yeni yılda tüm bebeklere annelerineee bol sağlık umut güç ve mutluluk gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz sevinçli haberlerde buluşalımmmmmmmmmmmmm banada yeni bebekkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
slm kızlarr beni özledinizmi eşim ani bi kararla laptopu satıp masa üstü pc aldı onuda yeni dün gece kurdu geçmişi zamanım olunca okuyacam mehtapcım özelden msjını aldım ama zamanım olmadığı için yazamadım herkesi öpüyorum e meleklerinizide benim için kocaman öpün
yeni yılda tüm bebeklere annelerineee bol sağlık umut güç ve mutluluk gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz sevinçli haberlerde buluşalımmmmmmmmmmmmm banada yeni bebekkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
kim o yeni bebek isteynben bebek yapmayada korkuyorum işin kötüsü tekraralama riskim çok yüksek ama isteyenlere ALLAH sağlıklı sıhhatli 40 haftasını tamamlamış bi bebek nasip eder inş bu senenin bebeklerimiz için sorunsuz hastalıksız bi sene olmasını diliyorum onlara çok hareket ve bol yaramazlık diliyorum özellikle berile ve ufuğa annelerini çok yorup koşturmalarını bütün kalbimle diliyor onlar ve herbirinizin bebekleri için hergün rabbime dua ediyorum sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum
Mutlaka çok zor ama keşke benim şansım olsaydı bunu her tür zorluğuna katlanıp tekrar yaşamayı çok isterdim. Çok üzülüyorum Berilin hayatta bir kardeşinin olamıyacak olmasına
meerhaba kızlar benim oğlumda prematüre doğdu.kilosu 780gram miniminnacık bir bebekti.şuanda 5 yaşında anasınıfına gidiyor.çok aksilikler yaşadık ama atlattık .hiçbir sorunumuz yok kilo dışında allah hepimizin mucizelerini korusun sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?