halde inanın bana çok seviyorum hepsi için rabbim şifa versin bizlerede bol bol sabır ve kuvvet versin

biz gidince hemşire ablası 10 dk arayla damlalar damlattı ağlar sanmıştım ama ağlamadı sadece uykusu geldiyi için tam doktor bakacakken ağlama tutturdu oda uykusu geldi diye can acıtıcı bi olay deyil yani belki biraz rahatsız edici olabilir

soraya beni ağlattı ama ben bugün ve bundan sonraki bütün günler için hep sağlık hep mutluluk hep huzur diliyorum gerçekten hepinizin meleklerini çok seviyorum daha küçük meleklerde var kuvözlerde onlarında bi an önce annelerinin kucağına dönmelerini diliyorum meleklerinizi vede sizleri çok öpüyorum

mecbue cim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben cok uzuldum ama coktan kabullenmistim zaten cunku 9 aylik oldu ufuk ve dogdugundan beri hastanelerdeyiz kendimi zaten en kotusu icin alistirmistim o benim canim ne olursa olsun ona seve seve bakacam

tabiki onlar bizim evlatlarımız ne olursa olsun onlara bakmak bizim boynumuzun borcu başkası için mümkünmü bu kadar fedakarlık yapmak ama evlat apayrı bişey rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın

Çok geçmiş olsun canım. Allah'tan umut kesilmez; tıp ilerliyor. İnşallah Ufuğun yaşadığı bu rahatsızlığın da çaresi bulunur. Çok zor günler yaşıyorsunuz Allah sizlere güç versin...

sagolun canlarım ınş ıyı gecer................sızler bana gore gercektemn cok tecrubelısın sagolun........soraya canım benım cok zor ımtıhan.........ama sen ınş ustesınden geleceksın bende sızden guç alıyorum .......ınş tahmın ettıgın gıbı olmaz ınş ..............rabbım herkese guzel gunler versın

süreyyacım daha öncede demiştim onlar ister görmesinler ister normal çocuklar gibi koşturup anne diyemesinler allah bize ne yaşatırsa yaşatsın yanımızdalar ya nefes alıyorlar ya buna şükür üzülmiyecekmiyiz yıkılıyoruz sende bende bazen isyan edesim gelmiyormu geliyor ama Bebeğimin gözlerinin içine bakıyorum o melek masum masum bakınıyor ya allahım diyorum onu benden almadın şükür. Sabırla onlara en rahat yaşamı sunmaya çalışıcaz canım

dogru soyluyorsun ebrucum cok zor ama yasamayan anlamaz simdi daha bebekler heryere rahatca gidiyorlar bebek arabasinda ama esas buyunce zorlasacak cunku boyle kucuk kalmiyorlar buyuyecekler koca insan olacaklar allahim bize guc kuvvet versin evlatlarimiza en guzel sekilde bakabilelim

ayy kızlar bugün benim duygusal günümmü ne anlamadım ki ne okusam gözlerim doluveriyo ufuğa berile bide kuvözdeki bebeklere ne bileyim ALLAHIMIN bugününe şükür onlar hayattar ve nefes alıyolar yanımızdalar bi ömür boyu onların yanımızda olmasını diliyorum sağlıkla sıhhatle

olsun büyüyüncede koca bebeklerimiz olurlar

amin canım hiç bir bebek ve anne sıkıntı yüzü görmesin

zoruma gitmiyor ebrucum ben bebegimi her haliyle kabul ediyorum ama insanlarin bana cok zorlanacaksin cok bilmem ne yapacaksin demelerinden biktim acinarak bakiyorlar bize niye kimse bizede normal bakmiyor niye bir yere gderken herkezin gozu ustumuzde oluyor
onlarin yuzunden piskolojim bozuluyor
ben aileme diyorum ki o benim oglum canim seve seve bakarim hic zoruma gitmez diyorum onlar bana ne diyor simdi oyle diyorsun hele bi buyusun bak nasil zoruna gidecek
offfff offfff

