Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluyor ben günde 1 litrelik cam sürahiyi 4 5 kere dolduruyorum yani çokça su tüketiyorumArkadaşlar yarın itibariyle şu orucuna başlıyorum diyet arkadaşım olursanız birlikte daha kolay ilerleyebilir. Gün gün yaşadığım değişimleri verilen kiloyu paylaşacağım
Sadece su içiyoruz başka bır şey yok biraz sert bır süreç ama sağlıklı olduğunu gördüm yapanlardan vücudumuza bir nevi detox yapiyoruzNasıl oluyor ben günde 1 litrelik cam sürahiyi 4 5 kere dolduruyorum yani çokça su tüketiyorum![]()
Nasıl sağlıklı oluyor bana anlatır mısın bi? Günlük protein, karbonhidrat ihtiyacın nerede? Sadece suyla diyet mi yapılır hiç? Bedeninize bu kötülüğü yapmayın rica ediyorum. Glutensiz, yağsız, temiz beslenerek çok sağlıklı kilolar verilir, vücudunuzda da sarkma olmaz.Sadece su içiyoruz başka bır şey yok biraz sert bır süreç ama sağlıklı olduğunu gördüm yapanlardan vücudumuza bir nevi detox yapiyoruz
Ben çok araştırdım yapanlar zararını değil faydasını görmüş zaten birlikte yapalım derken önermiyorum benim gibi düşünenler bana katılsın sadeceNasıl sağlıklı oluyor bana anlatır mısın bi? Günlük protein, karbonhidrat ihtiyacın nerede? Sadece suyla diyet mi yapılır hiç? Bedeninize bu kötülüğü yapmayın rica ediyorum. Glutensiz, yağsız, temiz beslenerek çok sağlıklı kilolar verilir, vücudunuzda da sarkma olmaz.
Nasıl dayanabiliyorsunuz helal olsun ciddenSadece su içiyoruz başka bır şey yok biraz sert bır süreç ama sağlıklı olduğunu gördüm yapanlardan vücudumuza bir nevi detox yapiyoruz
Ne yaptınız, bu hafta nasıl geçti? Ben de OMAD yapıyorum, o da kolay değil ama su orucu gibi olamaz. Verdiğiniz kilonun nekadarini aldınız? Kilo kaybı inanılmaz.4. Gün kilo 57.6 ile diyeti sonlandırdım. Yataktan kalkamadim arkadaşlar bu gün enerji patlaması olur dediler ama bende böyle olmadı. İngiliz tuzu içtim bağırsaklari boşaltsin diye ondanmidir bilmiyorum 5. Gün bir bardak yarısi su yarısı elma suyu sonraki meyve suyunu 3/1 su kalanı meyve suyu diğer bardağı tamamı meyve suyu içtim 1 de elma yiyip bugünü sonlandiricam.
Ben de bugün başlayacağım umarım başarılı olurumArkadaşlar yarın itibariyle şu orucuna başlıyorum diyet arkadaşım olursanız birlikte daha kolay ilerleyebilir. Gün gün yaşadığım değişimleri verilen kiloyu paylaşacağım