Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hem derin bebeğimi hemde diğer tüm bebekleri melekler koruyuop gözetsin...kötülükler onlardan uzak olsun annesi yokken bebeğim mutsuz olup ağlamasın bekıcısı onu üzmesinnnnnnnnnnnnnnnn ne olur
İnşallah bir an önce bakıcıyla birbirlerine alışır ve sen çalışmaya döndüğünde rahat eder minik kuzumuz
Günaydınnnn kızlarrr ve onların minik kuzularııı...
Günaydın mehtapçım inşallah iyi bir hafta olur hepimiz için

Hoşgeldin canım allah bebeğini korusun sağlıkla kollarında büyüsün inşallah

selam arkadaşar...
herlese güzel birgün diliyorum..........
tosbikleride öpüyorum...

kızlar herkese güzel bi gün diliyorum bebeklerini bekleyen annelerinde bi an önce meleklerini alıp evlerine dönmelerini diliyorum herkesin bebeklerini kocaman öpüyorum

yarın yeni bir hafta inşallah hepimizin yüzünün güldüğü mucizeler ve güzelliklerle dolu bir hafta olmasını diliyorum

bugün kandil Allah bütün annelerin gönlüne göre versin..
dualar kabul olsun.......

allah bu hayirli gunun hatrina butun kuvezdeki bebislere bir an once sifa versinde annelerinin kollarina gelsinler kornelya yagmurlu
berkay aata ecrin ve aysenura daima saglik ve mutluluk versin dislerini de kolayca cikarirlar
berile ve ufuga saglik sifa versin
derin de bakicisiyla iyi anlasip iyi vakit gecirsin
el muallim sher hiram ve bebislerine yeni kavusan annelerede butun tahlillerinin iyi cikmasina ve bebislerinin bir an once kilo alip saglikla buyutsunler
idilcik de oksijen desteginden cabucak kurtulsun
unuttuklarim varsa kusuruma bakmasinlar
bu mubarek gecede hepinizide dua edecem

Amin canım çok teşekkürler...

soraya canım ne güzel yazmışsın..hiç kimseyi unutmamışsın.. (yaaa gençlik işte böyle bişey ) :)))
amin canım...........

amin canım... güzel duan için çok sağol... Allah tüm bebişlere sağlık, mutlu bir ömür versin aileleriyle beraber...

dün ben giremedim ama güzel dua ve dileklerin için saol canım yazdıklarına canı gönülden katılıyorum

güzel dualarınız için teşekkür ederim..inşallah herşey güzel olur..hayırlı cumalar arkadaşlar..

günadın herkese...
güzel bir gün ve hafta diliyorum...
tostosları muckkkk yapıyorum...

herkese sağlık huzur mutluluk diliyorum hepinizin tospikini öpüyorum

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım sayılır.32 + 4 gün sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım.1750 gr 42 cm doğdu kızım.10 gün kadar oksijen verdiler.solunum problemi halloldu şükür.şimdi ağızdan gavaj yolu ile besleniyor.15 gündür hastanede emme refleksi gelişmemiş.o gelişmeden hızlı kilo almaz taburucuda edemeyiz diyorlar.şu an ki kilosu 1800 civarı sanırım.çoook karmaşık duygular yaşıyorum.biraz deneyimlerinizi anlatın akıl verin ne bileyim :)

canım oncelıkle gozun aydın korkma bence bebegın cok ıyı oksıjene ıht yoksa cok cabuk kılo alır merak etme onemlı olan senın sutun olsun bol bol .....her gıdısınde moral ver ona elını tut konus ...bekmeler cok zor ama haftasıda ıyı bebegının ınş uzub surmez gelmesı canım ....beklemelrı bılırım cunku benım meleklerım üç ay sonra geldı ama senınkı masallaah daha ıyıymıs ....bol dua canım

ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim :).biz de beklemedeyiz.sanırım en büyük hatam netten fazlaca araştırma yapıp diğer bebeklerle kıyas yapmam. allah cümlemizin evlatlarına sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…