Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

teşekkürler aslında aramızda kalsın ben pek sevmedimedim izmiri..enteresan olan burda doğdum büyüdüm

haa bu arada demekki en çok kaytaranlar muhasebeciler
hoş geldin güneş

izmir sevilmez mi yaaa..aşk olsun ...
izmir in neresindesin..

yok babyy İstanbul beni yorarrr ben almimmmm

aynen beni de yorar almayayım..tenk youuu

izmir sevilmez mi canım ya ben aydında okudum ev arkadaşım izmirliydi sürekli giderdik izmir aşığıyım ben

çok detaya girmeyeceğim ama ben 10 yaşında iken hatırladığım izmir nasılsa şimdide aynı gelişmedi,değişmedi ..değişmezde

bende istanbul aşığım istanbulda yaşamayı çok isterdim..

kızlaaaar oriflame kullanan var mı kremini?

simdi katalog verdi bi arkadas , alınır mı kiii

canım ben oriflame den sadese lavantalı kolonyasını sipariş ederim eğer satan birine denk gelirsem onun dışında hiçbir ürürününü kullanmadım...

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım

İstanbul bambaşkadır zaten

birde eğer alıştıysan gerisi boş yani

diğer şehirler ülkeler gezmek için tatil için yaniii

izmir yeterince gelişik zaten oradan insanlar otobüste telde bile konuşmuyorlar..
aynı otobüsten istanbuldada var ama insanlar bağıra bağıra konuşuyorlar..
bu bile o şehrin ne kadar gelişmiş ve güzel insanlara sahip olduğunu gösterir diye düşünüyorum..

sanırım arkadaşş izmirin siyasi boyutundan dolayı demek istediii,,,izmireee yatırım yapılmıyor diyeee ,,malumm chp nin kalesii izmir ,,devlettt yatırım yapmıyorrr,,İzmirliler çok aydın kültürlü insanlarrr

belediyeye ödenek vermezsen izmire yatırım olmaz ki genede çok güzel izmir bende anladım zaten siyasi olarak söylediğini..
ee o zaman bu noktada aklıma şu geldi baştaki değişirse izmir dahada çok gelişir mi ödenek çıkar herhalde o zaman eee yani sorun belediyede değil o zaman

doğru tespit canımm katılıyorum sana

vefa sessss ver naptın akşam ne yemek yaptın ne yedin

canım ben oriflame den sadese lavantalı kolonyasını sipariş ederim eğer satan birine denk gelirsem onun dışında hiçbir ürürününü kullanmadım...

tamam canım ,gündüz kremiyle göz kremi siparis etttim annm için ,+45 yas icin bakalım belki ii cıkar bi kullansınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…