Haydi Sende İçinden Şu Anda Geçeni Söyle

kimsenin içinden bişiicik gelmiomu ki.benim içimden geldi şöyle halil ibrahim sofrası gibi bir sofra kurmak ve birsürü ihtiyaç sahibi insanı doyurmak ve yüzlerindeki mutluluk ifadesiyle de ben doymak istiyorum...

ufff pınarımm benimm ösledimm seni bi süre giremedimm forumaaa
gııı napann

kimse girmemiş angelm yaf boşlanmış toppppik.bende ösledim seni bacuuuum.allaha emanet ol.bırde ıcımden su gelıo keske hepınızı tanıyacak ımkanım olsaydı boole gore gore konusabılseydm:1hug:

tontiş bakalım uyuycak mı..

başbaşa bi çay +film süper olur..

hii uyudu galiba..

sımdı suslenıp puslenıp dısarı cıksam arabayla ve gaza bassam ortakoye gıtsem uff mısafır var dıye haps oldum eve

Bir yanımda sorumluluk sahibi iyi çocuk diyor ki kısım hadi onca iş seni bekliyor işini yapsana patron gelmeden diğer yanımdaki kötü çocuk ya sittir et dünyanın derdi sana mı kaldın takılıyoruz kk'ya işte boşveeerr diyo:roflol::roflol:

halet i ruhiyeni bizzat yaşıyorum cnm...kaydirigubbakcemile5

yarın oğluşun aşısı var, o bağırınca dayanamıyorum ya, keşke onun yerine bana yapsalarda sütten ona geçiverse:kedi:

yarın oğluşun aşısı var, o bağırınca dayanamıyorum ya, keşke onun yerine bana yapsalarda sütten ona geçiverse:kedi:

kıyamam kuzucuğuma annesi ama biraz daha güçlü olmamız gerek bende tatlişkomun her aşısında ağlardım ırakta çok tuhaf bir durum bu insanlar katı bana tuhaf tuhaf bakarlardı...kocaman öpüorm bu minişi..

YaLnızım..AğLıyorum..Sevdiceğim yanımda yok..Onun şefkatine ihtiyacım var...Hiçbirşeyden mutLu oLamıyorum.AkLımı çeLiyor şeytan.Kurstan karşı cinsten bir arkadaşıma açsam mı içimi diye düşünüyorum..Beni anLayabiLir ve beLki de o verebiLir o şefkati bana...BiLmiyorum,hiçbirşey biLmiyorum...DeLirmek üzereyim.

Yarın Tek Başıma mı Çalışacağım..
Sıkılırım Ben..
Alışamadım Ben Daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…