Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerHaydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı
kızlaraaa annelerine ve oğluşalaraaaa çoookk güzel günleerrrrr bol uyku ve iştahlaaaaarrrrrrrr diliyoruuuuuuuuummmmmmm herşeyin hayırlısıyla gelmesiyleeee
ayyy dün mahfoldum kızlar benim oğlan
sabah 10.30 dan akşam 21.00 e kadar ağladı ve uyumadı ..
daha 4 aylık nasıl üzüldüm varya anlatamam..
garipti dün...
ilk defa böyle yaptı...
mrb kahraman ve anneleri herkese güzel keyifli sağlıklı günler diliyorum nınım büyüdükçe çok deyişiyolar inan bana canım ben doktora sorduğumda ağlıyo diye dur bakalım daha neler neler yapacak demişti büyüdükçe neler yapacak daha inş hasta olmasında
günaydın arkadaşlarım kızımla geçirdiğimiz haftasonu bitti ve yine işimizin başına geldik. Beril cikimde artık pazartesi sendromu var huzursuz oluyor sabah anneanneye giderken.
Nur cuk geçmiş olsun berildede aynı durum var iyileşin kuzucuklar bir an önce
kuzular iyileşsinn anneler daha az yorulup daha çok mutlu olsun bu hafta haydi kızlarrrrrrrrrrrrr iyi huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmek dileğiyleeeeeeekaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiin canım.yumi bişey sorucam sana senin bebiş ismi sölenince bakıyomu..benim ki biraz işine gelirse bakıyoda her bebek bölemi:umursamaz: merak ettim..
evham yapma hayatım yaaa...daha ufaklar bunlar hepsi gelir geçer..yeterki sağlığı yerinde olsun...eğer bişeye dalmışsa oyuna oyuncağa çizgi filme filan bazen bakmıyor bende o zaman heryerini sıkıp öpüyorum o da kızıyo bana kaydirigubbakcemile3Şeniz
yeni bi haftaya sağlıklı sıkıntısız keyifli eğlenceli olmasını diliyorum burnu tıkalı olan bebişlerin burunlarının bian önce açılmasını diliyorum benim kızımda yeni atlatttı
Hasta olan bebeklere geçmiş olsun. Anneleri de daha güçlü olsun inşallah.
Arkadaşlar Berkay'ın gaz sancıları 1 haftadır yok. Çok sıkıntılı gecelerdi ama bu süreci atlattık galiba. ınşallah bir daha da olmaz. Yalnız şimdi ek gıdaya geçiş yaptık. Onun sıkıntılarını yaşıyoruz.