Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ilişkininn içinde depresif oldukları için ayrıldıklarında tıklamıyoo demekkiiii

Ama harbidenn beni anlatmışşş ya şokkk oldummm...
HADİİ SİZDE SÖYLEY,N BURÇLARINIZI SİZİNKİNİDE GÖNDEREYİM..
BAKALIM AYRILIK SONRASI (ALLAH KORUSUN TABİ) NASIL OLURMUŞSUNUZZ

merhabalar ben aranıza katıldım bende çalışan anneyim
aranıza katılabilirmiyim

kova şekerimmmm

Kova Burcu

“Olan olmuştur, ağlamanın ne faydası var?” diye düşünür. Uzun süre aşk acısı çekmesini, gözyaşı dökmesini beklemek hata olacaktır. Her zaman yanında olan arkadaşları onu bu gün de yalnız bırakmayacaktır. Yeni birini illa ki bulacaktır ama şimdi arkadaşlarla kafa dağıtma zamanıdır. Duygularını dile getirmekte başarılıdır. Kendi kendini teselli etmeyi başarır ve işin içinden kolayca çıkabilir.

bu akşam bişi yemicemmm
inanımm miii
Evet evet aynı sen

bence de ilişkiyle birlikte acıda bitiyor demek ki
demekkiii
sağol yaseminimmm..

kızlarrr ben çıkıyorum artıkk...

malumm yürüyerek gidicem eve

ii tatillerrrrrr

pztt. görüsmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
güle güle ii ttatillerrr

Ama harbidenn beni anlatmışşş ya şokkk oldummm...
HADİİ SİZDE SÖYLEY,N BURÇLARINIZI SİZİNKİNİDE GÖNDEREYİM..
BAKALIM AYRILIK SONRASI (ALLAH KORUSUN TABİ) NASIL OLURMUŞSUNUZZ

aslan gibi hatunummm burcum aslannn

kova kadınıyım ben

“Olan olmuştur, ağlamanın ne faydası var?” diye düşünür. Uzun süre aşk acısı çekmesini, gözyaşı dökmesini beklemek hata olacaktır. Her zaman yanında olan arkadaşları onu bu gün de yalnız bırakmayacaktır. Yeni birini illa ki bulacaktır ama şimdi arkadaşlarla kafa dağıtma zamanıdır. Duygularını dile getirmekte başarılıdır. Kendi kendini teselli etmeyi başarır ve işin içinden kolayca çıkabilir.

bende akrep burcuyum

işte bu tamda bu

kova şekerimmmm

inanımm miii

demekkiii

güle güle ii ttatillerrr

aslan gibi hatunummm burcum aslannn
Bir süre yüzü düşse de çabuk toparlanır ve yeni birini bulmakta gecikmez. Duygularını bastırmadan, açıkça

ortaya koyduğu için biraz da olsa canı yanar. Ta ki birlikte mutlu olabileceğini sezdiği yeni birini görene

kadar... İşte o zaman işler değişir, bütün dikkatini o yeni isme yönlendirir. Terk edildiğini çoktan unutmuştur.

Terk edilmek onun egosunda ve güçlü duruşunda pürüzlere yol açmaz. Acısını çok iyi kamufle eder, kimse onun iç

yüzünü göremez. Koruması gereken bir imajı vardır ve çevresindekilerin söylemleri onun için önemlidir. Bu

uğurda terk eden kişinin kendisi olduğunu bile söyleyebilir, bozuntuya vermeyin.

aynı ben yaaaa

bende akrep burcuyum

Ayrılmadan önce bunu istediğinize emin olun ve öyle harekete geçin çünkü Akrep burcu sizi hayatınızdan çıkarttığı zaman tekrar girmeniz mümkün olmayacaktır. Akrep burcundan bir anda kopmayı denemeyin. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bitirmeyi deneyin. Aksi taktirde yaralanabilir ve intikam almayı deneyebilir. Genelleme yapmak doğru olmayabilir ama büyük çoğunluğu bu şekilde düşünür. İlişkiyi bitirenin o olduğuna inandırabilirseniz, daha sağlıklı bir ayrılık süreci yaşarsınız. Eğer sizi kaybetmemeye karar vermişse, her türlü taktiği uygulayacağını aklınızda bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…