günaydın canlarrrr
nasılsınızzz
Günaydın canlarrrr
Nasılsınızzz
heee o iki bodur görümceye çok güzel planlarım varr
korksunlar benden
entrikanın kralını yapacam o atom karıncalara,1,5lik damacanalara
sağ ol canım
ben geçen aldıklarımı daha denemedim
ben geldim hastnaeden
off haftaya bida gidilecekkkk
bakalımmm şu sonuçlar çıksadaaaaa bende rahatlasammmm
iş çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
myhearttt gel yardımaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah zelişşşşşşşşşşşşşşşşş
ben ancak yazın tatilde giyerim artık..buralar kaldırmaz zati...geldiğim memlekette olsan günlük kıyafet ama burlarda abiye kaçar bu elbise ..
bende daha ne benzetmeler var görümcelerle alakalı çok komik
hakkaten bi görsen minyatür gibiler
eline al çevir çevir at o derece yane
bu defada bu elbiseyi aldım 1 hafta içinde aldığım 4. elbise oldu
Eki Görüntüle 1073933 Eki Görüntüle 1073934
Günaydın canlarrrr
Nasılsınızzz
günaydınnn meleğimm çok şükürrrr iyiyimmm hazırlıklara başladım dün ütü çamaşır derdindeydimmm
ayyy sabah oğlanı bırakıyorum kucağımda uyuyorrr derin derin tam babaannesinin kucağına verdim çocuk birfden uyandı kaç defadır böle yapıyorrr,,ağlıyor yapışıyor işe gitme anne diye,,k.validem çocuğun elini kolunu tuttu odaya götürdü bana git diye işaret ediyor,kapıyı çektim çıktım ama gidemiyorum ağlıyor dinliyorummm kapının önündee bende ağlıyorumm
oğlum açtı kapıyı koşdu geldi,anlattım annecim bak böle şöyle diye,konuştum akşama ne oyun oynamak istediklerini düşünn akşama onları oynayalım dedim ,,ya çocukla bi konuşayım kaçırır gibi ağlayan çocuğu zapdetmeye çalışıyorrr,,,çok sinir oldummm cahilll zırr cahilll,,bi deneyeyim bakalımmm bi ona güven vereyimm ama anlamıyor,çocuğum beni uğurladı düşünnnnn
Günaydın canımmmm işler filan canım yaaaa geldim ama gidicem yine bir turlama lazım fabrikayı
sen nasılsın...
hımmm bende çok beğendimmmm
Allahım inşallah bir dahaki işim şöyle daha uygun bir yerde olur bende giymek istiyorum böyle şeyler yaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun noldu sana kız:26:
sende bendensinnnn
fabrikanın tamamı erkek, hadi giyde göreyim mümkün değil, birde yerde sanayi böylesi yani o yüzden hep pantolon hep pantolon ancak dışarda eğitim toplantı vs olursa giyebiliyorum... Ama bakalım inşallah bundan sonraki işim daha uygun bir yer olur yaaaa
kız yazık lan ,kadınlara yerden yere vurdun
modeli çok güzelmiş ,inş .kumasıda kalitelidir .
elbisede kumaş çok önemli ya .giyde fotonu yolla bebegimmmmm
iiyiz sekerimm ,geç mi kaldın ne bugün
ayyy resmen kendimi görüdm oglunda ,bende öyle yapardım ,annem işe giderkennn .pijamalrla aglaya aglaya peşinden kosardımm ,yanımda kalmayacagını bile bile. hey gidi yıllar aradan 20 yıldan fazla zaman geciyor ama malesef bu tablo hiç degismiyor .
sende bendensinnnn
fabrikanın tamamı erkek, hadi giyde göreyim mümkün değil, birde yerde sanayi böylesi yani o yüzden hep pantolon hep pantolon ancak dışarda eğitim toplantı vs olursa giyebiliyorum... Ama bakalım inşallah bundan sonraki işim daha uygun bir yer olur yaaaa
geçmiş olsun..kan için ilaç mı dedi yoksa kan mı verecekler.kanıkm düşüktü zati
birde idrarda problem çıkmıştıııı
doktor haftada bir tahlil istiyor böbreklere bakıyorlarrrrr
bende sendenim zelişim
erkeklere çalışa çalışa erkek gibi olduım
Günaydın canımmmm işler filan canım yaaaa geldim ama gidicem yine bir turlama lazım fabrikayı
sen nasılsın...
