Yok be olmaz bişi korkma...
Ne korktuysan başına gelirmişş..
Yemekk saatiiiii
Millettt nerdesinizzzz
Nedenn nedennnn
ayyy millett pek akıllı pek arsızzz yaaa
insanlara aynı şekilde davranmam kişi ayırt etmemem çok afedersiniz benim suçum herhâlde
yemeğe yalnız kalmasın diye arkadaşlar beraber bizimle çıkıyor
ben telefonumu güvenliğe haber verir yönlendiririm
kolay kolay çağırmazlar yemekyteyken benii
abla patronun misafirleri gelir çay isterler iner mecbur aşağı
yemekhaneyi aramış patron niye aşağıda kimse yok diye fırçalamışş
güvenliğide aramış çıkmamışş
yedikten sonra indim aşağı
abla patrona çay götürüp geldi yanıma
diyorki; niye hepberaber çıkıyosunuz demişş yemeğe,, ben dedim vefa bisden sonra çıktı ama yemekhanede kuyruk vardı beraber çıkmış olduk o yüzden demiş
birde diyorki çay may isteyeceklerinden aramamışlardır, seni bekçiyide göremeyince ortalık boş diye kızmıştır deyince tepem attı
ulann yemekhaneden beni bu zamana kadar kaç defa patron arayıp çağırdı (acil bi durum olmadığı haricinde)
kendi çağrılır bana atmasınmı üstümee
bende kükredimmm insanlara ii muamele yakınlık yaramıyor yeminleeee
sinirimi bozdu aptalll
maleseff şuu yanmaları dönmeleri bi ben yapamadım her neyseee.....sakin ol tatlımmm ,insanlara işlerine geldigi gibi davranırlar klasik işte.
vefaaaa gel sana bi kahve ısmarlıyım tatlımmmm
Millettt nerdesinizzzz
geldiiimm oyy oyyy oyyyy çayçıyla kapıştımmmm
ayyy millett pek akıllı pek arsızzz yaaa
insanlara aynı şekilde davranmam kişi ayırt etmemem çok afedersiniz benim suçum herhâlde
diyorki; niye hepberaber çıkıyosunuz demişş yemeğe,, ben dedim vefa bisden sonra çıktı ama yemekhanede kuyruk vardı beraber çıkmış olduk o yüzden demiş
birde diyorki çay may isteyeceklerinden aramamışlardır, seni bekçiyide göremeyince ortalık boş diye kızmıştır deyince tepem attı
ulann yemekhaneden beni bu zamana kadar kaç defa patron arayıp çağırdı (acil bi durum olmadığı haricinde)
sinirimi bozdu aptalll
Slm kuzularım naparsınız baklaımmm
bende anneme gittim yemege menemen yedim çayla azıcık ekmekle bugün daha iyiyim diger günlere nazaran artık alıştım durumu kabullendim sanırım
bugün başkan devirteslim yapacak dün geldi helalleştik çok duygusal bir vedalaşmaydı hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
maaşlarımız 1 hafta evvelinden yattı hesaplarımıza bugün ne olur ne olmaz diye sölentiye göre ise 17 nisanda sözleşmelerimiz bitiyormuş hayırlısı olsun diyorum baklaım okula başvurmayı planlıyoruz artık kamudan başka yerde zor adapte oluyurum gibi geliyor bana.sözleşmeli ögretmenliğe başvurcam sınavlar oluyor burada ilk ve orta okullara hadi hayırlısı evime yakın bir iş istiyorum artık
maleseff şuu yanmaları dönmeleri bi ben yapamadım her neyseee.....
