Haydi Sende İçinden Şu Anda Geçeni Söyle

maşallah süphanallah ne güzel mutluluk a.s.

tesekkur ederım canım evet cok büyük bir mutluluk allah ım ısteyen herkese nasıp etsin insallah....

şu anda içimden kayınvalıdemı kocamın hafızasından sılen bır makıne ıcat etmek gecıyor.dıger arkadaslara da hayrı dokunur belkı.Çok üzgünüm çoook

şu anda içimden kayınvalıdemı kocamın hafızasından sılen bır makıne ıcat etmek gecıyor.dıger arkadaslara da hayrı dokunur belkı.Çok üzgünüm çoook

pınarrr süpersünn kuzummm opuyorumnanaktan
beninkine bi aparat daha eklee nolurrr k.pederi de silsin vereliniortak

arkadaşlar dun aksamdan sonra o kayınvalıdemı kocamın hatırasından sılecek makıne yalan oldu.sımdı kocamı kendı zıhnımden sılecek makıneyı ıcat etmek bana farz oldu..-tatlicadiarzu-

arkadaşlar dun aksamdan sonra o kayınvalıdemı kocamın hatırasından sılecek makıne yalan oldu.sımdı kocamı kendı zıhnımden sılecek makıneyı ıcat etmek bana farz oldu..-tatlicadiarzu-

pınarrrr sen eşinin yanına gitmicekmiydinn kuşuuummm yerimseniben

pınarrrr sen eşinin yanına gitmicekmiydinn kuşuuummm yerimseniben

inşallah gideceğm cnm ama temmuzda o buraya ızne gelecek duruma gore bır kac ayı bulur benım gıtmem allah nasıp ederse.ıste o ızne geldıgınde aılesı ondan once gelecekmıs bıze.cok bozuldum fıkırsızlıklerıne ondan bıraz arıza yaptm ama gectı yanı gecmek zorundaydı zaten ıste boole cnm..yapıcm bı makıne bakalm ne ıse yarıcak deneyıp goreceız artık:)opuyorumnanaktan

inşş cnmm gönlüne göre olsunn herşeyyy Şeniz
erkek deyince fikir arama tatlımm bir adette bende mevcut o türdennn :roflol:

sevındırıcı en azından turunun son ornegı olmadıgını bılmek,beraber yandıgın ınsanların varlıgını bılmek ınsanı rahatlatıyor.cnm ıyıkı varsn opuyorumnanaktan

bugün eşimin bana evlenme teklif ettiği gün o anki hiç incinmemiş duygularıma dönmek isterdm.gerçi allaha çok şükür öyle kötü bir adamla evli değilim ama o anki duygular bambaşka...5 yılda sankı 5 asır geçmiş gibi...hayat nasılda törpülüyor duyguları...

evet pınarcımm canımm benimmm herşeyy o ilk zamanlardaki gibi olsa keşkee :asigim:
lifecityy akşamm uyursunn canımmm as kaldııı şutarafagitti

oyyyyy canımm benimm kıyamam sana :teselli:
çalışıyormuşş ama bak ne güzelll üzme kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…