bu arada sizler yaptırdınızmı bu göz muayenesini yapıldıysa kaçıncı haftanızdı benim bebişim şuan 28 günlük oldu daha 32. haftasında yani ne zaman görüyor bebekler bilgisi olan varmı bizi çok az takip ediyor gözüyle
kzlar bugun goz muayenemz yzpıldı hep ıyı cıkmıştı bugun dr üçündede baslangıç var ama bırı daha sıkıntılı amelıyat gerekebılır dedı ya cok uzuldum ınş gerıler gerıleme olurmu sızce haftaya tekrar bakıcak
cnm benim geçmiş olsun inş geriler ben daha baktırmadım bizimkiler çok küçük doğdu oksijendenmi kaynaklanıyor acaba
fıstıklar bunlarıda atlatır canım Berildede çıktı böyle bir sonuç ama 42. haftaya kadar düzeldi. İnşallah bıcırıklarda atlatıcaklar bu durumukzlar bugun goz muayenemz yzpıldı hep ıyı cıkmıştı bugun dr üçündede baslangıç var ama bırı daha sıkıntılı amelıyat gerekebılır dedı ya cok uzuldum ınş gerıler gerıleme olurmu sızce haftaya tekrar bakıcak
cnm benim geçmiş olsun inş geriler ben daha baktırmadım bizimkiler çok küçük doğdu oksijendenmi kaynaklanıyor acaba
ınş kızlar.........normalde üç defa yapılan kontrollerde bısey yoktu bu hafta gelıştı .......ınşş sıkıntı olmaz ya cok sıkıntılar gecırdıler zaten ınş ıyı olur ......dr şule ziylan yedı tepe unıversıtesınde göz dr u.........hastaneye ozel gelıyo........bakalım ınşş ılerlemez ya haftaya bakıcak yenoden .zaten daha yenı toparladılar....ınş sızınkılerde ıyı cıkar hersey yoluna bı gırse
Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Berkaycığımda sağlıkla büyüsün.
Amin..
Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Amin..
herkese hayırlı cumalar tüm dualarınıza aminnn diyorum bebişimin yapıldı göz muayenesi çok şükür bişey çıkmadı yalnız bi sorum var kızlar bi sonraki muayenesi 1 ay sonra dedi yani her hafta olmayacakmış geç değilmi sizce 1 ay
Hayırlı cumalar..
Amin..
canım benım ınşş ya cok sagol atlatırız ınşfıstıklar bunlarıda atlatır canım Berildede çıktı böyle bir sonuç ama 42. haftaya kadar düzeldi. İnşallah bıcırıklarda atlatıcaklar bu durumu
Zamanını geçirmeden bence göz dr na muayenelerini yaptır canım
gercekten rahatladım azcık valla cok uzuldunm dunden berı sutum yok denecek kadar azaldı hatta yok gıbı onada uzuldum...........ınş sıkıntısız atlatırızGeçmiş olsun canım. 1 ve 2. evrede ise genelde geriliyor. İnşallah 3. evreye ilerlemez ama ilerlese bile korkma basit bir lazer ameliyatı ile iyileşme sağlanıyor. Önemli olan 4-5 evrelere geçmemesi ve doktor kontrolünde olması doktor zaten daha ileri evrelere geçişine müsade etmeyecektir. Bebeğin henüz 2. evrede sanırım çünkü 3. evreye geçmiş olsaydı 3 gün içinde ameliyat ederlerdi. İnşallah atlatır miniğimiz.
amın canlarım rahatladım bırazda olsa ama dr şak dıye öle bı söledıkı rabbım bu dr lara akıul vıcdan versın cok kotu konuşsuyılar ınş hersey ıyı olur opt sızlerı ...........bebışlerınız cok ıyı olsun kızlar hıramın benım kornellanında bebeklerı cıksın kucaklarımıza gelsın ınşş kısa zamanda saglıkla:Saruboceq:Hayırlı cumalar..
Amin..
canım benım ınşş ya cok sagol atlatırız ınş
gercekten rahatladım azcık valla cok uzuldunm dunden berı sutum yok denecek kadar azaldı hatta yok gıbı onada uzuldum...........ınş sıkıntısız atlatırız
amın canlarım rahatladım bırazda olsa ama dr şak dıye öle bı söledıkı rabbım bu dr lara akıul vıcdan versın cok kotu konuşsuyılar ınş hersey ıyı olur opt sızlerı ...........bebışlerınız cok ıyı olsun kızlar hıramın benım kornellanında bebeklerı cıksın kucaklarımıza gelsın ınşş kısa zamanda saglıkla:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?