günaydınnn hatunlarrr
keyifler ii mi ??
burada hafif rüzgarlı bir hava var
İyi olmasına sewindim cnm seninkinin deLiliyar üzülme artık yavaş yavaş toparlar inş
HAvalar malum çok tutarsızz dikkat etmek lazım
Bizimkisi daha iyi gibi şimdii
Ewet cnm buyuk ihtimal gitmicek zelişimmkıyamam canım yaaaaa
o iğneler yokmu off offfff
okula gitmeyeck değil mi iğne süresince
sizede büyük geçmiş olsunnn
dün akşam benim oğlanda ders yaparken saçlarını kaşıyıp
Anne bitlenmiş olabilirmiyim dediiii
evde böyle bir konu hiç olmadı daha önce muhtemelen bizimkilerin okulunda da bu tür vakalar var ki çocuk duyuyor
bende hiç bakmadım bak şimdi kurt düştü içime
Ayy ne bilimm yağmurr off valla Allah bu kadarla bıraksınamannn önlemin al sirke bite çevirrse fenaaa vallaaa
okula giden çocugun bi de bu derdi var valla
eczaneden al hemen bi ilaç geciktirme cnm
geçmiş olsun canım çok dikkat et senin oğlan neden bu kadar sık hastalanıyo yaa bademcikte alındı ama
günaydın zelişim valla salı sallanır derler bugün burada yagışlı kapalı bi hava var cuma olsa bir an evvel yaa
günaydın yasminnnn ev konusuna gelince kötü anıların silinsin gitsin sat evi yeni bir ev yeni bir hayat bekliyor sen ve oğluşunu inş
Ne oldu yawwSirke olayına canım sıkıldı sabah sabah kafam öyle kaşınıyor ki şuan acaba psikolojik mi (((
Bacaklarım da kaşınıyor..Vücudumun muhtelif yerleri..
Günaydınnn canım nasılsınn....günaydınnn hatunlarrr
keyifler ii mi ??
burada hafif rüzgarlı bir hava var
günaydınn pompişkommmmm
Ooo bu kötü olmuşş cnm yaa..Gunaydın hatunlar..Lily bu arada geçmiş olsun.
Benim kızın kafasında sirke çıkmış ya( Kreşe gidiyor oradan yayılmış benim kızda bunların arasında saçları da öyle gür ki sabah söyledi okul müdürü
Hiç başıma böyle birşey gelmemişti biz ailece koyun koyuna uyuyoruz..Bit şampuanı alıp eşim ben ve kızım yıkanmamız gerek..Çarsafları yastıkları yıkamam gerek ooooooooooooooof..
İdrar yolunda iltihap ve kanında mikrop çıktı canımoy geçmiş olsun..atlattınız ..
size de geçmiş olabilir.
canım ya..kıyamam..ay fena olmuş oğluş demek..ne çıktı tahlillerde ki iğne verdi dohturu
prezentablkontes
merhaba..benim büyük oğlan 3 yaşında falandı bulaştı ..sonra tüm eve..geç farkettik..istanbula gitmiştik..ordaki akrabalara.
sonra orda ankara dan bizi görmeye gelen ankaralı akrabalara..
sirkeler bitler ankara istanbul yayıldı yaylım yaylım
o zaman ne kaa araştırdım bilemezsin.
çünkü şampuanlar vs ..arınıp kurtuluyorduk..15 gün sonra yeniden.eczacı bunun kökünü kazımadıkça kurtulamazsınız...söyleyin komşularınıza dedi..okullu komşular oğluşumu sevmeye çok gelirdi
neyse önce en yakın hissettiğim komşuma söyledim..kızına baktık ki kaynıyor.
sonra diğer komşulara uygun dille söyledik..tüm apartman arındı kurtulduk
sirke varsa bit vardır..sirke saça yapışır..bit onları doğurur..sirke bitin yumurtası.
üstelik bit kendi kendine oluşmaz..sirke de öyle.
yok ellerini yıkamadın bit oluştu, yok kirli saçların bitlenirsin ..hepsi hurafe..bit .parazittir ...sürekli yayılır temasla..
Gunaydın hatunlar..Lily bu arada geçmiş olsun.
Benim kızın kafasında sirke çıkmış ya( Kreşe gidiyor oradan yayılmış benim kızda bunların arasında saçları da öyle gür ki sabah söyledi okul müdürü
Hiç başıma böyle birşey gelmemişti biz ailece koyun koyuna uyuyoruz..Bit şampuanı alıp eşim ben ve kızım yıkanmamız gerek..Çarsafları yastıkları yıkamam gerek ooooooooooooooof..
Ooo bu kötü olmuşş cnm yaa..
Saçlarıda gür diyosun, nasıl ayıklıcan onları sen..
Şampuan işe yarayacak mı pekii ?
İdrar yolunda iltihap ve kanında mikrop çıktı canım
canımm günaydın bit şampuanı fosss onla hiç uğraşma hemen eczaneden paranit al.
cocuga sık onda hindistan cevizi yağı var zehir yok bitin nefesibi tıkatıp patlatıo
çat çat duyuyorsun sonra tarak al sen bilirsin ince dişli eski kemik taraklar olur
ilacı uyguladıktan sonra ne deniosa onu yap
sonra tara bir beyaz havluya iyice temizle hiç bişey kalmayana kadar aynı işlemi kendinede yap.
1 tane kalsa gene çoğalır benım kızın ana okulu zamanı oldu ben kökünü böyle kestim
en çok kulak arkası ensede olur.Taragı taradımı hemen kaynar suya sok aynı kes kafasına kullanma
lili oğlun nasıl canım daha iyimi ?
ay ya ..canım benim..geçmiş olsun..salgın var belki de ..
canım sampuan tek yıkamada işe yaramıyor malesef
2-3 kez yıkamak gerekiyor..bir de şampuanların içinden tarak çıkıyor ..onunla taramak ölü olanları temizlemek lazım.
bi de yıkanan çamaşırların yaka kısımlarına özellikle kızgın ütü değdirmek lazım..yakalara çok yerleşir..yastık kılıflarını değiştirmek lazım..yıkandıktan sonra yastık kılıflarını da ütülemek lazım..ölsünlerr..
Abowwww ilk okula başLayınca bizimde başımıza gelicek belkii buu :18:
ayy fallenim sağol yaa
moralim çok bozuk
ayy fallenim sağol yaa
moralim çok bozuk
ayy fallenim sağol yaa
moralim çok bozuk
Nerelerin kaşınıyor başka
lili oğlun nasıl canım
2.soruşum ben kaşıycam seni şimdi sen gül başına gelince görücem seni hahhahah
Oğluş çok halsiz bitkin..
Dün serum takıldı 2 tane..
idrar yollarında iltihap çıktı ve kanında mikrop çıktı..
6 tane iğnesi var sabahları olucak..
Çok acıcak canı bacaktan olucak iğne:26:
Oğluş çok halsiz bitkin..
Dün serum takıldı 2 tane..
idrar yollarında iltihap çıktı ve kanında mikrop çıktı..
6 tane iğnesi var sabahları olucak..
Çok acıcak canı bacaktan olucak iğne:26:
Tutun kollarımdan düşerim şimdi, yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz
yanına gidemedin mi peki sennnn
bu durumda bile izin vermediler mi lili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?