ayy pompişş çok makbule geçerrr
bunlar böyle olur işte..patrona arkadan konuşmak kolay gelir..ayyy millett pek akıllı pek arsızzz yaaa
sinirimi bozdu aptalll
canım sen sözleşmeli miydin..çıktın mı işinden artık..az çok anlamaya çalıştım anlattıklarından daha önce..başkan mı değişti sizin orda..belediyede miydin.Slm kuzularım naparsınız baklaımmm
bende anneme gittim yemege menemen yedim çayla azıcık ekmekle bugün daha iyiyim diger günlere nazaran artık alıştım durumu kabullendim sanırım
bugün başkan devirteslim yapacak dün geldi helalleştik çok duygusal bir vedalaşmaydı hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
maaşlarımız 1 hafta evvelinden yattı hesaplarımıza bugün ne olur ne olmaz diye sölentiye göre ise 17 nisanda sözleşmelerimiz bitiyormuş hayırlısı olsun diyorum baklaım okula başvurmayı planlıyoruz artık kamudan başka yerde zor adapte oluyurum gibi geliyor bana.sözleşmeli ögretmenliğe başvurcam sınavlar oluyor burada ilk ve orta okullara hadi hayırlısı evime yakın bir iş istiyorum artık
hakkında hayırlısı olsun canım benim,,gün doğmadan neler doğar,,vardır bunda da bi hayır ayy belkide işin evine yakın olur kim bilir,,,kesinleşmemiş gene ama sen güçlü kadınsın herdurumu göğüsleyip adapte olursun eminimSlm kuzularım naparsınız baklaımmm
nerde olacaz pc başında
fat kes
havale yap
mail at
sipariş hazılraa
teklif gönderrrr
offffffffffffff offffffffffff
senin çok agresif gördümmmmm
sakin ol amaaa
maleseff şuu yanmaları dönmeleri bi ben yapamadım her neyseee.....
ayy pompişş çok makbule geçerrr
Slm kuzularım naparsınız baklaımmm
BİLMİYORUM TATLIM HAYIRLISI AMA ÜZÜLMÜYORUM ÇALIŞANA İŞ ÇOKçıkarılacak mısın cnm iştennnnnnn
YES TATLIM SÖZLEŞELİYDİM BELEDİYEDEYİM SEÇİMİ KAYBETTİK MAALESEF BAŞKAN DEĞİŞTİ SÖLENTİLER ERTTI DAHA DEVİRTESLİM OLMADAN HAYIRLISIbunlar böyle olur işte..patrona arkadan konuşmak kolay gelir..
çaycı da böyle kendini bi halt sanar..
canım sen sözleşmeli miydin..çıktın mı işinden artık..az çok anlamaya çalıştım anlattıklarından daha önce..başkan mı değişti sizin orda..belediyede miydin.
hakkında hayırlısı olsun canım benim,,gün doğmadan neler doğar,,vardır bunda da bi hayır ayy belkide işin evine yakın olur kim bilir,,,kesinleşmemiş gene ama sen güçlü kadınsın herdurumu göğüsleyip adapte olursun eminim
SAOL CANIM GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞYIORUM BU İŞ ELAYA YARIYACAK BAKALIM BİR KAÇ AY DİNLENMEYİ PLANLIYORUM
maşallah sende muhasebe mi pazarlama mı satın almamı sın bu ne böle yaa
yasemin daha önce uzun muhabbetleri var bu kadına karşı doldum artık densiz densiz konuşuyorrr
önceleri cehalet dedim şimdi kaldıramıyorum,,
bizim genel müdüre
iş yerinde iki bayanla bozuştu onları şikayete gitti
onlar hakkında bişey söylemiş
müdürde demiş sen nerden biliyosun bunu
buda stajerden duymuş3
stajerden duydum diyememiş yakmak istememiş
vefadan duydum demişş
bana geldi bunu söledi
kızdığımı anlayınca helallik istedii
sen düşün
3 YILDIR BURDAYIM CANIMCIM YENİLENİR MİBİLMİYORUM BEKLEMEDİM MAALESEF KADRO BEKLERKEN İŞE SON OLACAK[
BİLMİYORUM TATLIM HAYIRLISI AMA ÜZÜLMÜYORUM ÇALIŞANA İŞ ÇOK
YES TATLIM SÖZLEŞELİYDİM BELEDİYEDEYİM SEÇİMİ KAYBETTİK MAALESEF BAŞKAN DEĞİŞTİ SÖLENTİLER ERTTI DAHA DEVİRTESLİM OLMADAN HAYIRLISI
sözleşmen yenilenebilir canım,kac yıldır ordasın ??
3 YILDIR BURDAYIM CANIMCIM YENİLENİR MİBİLMİYORUM BEKLEMEDİM MAALESEF KADRO BEKLERKEN İŞE SON OLACAK[
BİLMİYORUM TATLIM HAYIRLISI AMA ÜZÜLMÜYORUM ÇALIŞANA İŞ ÇOK
YES TATLIM SÖZLEŞELİYDİM BELEDİYEDEYİM SEÇİMİ KAYBETTİK MAALESEF BAŞKAN DEĞİŞTİ SÖLENTİLER ERTTI DAHA DEVİRTESLİM OLMADAN HAYIRLISI
sözleşmen yenilenebilir canım,kac yıldır ordasın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?