Hmmm ben birde kapıda ödeme yapıyorum.trendyoldan yapmıyorum pek orda tek sepet olayı olduğu için , markafoni den yaparım bir de tesettür sitelerinden :modanisa, etesettür falan canım
eveeett..bol paça geçmişte kaldı.olmaz ..paçalı tavuk gibi duruyor ..yaşasın dar paça....
he ama kumaş pantolonda güzel olur..hani şu etek gibi duruyor ya karşıdan..o derece bol paça yaniii.
zeliş sen bu gidişle 45 kilo olmassan bakk..yazıyorum buraya bak ..kk ya yazdım hee
farkeden ney benimkinde çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum ama banada aynı şekilde hıp hızlı geliyor
Hmmm ben birde kapıda ödeme yapıyorum.
Kredi kartı kullanmıyorum ben
Yok ben sewmiyorum okadar bol paçaa ..
En iyisi dar paça şerefeee hadiii dar paça şerefinee
nerdeee canım yaaaaaa
bu hafta geçen haftaya göre 1 kg fazla tartıyor bu tartı ölücem sinirimden
niye böyle oluyoki anlamıyorum offfffffffffff
Ama ben çok iyi hatırlıyorum ilk süparişi verdiğimde 3 gün beklemiştim..
Birde puan kısmı var orda.. Gerçi pek ilgilenmedim o kısmıyla ama sende gözüküyor mu sipariş
verdikten sonra..
aaa...senin tartı yanlış kesin zeliş..nası 1 kg fazla olur..yanlış o yanlış..
bi de adet zamanlarında tartılma.. ödem oluyor vucutta .o yanıltır seni .
eveeett..bol paça geçmişte kaldı.olmaz ..paçalı tavuk gibi duruyor ..yaşasın dar paça....
he ama kumaş pantolonda güzel olur..hani şu etek gibi duruyor ya karşıdan..o derece bol paça yaniii.
kapıda ödeme olunca param gidiyor kartla ödeyince param gitmiyo gibi hissediyorum ben yaaa
genelde taksitle alıyorum canım
canım çok tatlı şeyler istiyor
canım çok tatlı şeyler istiyor
ne alakası var ya ben ispanyol paça hastasıyım ve inanılmaz sexi duruyor kalçalarım bacaklarım hınhh çok biliyon sen paçalı tavukmuşş
aaa...senin tartı yanlış kesin zeliş..nası 1 kg fazla olur..yanlış o yanlış..
bi de adet zamanlarında tartılma.. ödem oluyor vucutta .o yanıltır seni .
sen ilk siparişinde 3 gün mü bekledin
benim ertesi gün elime geçti kalite farkı işte
canım ya hiç dikkat etmedim ama puan tarzında bişey vardı ama beni sadece 1 defa alış veriş yaptığım için kaç puanım olabilir ki bakmaya gerek yok yanii..
ne alakası var ya ben ispanyol paça hastasıyım ve inanılmaz sexi duruyor kalçalarım bacaklarım hınhh çok biliyon sen paçalı tavukmuşş
hahaha..
ay şekerim ..senin fizik , kimya tam ya ondan güzel durur sende..
ben giyeyim bi de bana bak..
boyu kısaysa ondan diyooo hatunum benceee
tartı doğru yaaa hep aynı tartıyla tartılıyorum hep aynı zamanda hep aynı kıyafetlerle aslında kıyafetsiz
ve bende farkındayım incelikten dolayı ama bu kilo artışının yağ olması mümkün değil yaaaa
ödem desen adet dönemide bitti gitti
ne bileyim yaaaa
çok az yiyorum diye metabolizma mı yavaşladı diyorum ama haftada 2 gün ara veriyorum zaten
yada suyu mu az içtim vücut sumu topladı ne bileyim yaaaaa
canımı sıkıyor bu durum
aa bilmem hiç bilmediğim siteden bile alışveriş yapmışlığım oldu güven verdi mi bilmemKredi kartı bu anlamda güzell işte..
Ama ben istemiyorum ya korkuyorum şu kartlardan :26:
nescafe içiyoryum ama fayda etmedigit al kendine çokopirens ..ye ..bastırsın ...
çok çikolat yeme bak lili gibi olursun..
leblebii,,kekk ,,,gevrek varrr ne istersin??????
benimkilerin paçaları istanbul büyük şehir belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde çalışıyor diye bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?