Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Berkaycığımda sağlıkla büyüsün.
Amin..
Son durumu bu canım ilk fotoğraftaki gibi eller sürekli ağızda hala diş falan yok.
İkincisinde de yıkandı da kurulanıyor minişim. Berrak nasıl canım?
Çok teşekkürler canım. Allah cümlemizin bebeklerini bağışlasın.mehtapcim berkay ne kadar tatli yaa masallah allah bagislasin sana ve babsina bayildim valla
oyyy yerim ben onu annesi allah nazarlardan korusun çok şeker maşalalh benim yeğenimde 9 aylık hala dişlerini çıakramadı çok huysuz geceleride hiç uyumuyo sürekli elelr ağızda... berrakçığım iyi teyzesi büyümeye uğraşıyor şimdilik yaramazlık yaptığı yok sadece başından şapkasını ellerinden eldivenleri çıkarıp battaniyesi ile suratını kapatıyor:))))))
Arkadaşlar bu sinerjiden bende faydalanmak istiyorum.
Zira gebeliğimde gittiğim 3 doktorun sayesinde 32 haftada doğum yapmak zorunda kaldım ve de bebeğim 740 gram doğdu. Ama bebeğim benim gibi inatçı çıktı ve de 56 gün süren küvöz istirahatinden sonra evimizdeki mutluluğumuzu tamamladı.
Erkeğim şimdi 3 ay 25 günlük oldu.
Arkadaşlar bu sinerjiden bende faydalanmak istiyorum.
Zira gebeliğimde gittiğim 3 doktorun sayesinde 32 haftada doğum yapmak zorunda kaldım ve de bebeğim 740 gram doğdu. Ama bebeğim benim gibi inatçı çıktı ve de 56 gün süren küvöz istirahatinden sonra evimizdeki mutluluğumuzu tamamladı.
Erkeğim şimdi 3 ay 25 günlük oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?