- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #25.621
Tebrik ederim ekimi de seni de.asıl mücadele haftaya başlıyorWalla ekmeği bırakınca ödem gitti :) bu hafta pek sayılmaz ama yine de biraz şımarayım dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim ekimi de seni de.asıl mücadele haftaya başlıyorWalla ekmeği bırakınca ödem gitti :) bu hafta pek sayılmaz ama yine de biraz şımarayım dimi![]()
artılar kırmızı sabitler mavi eksiler sarı
yordum seni gülüm ya hakkını helal et
artılar kırmızı sabitler mavi eksiler sarı![]()
Allah kabul ettiyse çocukluğumdan beri hiç bırakmadan tuttum canım.Bu sene de tutarım nasip olursa.
Bunca yıl ramazanlarda kilo alırdım.ilk defa geçen yıl verdim.Sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin vs tükettim.kahvaltı ağırlıklı oldu hep.bol protein az karbonhidrat.
İftarda da Allah ne verdiyse el kadar ramazan pidesi ile bol çorba salata ile yedim ve diğer yemeklerden.tatlı pek tüketmedim.iftar sahur arsı çok kısa zaman var içebildiğim kadar su içtim.sahura pek acıkmıyordum zaten.uyanıp su içip yattım çoğu zaman
haftaya da inşallah dereceye girer birinci olursun canım.sen başarırsın.hepimiz bir geçiş dönemindeydik ve bitti gitti.aklıma takılan tek şey incitanesiKızlar listeler harika olmuş elinize sağlıkbrcnmm ve
tomurcukkk uyarı listesinin basindayim
haftaya her şey farklı olacak inş. Verenleri tebrik ediyorum diğer arkadaslarinda bu hafta vereceğini düşünüyorum
![]()
Bende yapmıştım ondan canım ama her mesajda eklemek gerekiyor sanırım.eskiden imzaya yapıştırılıyordu.kaldırdılar onu forumdanOlmadı yaw. Aşağı imza kısmına şunu ekeleyecektim.![]()
yok yok kalsın gayet güzel bu haliyle.önerisi olan başka arkadaşlarımız varsa önersinler güncelleriz canımBaşka renk de yapabiliriz :) renklendirmeyedebiliriz. Siz nasıl istiyorsanız.
Valla tam rakam hatırlıyorum desem yalan olur canım.listelerim de silindi format atılınca.almadığımdan eminim de ne kadar verdim onu hatırlamıyorumBu düzeni devam ettirmemiz lazım yani tek yapmamız gereken bu. Ne kadar kilo verdin canım 1 ayda?
Ins canım.. hepimiz eksi olalım inş. Bende cok merak ediyorum bugünle beraber 4 5 gün olduhaftaya da inşallah dereceye girer birinci olursun canım.sen başarırsın.hepimiz bir geçiş dönemindeydik ve bitti gitti.aklıma takılan tek şey incitanesiözledim çok
Benimde 19 Mayıs tatilinde ablam ve yegenlerim gelecek çok aktif olamasamda menumu verir yorumlarim siziinkileriAllah nasip ederse yarın annem babam kızkardeşlerim gelecek.gündüzleri aktif olurum sıkıntı yok,akşamları olamasam da menülerimi bildirim mutlaka...
Allah kavustursun o zaman hepimizinkini :)Benimde 19 Mayıs tatilinde ablam ve yegenlerim gelecek çok aktif olamasamda menumu verir yorumlarim siziinkileri![]()
Super olmus.kizcenle bol bol vakit gecirin.sen aslen nereliydin canimBana da yarın tatil cuma sut izni. Önümüzdeki hafta persembe cuma eğitimim olduğu icin sut iznini pazartesi kullanacağım. Kısa tatil oldu resmennnn
Menu guzel canim.aksamin ozellikle.yalniz uzun zamandir oglenlerinde bir iki kasik da olsa pirinc bulgur pilavi oluyor.ekmek yememek icin mi?Menumu vereyim ne yiyeceğim belli aksama
Sabah 8.30: 1 h yumurta
KK kadar örgü peynir
3 zeytin
Ara 10.30: 3 k kayısı 1 hurma 5 cigbadem
Öğle 12.30: 2 orta boy karniyarik
2 k p pilavı
Küçük kase cacık
Ara 15.30: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Ara 17.30: 1 avuç leblebi
Aksam 19.30: 1 porsiyon karışık ızgaranin 3 de ikisi
Küçük kase cacık
Salata 3 4 çatal ezme