hımmm bende çok beğendimmmm
Allahım inşallah bir dahaki işim şöyle daha uygun bir yerde olur bende giymek istiyorum böyle şeyler yaaaaaaaaaaaa
ay site çok hızlı ...hızınıza yetiişilmiyorbende çalışan bir anneyim...oğlum 11 yaşında oldu ama ben bu 11 yılın ne kadar zamanını onunla geçirdim bilemiyorum...çalışmak zorundalığı 2 çocuk yapma isteğimide öldürdü
günaydın geçmişi okudun muuuuu
ben geldim hastnaeden
off haftaya bida gidilecekkkk
bakalımmm şu sonuçlar çıksadaaaaa bende rahatlasammmm
iş çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
myhearttt gel yardımaaaaaaaaaaaaaaa
kız yazık lan ,kadınlara yerden yere vurdun
modeli çok güzelmiş ,inş .kumasıda kalitelidir .
elbisede kumaş çok önemli ya .giyde fotonu yolla bebegimmmmm
iiyiz sekerimm ,geç mi kaldın ne bugün
ayyy resmen kendimi görüdm oglunda ,bende öyle yapardım ,annem işe giderkennn .pijamalrla aglaya aglaya peşinden kosardımm ,yanımda kalmayacagını bile bile. hey gidi yıllar aradan 20 yıldan fazla zaman geciyor ama malesef bu tablo hiç degismiyor .
Anladım canım kolya gelsinnn...
Bugün baymışş hissediyorum çalışasım yokkk...
kanıkm düşüktü zati
birde idrarda problem çıkmıştıııı
doktor haftada bir tahlil istiyor böbreklere bakıyorlarrrrr
bende sendenim zelişim
erkeklere çalışa çalışa erkek gibi olduım
sağ ol canım ama ben işte pek sık giyinmem bu şekilde arada sırada giyinirim yurt dışından ortaklar gelince ya da önemli birileri ile toplantı olacağı zaman
ay site çok hızlı ...hızınıza yetiişilmiyorbende çalışan bir anneyim...oğlum 11 yaşında oldu ama ben bu 11 yılın ne kadar zamanını onunla geçirdim bilemiyorum...çalışmak zorundalığı 2 çocuk yapma isteğimide öldürdü
iş mi değiştirmeyi düşünüyorsun zeliş
öyle bi hisse kapıldım da:2::2::2::2:
geçmiş olsun..kan için ilaç mı dedi yoksa kan mı verecekler.
böbrekte ne var iltihap mı, taş mı...:26::26:
açılın ben doktorummmm
sen bu elbiseyi giy ortakalr geldgi zaman , o ortakalr herseyin altına imza atarlar zatennn
Günaydın Yağmurcum okudum tam yazacaktım sana sen yazmışsın
Hiç hoş durumlar değil ama sen zaten çözmüşsün mevzuyu
ne kadar mesafeli durabilirsen o kadar iyi canım benim
sıkma hiç canını
şöyle düşün ve söyle o senin çocuğuna bakıyorsa sende onun oğluna destek için çalışıyorsun bu kadar basit aslında...
Myheart taze bitti şekerim kalmadı yani
kaç gündür uğramıyor zaten
işler bitmezse 23 nisanda çalışıcam yazmışsın yasminnnn
asıl işlere bence çocuğunun yanında olman lazım o günnnnn
evet canım bu sabah geç kaldım biraz işler çok, çalışmak için istek yokkkk
iyi değilim yaaaa bir bunalmışlık var bugün
saol fıstığım...
yaa demi çok sıkıcı oluyor böyle çalışmak
ofiste neyse çok problem değil uyum sağlıyorsun
hatta tek olmanın avantajlarıda oluyor ama gel gör ki imalatta filan pek hoş değil
iş mi değiştirmeyi düşünüyorsun zeliş
öyle bi hisse kapıldım da:2::2::2::2:
geçmiş olsun..kan için ilaç mı dedi yoksa kan mı verecekler.
böbrekte ne var iltihap mı, taş mı...:26::26:
açılın ben doktorummmm
Mrb hoşgedinnn nerde yaşıyorsunn, yaşınız kaç..
Ne iş ile meşgulsunuz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?