çok teşekkürler umut verdiğin için canım. Bizlerde günün birinde böyle minik yavrularımızın iyilik haberlerini verebiliriz inşallah.[/QUOTE
sabırsızlıkla bekliyorum .inanmak başarmanın yarısıdır.minik mucizelerinize inanın ve güvenin çünkü onlar herşeyi başara bilecek güçteler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ınş canım ya..........cok sevındım öle gorunceeeee.....cok guzel olmuşlar........ınş az kaldı dımı canım........coook sagol
amın canım ne guzel dua............amın bınlerce........rabbım sıkıntılarımızı gıdersın ınş
İnşallah hepimizin duaları kabul olur.kızlar bugün cuma hepinize hayırlı cumalar rabbimden bugün bütün bebeklere sağlık sıhhat annelerede sabır diliyorum
GÜzel yürekli annelerin dilindendökülen bu güzel sözlerin allah tarafından karşılık bulacağına inanıyorumAmin canım.
Herkese hayırlı cumalar...
Erken doğma tehlikesi olan bütün minikler yaramazlık yapmadan 40. haftasını beklesinler, bebeği küvezde olan anneler biran önce sağlıkla yavrularına kavuşsunlar.
Sağlık problemi olan bütün bebekler Allah'tan şifa bulsunlar, diğer bütün bebekler de gelişimlerine sağlıkla devam etsinler.
Önümüzdeki günler hepimiz için hayırlı haberlerle gelsin. Amin.
Canım arkadaşım onlar hep kardeş olucaklar zaten ikisinin birde ikiz bıdık kardeşleri olsun yakın zamandada hepsi sımsıkı sarılsın birbilerine.umarım tüm bebekler sağlığına kavuşur onların fedakar anneleri hep mutlu olur derin ve ben hayalimize kavuşur tüm arkadaşlarla birgün buluşur tanışırız...berillel derin de ömür boyu kardeş olurlar...sevgi hepimizi sarsın tanrı korusun melekler gözetsin anneler huzurlu olsun
Hepimizin bebeklerinin tüm sıkıntıları bitsin hepsi iyileşsin 3 minik fındığımızda evlerini şenlerndirsinler inşallahamın canım ne guzel dua............amın bınlerce........rabbım sıkıntılarımızı gıdersın ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?