• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi su diyeti yapalım

rechile5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
7
2
86
Tekirdağ
Arkadaşlar yarın itibariyle şu orucuna başlıyorum diyet arkadaşım olursanız birlikte daha kolay ilerleyebilir. Gün gün yaşadığım değişimleri verilen kiloyu paylaşacağım

Arkadaşlar yarın itibariyle şu orucuna başlıyorum diyet arkadaşım olursanız birlikte daha kolay ilerleyebilir. Gün gün yaşadığım değişimleri verilen kiloyu paylaşacağım
Nasıl oluyor ben günde 1 litrelik cam sürahiyi 4 5 kere dolduruyorum yani çokça su tüketiyorum:KK48:

Bugun 1. Günü bitirdim. Ara ara yemek krizlerim oldu ama çokta zor gecmedi. Şimdi biraz baş ağrısı başladı 3. Güne geçer diye düşünüyorum. Canım bide ayranla çikolata istedi.( Saçmalık) bugünlük bu kadar

Sadece su içiyoruz başka bır şey yok biraz sert bır süreç ama sağlıklı olduğunu gördüm yapanlardan vücudumuza bir nevi detox yapiyoruz
Nasıl sağlıklı oluyor bana anlatır mısın bi? Günlük protein, karbonhidrat ihtiyacın nerede? Sadece suyla diyet mi yapılır hiç? Bedeninize bu kötülüğü yapmayın rica ediyorum. Glutensiz, yağsız, temiz beslenerek çok sağlıklı kilolar verilir, vücudunuzda da sarkma olmaz.

Nasıl sağlıklı oluyor bana anlatır mısın bi? Günlük protein, karbonhidrat ihtiyacın nerede? Sadece suyla diyet mi yapılır hiç? Bedeninize bu kötülüğü yapmayın rica ediyorum. Glutensiz, yağsız, temiz beslenerek çok sağlıklı kilolar verilir, vücudunuzda da sarkma olmaz.
Ben çok araştırdım yapanlar zararını değil faydasını görmüş zaten birlikte yapalım derken önermiyorum benim gibi düşünenler bana katılsın sadece

Dün yazamadım uyuya kalmışım 157 boyundayım 63.4 ile diyete başladım 1. Gün 60.7 ye düştüm. Giden 2.700 gr oldu. 2. Gün 60 oldum 700 Gr gitti. 2. Gün halsizlik oldu akşama doğru krizlerim arttı karnım kazinmiyo aç değilim sadece canım yemek istedi (avuç avuç 😂)horlamiyorum artık. Cildim biraz daha iyi canlılık geldi. Bide dişlerim beyazladi. Bugünlük bu kadar

Sadece su içiyoruz başka bır şey yok biraz sert bır süreç ama sağlıklı olduğunu gördüm yapanlardan vücudumuza bir nevi detox yapiyoruz
Nasıl dayanabiliyorsunuz helal olsun cidden😊👏🏻👏🏻

3. Gün çok zordu kemiklerim tutmadı halsizligin dibindeydim o kadar çok bırakmak istedim ki midem bulandı ağzımda kotu tatlar 60 kilodan 58.5 düştüm bu arada 4. Günüm son günüm olacak sanırım annem karsi çıkmaya başladı bu halimi gorunce yoksa devam edebilirim. Yarın gorusuruz

4. Gün kilo 57.6 ile diyeti sonlandırdım. Yataktan kalkamadim arkadaşlar bu gün enerji patlaması olur dediler ama bende böyle olmadı. İngiliz tuzu içtim bağırsaklari boşaltsin diye ondanmidir bilmiyorum 5. Gün bir bardak yarısi su yarısı elma suyu sonraki meyve suyunu 3/1 su kalanı meyve suyu diğer bardağı tamamı meyve suyu içtim 1 de elma yiyip bugünü sonlandiricam.

4. Gün kilo 57.6 ile diyeti sonlandırdım. Yataktan kalkamadim arkadaşlar bu gün enerji patlaması olur dediler ama bende böyle olmadı. İngiliz tuzu içtim bağırsaklari boşaltsin diye ondanmidir bilmiyorum 5. Gün bir bardak yarısi su yarısı elma suyu sonraki meyve suyunu 3/1 su kalanı meyve suyu diğer bardağı tamamı meyve suyu içtim 1 de elma yiyip bugünü sonlandiricam.
Ne yaptınız, bu hafta nasıl geçti? Ben de OMAD yapıyorum, o da kolay değil ama su orucu gibi olamaz. Verdiğiniz kilonun nekadarini aldınız? Kilo kaybı inanılmaz.

Back
X