Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bekliyoruz arzucum . Aramada bu isim altında aratırsan görebilirsin

canım ebrizm berilcim soraya ve diğer tüm bebişler hepinizin günleri sağlıkları güzel olsun özlemle kucaklıyorum hepinizi

kızlar herkese keyifli bi haftasonu diliyorum

kızlar bebışlerımı gordum bu aksam sut goturdummmm tulum gıydırmışler...........ya bu ıyıye ısaretmı..........ınş cıkmalarına az mı kaldı..........cok tatlı olmuşlardı ...........tulumun ıçınde kaybolmuşlardı yaaaaaaaa ...........

el muallimcim bu cok iyiye isaret benim bebegimde giydirildikten sonra 1 hafta sonra taburcu oldu hayirli haberlerini aliriz insallah evet o ilk elbiseleri icinde cok tatli oluyorlar bam baska

ınş canım ya..........cok sevındım öle gorunceeeee.....cok guzel olmuşlar........ınş az kaldı dımı canım........coook sagol

evet canim az kaldi onlari kucagina alip evine getirecegin gunler az kaldi hayirli ve saglikli ile gelsinler kocaman kizlar olacaklar simdi icinde kaybolduklari tulumlar ilerde gozune okadar kucuk gelecekki bunlar bebislerime buyuk mu geliyordu diyeceksin senin adina cok sevindim canim

ınş canım ya..........cok sevındım öle gorunceeeee.....cok guzel olmuşlar........ınş az kaldı dımı canım........coook sagol

Ay fıstıklarım benim cicilerde giymişler inşallah yakında evlerine gelicek minik kuşlarımız evde sesleri yükselicek evin bahar bahçelerine dönücek inşallah. Çok sevindim senin adına canım.

elmuallim çok güzel bir haber bu...
bence sende eksik kalanları tamamla
kızlar geliyor......

kızlar bugün cuma hepinize hayırlı cumalar rabbimden bugün bütün bebeklere sağlık sıhhat annelerede sabır diliyorum

Amin canım.
Herkese hayırlı cumalar...
Erken doğma tehlikesi olan bütün minikler yaramazlık yapmadan 40. haftasını beklesinler, bebeği küvezde olan anneler biran önce sağlıkla yavrularına kavuşsunlar.
Sağlık problemi olan bütün bebekler Allah'tan şifa bulsunlar, diğer bütün bebekler de gelişimlerine sağlıkla devam etsinler.
Önümüzdeki günler hepimiz için hayırlı haberlerle gelsin. Amin.

umarım tüm bebekler sağlığına kavuşur onların fedakar anneleri hep mutlu olur derin ve ben hayalimize kavuşur tüm arkadaşlarla birgün buluşur tanışırız...berillel derin de ömür boyu kardeş olurlar...sevgi hepimizi sarsın tanrı korusun melekler gözetsin anneler huzurlu olsun

amın canım ne guzel dua............amın bınlerce........rabbım sıkıntılarımızı gıdersın ınş

canım ıkı ayımız doldu beklıyorum hala kılo almalrını ve agızdan beslenmelerını.......ınş ıyıler canım dahada ıyı olurlar ınş beklemek zor bu hafta yıne goz kontrolu var sen nasılsın ıyı bakın bebışlere havalar coooooooook sogukk kızlar

haftasonu kimseler gelmemiş bu hafta sonun ve bütün hafta sonlarını sağlıkla evlatlarızla geçirmeyi nasip etsin yüce rabbim burdada iki gündür kar var ecrin görünce çok şaşırıyo

canım bizim buralarda da kar var ve halen yağıyor...
ecrini öpüyorummm...

kızlar bugün cuma hepinize hayırlı cumalar rabbimden bugün bütün bebeklere sağlık sıhhat annelerede sabır diliyorum
İnşallah hepimizin duaları kabul olur.
GÜzel yürekli annelerin dilindendökülen bu güzel sözlerin allah tarafından karşılık bulacağına inanıyorum
Canım arkadaşım onlar hep kardeş olucaklar zaten ikisinin birde ikiz bıdık kardeşleri olsun yakın zamandada hepsi sımsıkı sarılsın birbilerine.
amın canım ne guzel dua............amın bınlerce........rabbım sıkıntılarımızı gıdersın ınş
Hepimizin bebeklerinin tüm sıkıntıları bitsin hepsi iyileşsin 3 minik fındığımızda evlerini şenlerndirsinler inşallah

inş ebrizm dualarımız kabul olur ve meleklerimiz ömür boyunca sağlıklı sıhhatli yaşamlarını devam ettirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…