[sıze=3]senin şu katılığını birde ben yapabilsem..
Her hafta alıyor.. Tamam babası ama mahkeme her hafta dememesine rağmen uymuyor buna.
Bende tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkartamıyorum.. "ben çoguğumu göremicek miyim, istediğim zaman görürüm" diye bana dayılanıcak çünkü biliyorum, bende açıcam ağzımı işler karışacak..
Ama dengesi çok bozuluyor çokk :95::95:[/sıze]
[sıze=3]dudak titretmemizde meşhurdur he[/sıze]
[sıze=3]bakalım ne kadar sürecekk :26:
O tarafa gittimii değişiyor iştee offf ...[/sıze]
ömür boyu gidecek canım babasının yanına
ona doğruları öğretmeniz lazım o gördüğü yanlışları kendsi analiz edecek sonrasında
birde dün konuştuğumuz diğer detaylarla ilgili de belki biraz daha bekleyip babayla konuşman en doğrusu olacak gibi...
lilyanna sanırım anladığıma göre boşanmışsın allah kolaylık versin çocukla dengeyi sağlamak zor olur
özür diliyorusss ama yine yapacağını yapıyorrrÇocuktur yapar ama mesela benim paşa,
çok sinirli konuşma tarzıyla bizi ha bire terslemeye başlamıştı..
Bende öğretmenini aradım dün anlattım konuşun siz diye..
Farklı biri konuşunca daha etkili olabilir, birde öğretmeni sonuçta..
İşe yaradı şimdilik bakalımm..
Özür dilemiş mi seninl ki pekii
hımm ne güzel benim en küçük kardeşimde anaokul öğretmeni
güzel ama bir o kadar da yorucu mesleğiniz
Allah yardımcınız olsun
geçen yıl Mevlana üniversitesine yerleştirildim 2. üniversite olarak ama son anda karar değiştirip kayıt olmadım
tekrar hoş geldin aramıza
Orda kötü davranmıyorlar, dolduruşada getirmiyorlar.. o konuda şüphem yok benim yasmin..evet cnm hemde çok değişiyorlarrr
biz düzelte bildiğimiz kadar düzelteceğizzzz
onlarda bozcakkk
yapacak bişi yokkkkkk
ha ha
adamlar zaten bir takım şeyleri anlamış olsalarda yuvalarını yıkmazlardııııııı
özür diliyorusss ama yine yapacağını yapıyorrr
seneye okula gönderdimi bi ele almak şart iyice
disipline olamıyor çocuk iki evin arasında bocalıyor resmen
benim kardeşde anasınıfı öğretmenliği 3.sınıfta okuyor
staja gidiyorrr
abla seni şimdi daha iyi anlıyorum diyor bana
evet gerçekten yorucu ama güzel yanı çokhımm ne güzel benim en küçük kardeşimde anaokul öğretmeni
güzel ama bir o kadar da yorucu mesleğiniz
Allah yardımcınız olsun
geçen yıl Mevlana üniversitesine yerleştirildim 2. üniversite olarak ama son anda karar değiştirip kayıt olmadım
tekrar hoş geldin aramıza
ne kadar genç bir annesinEwet cnm çok oldu ama..
Bekarımm benn 25 yaşındayımm
canım çocuk strese giriyor olabilir.oradan da ayrılmanın verdiği sıkıntıyla size karşı tepki gösteriyordur.Orda kötü davranmıyorlar, dolduruşada getirmiyorlar.. o konuda şüphem yok benim yasmin..
Ama daHA ilerde yaparlar mı bilmiyorum..
Neden bilmiyorum ama ordan gelince bi huysuz oluyor, bize saygısızca konuşuyor kızgın cewaplar wererek..
[sıze=3]orda kötü davranmıyorlar, dolduruşada getirmiyorlar.. O konuda şüphem yok benim yasmin..
Ama daha ilerde yaparlar mı bilmiyorum..
Neden bilmiyorum ama ordan gelince bi huysuz oluyor, bize saygısızca konuşuyor kızgın cewaplar wererek..
[/sıze]
Dün komşunu çaçcuğu dışarda kaldı bende balkonda idim
çocuk bana
ben dışarda kaldım annemi arayabilirmiyim sizden dedi bende gel dediim aldım içeri aradı annesını
güya dün baba okulda alacakmış adam okulda çocğu bulamamış değilde kısss işten 17,00 geliyor
bende kalsın bizde dedim kızde ben geliyorum dedim
sonra küçüük oğlu da baba da idi onu almaya gidiyorr çocuk yok
kadın arıyor kocayı çocuğu alacak adam piyasa da yokk güya çocuğu kaçıracakmış büyüğüde bulsaymış
beni aradı kıss abla oğlanı lütfen dışarı çıkarma kesin baba oralarda dolaşıyordur dedi dediği gibi de dolaşıyordu
gördüm ,arka bahçeye falan gitti neyse ben kapı pencere yi kapatıım oğlnın odasında ödev faln yaptılarr kıss yazık akşam eve
geldiğinde 22,30 küçüğü kv orda bulmuş tabi polislerl giti ifade ver falan filannn
sabah ta oğlanı okula göndermedi küçüğüde kreşe götürdü mecburen
kadın çocukları görsün diye veriyorrr adamın yaptığına bakkkk birda ha zor verir artık
adam tam bir piskopattt
Oraya gidince sıkıntıya giriyor daha çok.. Şimdi konuşa konuşa düzeldi..evet gerçekten yorucu ama güzel yanı çok
ne kadar genç bir annesin
canım çocuk strese giriyor olabilir.oradan da ayrılmanın verdiği sıkıntıyla size karşı tepki gösteriyordur.
