neden???
Diyet için mi?
Yoksa hafta içi götürdüklerin için mi?
hepsi için
Ayrılmadan önce bunu istediğinize emin olun ve öyle harekete geçin çünkü Akrep burcu sizi hayatınızdan çıkarttığı zaman tekrar girmeniz mümkün olmayacaktır. Akrep burcundan bir anda kopmayı denemeyin. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bitirmeyi deneyin. Aksi taktirde yaralanabilir ve intikam almayı deneyebilir. Genelleme yapmak doğru olmayabilir ama büyük çoğunluğu bu şekilde düşünür. İlişkiyi bitirenin o olduğuna inandırabilirseniz, daha sağlıklı bir ayrılık süreci yaşarsınız. Eğer sizi kaybetmemeye karar vermişse, her türlü taktiği uygulayacağını aklınızda bulundurun.
tabikisiii,,hoş geldin kendi,ni tanıtarak başlayabilirsinnnnmerhabalar ben aranıza katıldım bende çalışan anneyim
aranıza katılabilirmiyim
Bir süre yüzü düşse de çabuk toparlanır ve yeni birini bulmakta gecikmez. Duygularını bastırmadan, açıkça
ortaya koyduğu için biraz da olsa canı yanar. Ta ki birlikte mutlu olabileceğini sezdiği yeni birini görene
kadar... İşte o zaman işler değişir, bütün dikkatini o yeni isme yönlendirir. Terk edildiğini çoktan unutmuştur.
Terk edilmek onun egosunda ve güçlü duruşunda pürüzlere yol açmaz. Acısını çok iyi kamufle eder, kimse onun iç
yüzünü göremez. Koruması gereken bir imajı vardır ve çevresindekilerin söylemleri onun için önemlidir. Bu
uğurda terk eden kişinin kendisi olduğunu bile söyleyebilir, bozuntuya vermeyin.
sağol muhabet koyu bende daldım birden gören olmadı beni diye endişe ettim[ı][sıze=3]ben görüyorum canım buyur??[/sıze][/ı]
yayyyyyyyyy
Iyi tatillerrrrrrrrrr hıhhhhhhhhhhhhhh
bir kamu kuruluşunda çalışıyorum
oğlum var bir tanem 2007 kasım doğumlu
aslen mersinliyim ama tekirdağda yaşıyoruz
günah çıkarıcam diyosun yani hadi bakalım
tartıldın mı bugün sen
tartıldım ama tartı tartmak istemedii
0 dedi durduu
bazılarınıza çok pis küstüm
baş harfi lazım değil ismii myheart1
hadi canımmmmmmm
yeme bizi
söyle bakalım çabuk kaç kilo tarttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?