Site bakıma girdii diye koptukkk yaaa :113::113::113:
yaaa şimdi zorunlu diyet hayatım canım yemek istiyor ama 2 lokmadan sonra içim almıyor bak şimdi yine limonlu sodamla başbaşayım o çok sevdiğim çay bile düşman 2 yudum içince içim almıyorrrrr diyet iyidir babyyy yaz geliyor tabee ben kışın daha iyi diyet yapıyorum kızlar yaaaa yazın hayatımda dondurma diye bir geçek var çünkü
yaa gözlerinizi kapatın hayal edinn ,bol sütlü maraş dondurması yanında da browni ....
hım... ımmmmmmm..
enfessss....
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm
site bakımı mı nedir eski şifremi girdim girdim bir türlü kabul etmedi öffff yeni şifre istedim onu değiştirdim falan filan siz ne yaparsınız nasıl gidiyor fıstıklarım lilililili yarim nasıl oldun keyfin yerine geldi mi yasooooooooooommmmmmmmm ne yaptı sizi merak ederim myheart nerde diyete mi girdi vefacanım nasıl yağmurum ne yapıyor pompişşşşşş oğluşla aran nasıl zelişimmmmmmmmmmm bebeğim sen ne yaptın var mı saymadığım aaaaaaa boem cik cik var ama o da en az benim kadar zor giriyor kkk ya beeeeeeee
senin bebişle aran nasıl ?
eşinle durumlar ne alemde baby??
myhearrt topik ne kadar da sessiz sakinn ,herkes gezmelerde mi yoksaaaa
senin bebişle aran nasıl ?
eşinle durumlar ne alemde baby??
yasmin çok yoğunmuşş
bende şimdi deniz seki nasıl kilo vermiş onu izliyodumm
erimiş hatunn :)
tatlım bn gayet iiyimmm ,sennn biraz daha fazla takılsan ya bizimlenn
bebişle aram iyi ama mide hazımsızlığı olmasa bulantı olmasa daha iyi olacak
eşimle kötü çünkü ormaonlar gereği eskisi kadar sabırlı olamıyorm onda zaten anlayış sıfır bu kadın hamile onunla biraz zaman geçireyim bir evladımız var azıcık da ben ilgileneyim o da dinlensin yok eve geliyoruz sokağa gücün aıtyor kendini ben de eskisi gibi güzel güzel konuşamıyorum tabbiii hormonlar malummm
hadii yaaa ikac kilo vermis ne kadar zamanada veee nasııl vermiş????
4 ayda 20 kilo vermişş
günde 6 km yürüyomuşş
bende hesapladım günde 3,5- 4 km yürüyorumm :)
hergün 4 km nasıl yürüyorsun yaaa ,eve gelince yemek hazırlayacak enerjin kalıyor muuuu:44::44::44::44:
bebişle aram iyi ama mide hazımsızlığı olmasa bulantı olmasa daha iyi olacak
eşimle kötü çünkü ormaonlar gereği eskisi kadar sabırlı olamıyorm onda zaten anlayış sıfır bu kadın hamile onunla biraz zaman geçireyim bir evladımız var azıcık da ben ilgileneyim o da dinlensin yok eve geliyoruz sokağa gücün aıtyor kendini ben de eskisi gibi güzel güzel konuşamıyorum tabbiii hormonlar malummm
aynen hormonlar direk insanın psikolojisini etkiliyor ,ama sen yine de hamileliğin boyunca sakin olmaya özen göster.
hergün hergün de insan dışarda napar yaa ,ben 2 gün çıksam 3. gün evi özlerim .
işte erkekler böyle malesef...
Yarın yada pazartesi günü bomba gibi dönelim topiğe ya,
butun düzenimiz bozuldu sankiii :84::84:
Pompişim senin hormonlar ne alemde :)
bazen durduk yere gözümden yaş geliyor, yani en ufak bir şeyde ağlayabilirim .
mesela geçenlerde yemek ısıtıyorum bi yandan da aglıyorum ,içimden noluyo yaa pompiş diorum ama nafile :44::44:
sonra panda geldi yanıma : sen bi yüzüme baksana ,dedi .
demesiyle hüngür hüngür ağlamaya başladım : sen artık beni sevmiyorsun ,çekici gelmiyorum sana diye.
adam tipime gülse mi ağlasa mı bilemedi .
ama aradan 5 dk sonra aklıma başka bir şey geliyor basıyorum kahkahayı.
sanırım hormonlarrrr regl döneminkine oranla 10 kat hassaslaştı
:) tahmin edebiliyorum
ne entersan varlıklarız biz yaa
sağımız solumuz belli olmuyorr
dengesiziz dengesizz kabul edelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?