izmirde yaşamak için neler vermezdimmm
Okadar da değil len, ben istanbul'dan başka yerde yaşamam..
Ama İzmir'i çok beğenirimm...
anneme gidiyorum koccamannn bi valizleee haftasonu
balımmm baktımmm elbise çok şıkkk iyi günlerde giyyy
hoş geldin güneşteşekkürler aslında aramızda kalsın ben pek sevmedimedim izmiri..enteresan olan burda doğdum büyüdüm
haa bu arada demekki en çok kaytaranlar muhasebeciler
yok babyy İstanbul beni yorarrr ben almimmmm
izmir sevilmez mi canım ya ben aydında okudum ev arkadaşım izmirliydi sürekli giderdik izmir aşığıyım ben
kızlaaaar oriflame kullanan var mı kremini?
simdi katalog verdi bi arkadas , alınır mı kiii
çok detaya girmeyeceğim ama ben 10 yaşında iken hatırladığım izmir nasılsa şimdide aynı gelişmedi,değişmedi ..değişmezde
bende istanbul aşığım istanbulda yaşamayı çok isterdim..
çok detaya girmeyeceğim ama ben 10 yaşında iken hatırladığım izmir nasılsa şimdide aynı gelişmedi,değişmedi ..değişmezde
bende istanbul aşığım istanbulda yaşamayı çok isterdim..
sağollll canımmcımmmmoo hadi bakalım iyi eğlencelerrr
kızlaaaar oriflame kullanan var mı kremini?
simdi katalog verdi bi arkadas , alınır mı kiii
izmirde yaşamak için neler vermezdimmm
izmir yeterince gelişik zaten oradan insanlar otobüste telde bile konuşmuyorlar..
aynı otobüsten istanbuldada var ama insanlar bağıra bağıra konuşuyorlar..
bu bile o şehrin ne kadar gelişmiş ve güzel insanlara sahip olduğunu gösterir diye düşünüyorum..
tamam sen gel ben senden birşey istemem
sanırım arkadaşş izmirin siyasi boyutundan dolayı demek istediii,,,izmireee yatırım yapılmıyor diyeee ,,malumm chp nin kalesii izmir ,,devlettt yatırım yapmıyorrr,,İzmirliler çok aydın kültürlü insanlarrr
sanırım arkadaşş izmirin siyasi boyutundan dolayı demek istediii,,,izmireee yatırım yapılmıyor diyeee ,,malumm chp nin kalesii izmir ,,devlettt yatırım yapmıyorrr,,İzmirliler çok aydın kültürlü insanlarrr
yakınız zaten
bende uşaktayımm
bu arada merhaba hoşgeldinizzz
canım ben oriflame den sadese lavantalı kolonyasını sipariş ederim eğer satan birine denk gelirsem onun dışında hiçbir ürürününü kullanmadım...
tamam canım ,gündüz kremiyle göz kremi siparis etttim annm için ,+45 yas icin bakalım belki ii cıkar bi kullansınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?