allah kimseye yaşatmasın ama bunu ancak yaşayanlar bilir. Çok şükür benim ailem bana bu konularda çok destek yıkıldığım an hepsi beni toparlamak için elinden geleni yapıyor. Şu anda bile beril için koşturayım daha fazla diye işi bırakayım diyorum babam ben bırakayım o zaman diyor sen işini bırakma hiç değilse işinde kendine ait zamanın olsun. Ben yakınsam ne olucak büyüyünce diye o Beril o her ne olursa olsun bizim prensesimiz her şeyini hep birlikte halledicez ister yapsın ister yapmasın ister yürüsün isterse hep bize sırtında taşıtsın kendini o baş tacımız diyorlar ve gerçekten hepsi elinden geleni yapıyorlar. Allah hiç birini başımdan eksik etmesin. Kendi kardeşlerim annem babamı geçtim 2 halam teyzem ve kuzenlerimde aynı şekilde her şeye koşturuyorlar.

Canım hiç böyle şeyler düşünmemeye çalış Sen Allah'ın sana bağışladığı kuzucukların için elinden geleni yapıyorsun zaten. Bir de çevre baskısıyla başedemezsin. Nice özürlü çocuklar görüyoruz ailelerinden güç alıp yaşama sıkı sıkı tutunuyorlar. Hayatta birçok başarıya imza atıyorlar. Bu çocuklar ve aileleri elleri öpülecek insanlar. Sen de öylesin. Kendini bırakma zaten güçlüsün ama kendini de düşün ve uzmanlardan psikolojik yardım al bence. Çevrende yaşadıklarını birilerine anlat ki içinde kalmasın ve senin sağlığını bozmasın.

rabbım sıkıntısız gunler versın ..........annelere guç kuvvet ınşşşş............

ben kendi tarafimdan rahatim ogluma en guzel bir sekilde bakacagimdan hic suphem yok ama gercekten benimde yardima ihtiyacim var mehtabin dedigi gibi cok icime atiyorum hersyi inanin burasi olmasaydi ben simdiye patlamistim gercekten burayi buldugum icin cok sansliyim insallah hep gorusmeye devam edelim buyunce cocuklarimizi bulusturalim

Cumartesi nöroloğumuzda sıramızı beklerken nazillili bir aile ile tanıştık 19 aylık kızları ufuk ve beril gibi sorunlar yaşamış 28 haftalık doğmuş kuvözde kalma süresinde sıkıntılar yaşamış ve ventilasyondan alınan fazla oksijen neticesinde gözleride hiç görmüyor. ist dünya göz hastanesinde 4 kez ameliyat olmuş ama malesef sorun çözülememiş. Annenin durumu çok vahim. ailemle bile görüşmeyi kestim kızıma bakıp bakıp annem kardeşlerim bile ağlıyor ben artık acınmaya katlanamıyorum dedi. özellikle dışarı çıktığımızda arabasındayken kızım görmeyince ürküyor ve arabasına tutunup eğilerek gidiyor zaten baş kontrolü iyi değil yanımıza gelip çocuk uyuyor sen ne biçim annesin görmüyormusun deyip yatırmaya çalışanlarmı ararsın gelip kızımı kucaklamak isteyenlermi ararsın yada garip garip sorlar soranlarmı ararsın nefret ettim insanlardan ve baş edemiyorum bende 9 yaşındaki oğlumda istemiyor kardeşimle dışarı çıkmayalım en büyük hayalim anne seninle kimse bize bakmadan sinemaya gitmek dedi. öyle etkilendimki anlatamam c tesiden beri o anne ve iki çocuğununda durumunu düşündüm. şükürler olsun bizlerin destekçileri var dedim hep. hiç bir anne hiç bir bebek bunara maruz kalmadan çocukalar büyür ve annelerde anneliğini sorunlar olsa dahi tadına vararak yaşarlar inşallah.

ebrucum gercekten de oyle bizim gibi durumda olan cok kisi var ama gormeince hep kendimizde var sadece diye zannediyoruz bende hep norolojiye gittigimde neler neler goruyordum yinede halimize sukur ediyorum imkanimiz var devlet burda hep yanimizda doktorlarda oyle cok destekli oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…