Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Dilekciğim sizin ev alım mevzusu ne oldu bu yaz alacak mısınız ev

nerden alacağınıza karar verdiniz mi canım

canımcım..benim kocam arabayı değiştircem dedi ..o yüzden bekleme kararı aldık..
yani kredi çekip borca gircek..biraz da peşinat verip..istediği arabaının sıfır ı 54 .00 tl
2. el 43.00 e bulduk vs..ama daha almadık..1 aydır olmadı ..gidip arabayı bakamadı..işleri yoğun

o yüzden ev işi yattı bir süre..bakalım..

hadi ev alsak dedik..düzce merkezden..güzel evler yeni evler var..fakat emir biliyorsun burhaniye den 1. sınıfı okuyup geldi..2 . sınıfta yeni öğretmen yeni ortam yeni arkadaşlar..zor alıştı arkadaşları ona..kabul ettirmek için yırtındı resmen...o derece..ama başardı.

şimdi geçen günlerde emir e yeni ev alalım merkezde oturalım dedim..hatta bir okul var hep önünden geçeriz . dedim o okulda okumak ister misin..
ben kabul eder sandım..sonuçta sınıfta emir i istemeyen çok ya...onlardan kurtulmak için ister sandım..ama ağlamaklı oldu..ben istemiyorum ..vs vs..
3. bir yeni ortam yeni arkadaş..yine mücadele ..sanıyorum göze alamadı..o yüzden biraz bıraktık şu ara yeni evin peşini..

Nayırrrrr nolaamazzzzz :84:
senide seviyorummm bal peteğimmm
güzel bi alışkanlık aslındaaa,,bünyen alışmıştır artıkk
Giydim süper oldu anacığımda çok begendi,
çok zewkli bir gacısın dedii

peynir ,siyah zeytin ,yesil zeytin domates salatalık yesil biber haslanmış yumurta ve süt .
ama ekmek yok
yarasın paşama ohhhh
Mersiii şekerimmmmm

Vefaaaaaaaa sabah 2 galete çayy ve peynir yedim yawrumm
afiyet olsun canımmm

kurufasulye üstüne limonmu sıkıyosunn

çok ilginç bi hatunsunn

yemek stilinn benii şaşırtiiiii

bende yarım simittennn azz

salatalık domates yağsız iki parça peynir 5 yeşil zeytin yedimmm

Dilekciğim sizin ev alım mevzusu ne oldu bu yaz alacak mısınız ev

nerden alacağınıza karar verdiniz mi canım

sen 2 çocukla her hafta cam mı siliyorum dedinn

hee..ben duramam kii..

bütün işleri yaparım..silerim süpürürüm..elim de aşırı hızlıdır...

hiç yorulmam..sonra gezmelere çıkarım...gezerim. cücüklerle..onların istekleri, park , .vs..

akşama sanki yorulmuşum derim. :26::26::26::26:..

yani çok aşırı unutkanım...ne iş yaptığımı unutuyorum..yorulduğumu bile unutuyorum. balık hafızalıyım galiba.

bazen eşime kızıyorum..çok ağır bir sinir değilse benimki . yine kızdığımı bile unutuyorum..
ama çok damarıma basmışsa benim koca ..o zaman unutmam..öcümü pis alırım yani.

Yazın geldiğini müjdeleyen ilk sivrisineği gördüğümde,
sivrisineğe sarılıp bir damarımı ona vermeyi düşünüyorum.

evet dene bak çok seversin...bi de bol bol pul biber..acıya bayılırım..

aman iki fatura kestim bir eft yaptım sayfa almış başını gitmişşşşşşşşşşş ş

abuuuuuuu amma çeneniz düşmüşşşş

neyse ben işleri toparlayayım gene gelirimmmm

öpüldünüzzz

Aslında aynı durumları yaşadığımız için çok iyi anlıyorum

yeni okul yeni öğretmen ki yaşadıklarımızı biliyosun yeni arkadaşlar

ama sanırım biz bu sene değiştireceğiz mecburen napalım

yoksa daha kötü oluyor

Ama siz doğru karar vermişsiniz canım zaten 2 yıl sonra okul değişecek değilmi

ortaokula başka yerde gider ev alırsanız

bende kaçar işleri toparlamam lazım

yemekten sonra görüşürüz....

evet biliyorum oğluşunu..aynı şeyleri yaşadılar hemen hemen..dışardan gelen oldukları için kabul edilmediler çok uzun süre..
ve hala kabul görmüyorlar bazı kişiler tarafından..bizim oğlanın arkadaşı da 2 -3 tane..ama çok yakın olduğu yine de yok..
bilemiyorum..geldiğimiz yerde anaokulu ve 1. sınıf arkadaşları aynı olunca çok eğlenceli olmuştu 1. sınıf..hepsi birbirini anasınıfından tanıyordu çünkü..biz velilerde öyle..
nasip artık napalım..
dediğin gibi olabilir zelişim..yani 4. sınıfı bitirene kadar bulunduğumuz yerde kalabiliriz..hayırlısı inşallah.

kolay gelsin kızlar..görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…