benime doldurma dediğim
çocuğu bilgisayara oturtuyorlaaaa
veya avm götürp plasteysına oturtuor adam
ben bunlara çok kızarım ne zaman bu oyunları oynası oğlan dikkatı dağılıyor huyu değişiyor
değilse kv olsun görümcem olsun güzel bakarlarr
ama orda yasak yokkkkkk
Boşanma sebepleri neydi pekii..Dün komşunu çaçcuğu dışarda kaldı bende balkonda idim
çocuk bana
ben dışarda kaldım annemi arayabilirmiyim sizden dedi bende gel dediim aldım içeri aradı annesını
güya dün baba okulda alacakmış adam okulda çocğu bulamamış değilde kısss işten 17,00 geliyor
bende kalsın bizde dedim kızde ben geliyorum dedim
sonra küçüük oğlu da baba da idi onu almaya gidiyorr çocuk yok
kadın arıyor kocayı çocuğu alacak adam piyasa da yokk güya çocuğu kaçıracakmış büyüğüde bulsaymış
beni aradı kıss abla oğlanı lütfen dışarı çıkarma kesin baba oralarda dolaşıyordur dedi dediği gibi de dolaşıyordu
gördüm ,arka bahçeye falan gitti neyse ben kapı pencere yi kapatıım oğlnın odasında ödev faln yaptılarr kıss yazık akşam eve
geldiğinde 22,30 küçüğü kv orda bulmuş tabi polislerl giti ifade ver falan filannn
sabah ta oğlanı okula göndermedi küçüğüde kreşe götürdü mecburen
kadın çocukları görsün diye veriyorrr adamın yaptığına bakkkk birda ha zor verir artık
adam tam bir piskopattt
kızlarrr
ne diyecemmm sizeee
şok içerisindeyimm
osb müdürlük satın almadan bi bayan arkadaş vardı
hergün bizim patronun yanına gelir işleri evraklar olur
arkadaş patronu beklerken sohbet muhabbet ederdik
bakımlı çıtıpıtı bi hatun ikiz 1,5 yaşında bebekleri var tedavi ile olmuş
anlatıp anlatıp bitiremezdi evini ailesini
güzel semtte ev almışlar,,eşininde kendininde altında arabası var
duydumkiii müdürlükten biriyle mercimeği hatun fırına vermişş
o adam da evli çocukları varmış
duyulunca işten atmışlar ikisinidee
kadın buralı değildi memleketine dönmüş
boşamış kocasıı
ney eksikti acaba çok şaşırdımm
benim namaz kıldığımı biliyordu
kendide evde hep kaza yaptığını namazlarını kıldığını söylerdii
demek iman yürekteymişş
tabiki senden ayrı kalabilir mi allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın.ama işte çocuk farklı farklı ortamlara girince sıkıntı yapıyordur.ama sanırım senin çabanla üstesinden gelecektir .tanımıyorum seni ama güçlü bir anne olduğuna eminim.Oraya gidince sıkıntıya giriyor daha çok.. Şimdi konuşa konuşa düzeldi..
Ordan gelince daha kapıda ayakkabılarını çıkartmadan anneeee diye kucağıma atlıyor..
Yaniii orda en fazla 3 gün durabilir sıkılıyor ordaa..
5 yaşına yeni girdi.. Kreşe gidiyor birde, orda dewamlı aktivite war alıştı istiyor ki hep öyle olsun..
Ewettt orda da yasak yok sanırım yasminn..
Benimki biraz daha büyüsün bakalım ne olucak..
kızlarrr
ne diyecemmm sizeee
şok içerisindeyimm
osb müdürlük satın almadan bi bayan arkadaş vardı
hergün bizim patronun yanına gelir işleri evraklar olur
arkadaş patronu beklerken sohbet muhabbet ederdik
bakımlı çıtıpıtı bi hatun ikiz 1,5 yaşında bebekleri var tedavi ile olmuş
anlatıp anlatıp bitiremezdi evini ailesini
güzel semtte ev almışlar,,eşininde kendininde altında arabası var
duydumkiii müdürlükten biriyle mercimeği hatun fırına vermişş
o adam da evli çocukları varmış
duyulunca işten atmışlar ikisinidee
kadın buralı değildi memleketine dönmüş
boşamış kocasıı
ney eksikti acaba çok şaşırdımm
benim namaz kıldığımı biliyordu
kendide evde hep kaza yaptığını namazlarını kıldığını söylerdii
demek iman yürekteymişş
tabiki senden ayrı kalabilir mi allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın.ama işte çocuk farklı farklı ortamlara girince sıkıntı yapıyordur.ama sanırım senin çabanla üstesinden gelecektir .tanımıyorum seni ama güçlü bir anne olduğuna eminim.
yuh ya çoluğun var çocuğun var nasıl yaparsın
Bazen güçlüyüm ama bazen de değilll
bu hepimiz için öle lilicimmmmBazen güçlüyüm ama bazen de değilll
terbiyesiz işteee çok şaşırdımmmtabiki senden ayrı kalabilir mi allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın.ama işte çocuk farklı farklı ortamlara girince sıkıntı yapıyordur.ama sanırım senin çabanla üstesinden gelecektir .tanımıyorum seni ama güçlü bir anne olduğuna eminim.
yuh ya çoluğun var çocuğun var nasıl yaparsın
Kocasının boşaması çok iyi olmuşş..
Çocukları bile göstermicen de işte, yawrulara yazık.
İman yürekte kalpte tabi sözde değil..
Allah akıl fikir wersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?