aaa bı kontrole mı gotursen acaba
Ayyy ne bilimm 10 gün öncede sabaha kadar kusmuştu,
serum taktırmıştım..
Ondan sonra oldu böylee
Yukarıyı oku Eylüşş
Bende sabah simit yedim çegrek bir bardakta yeşil çay höpürdettim...
Bakalım azimle mıçan duvar delecek mi zelişimmmmmm
gidecekmi kilolar yoksa mayokini hayali yine seneyemi kalacak
ebemin giydiği mayolardan mı giyecem tatilde yine
lilyana sen gülme kafanı kırarım
zelişşşşş naberrrr
ekmek köftesini yaptığımda kilocuklarım hiç eksilmiyor sağlosun
gayet iiyiz tatlımm ,benimle birlikte olmaktan çok mutlu bebeksen nasılsınnn???
zeliş sorma yaa ,sürekli yeni yeni işler geliyor ,bi rahat nefes alamadımmmmmm...
senden nbrr??
oglun çok yakışıklı olmuş 23 nisandaaa
günaydınnn cimcimemmmmm ,hani nerde feyse yeni foto koyucaktınnn
Altta yazdım zelişim bilmiyorum ya hoşuma gitmiyor açıkcasıı
Hmm anneme de aynısını yapmıyormuş sabah okula uğurlamadan.
Dizlerinin üstüne çöküyormuş, karnım ağrıyor diyormuşş sessizce ağlıyormuş sonra annem
kucağına falan alıyormuş, karnını avuyormuş.. 10 dk geçmeden eskisi gibi normale dönüyormuşş :26:
yaaaa ilgi için mi yapıyor acaba gerçekten canımcım öğretmenle irtibatı sıkı tut ve gözlemlemeleri iste bence...
İnşallah ewett..
Çalışan annelere mi sadece :26:
öyle diyor du haber...ondanda kesin bişey çıkarda herkes faydalanamaz kesin. belki sadece asgari ücretlilere dir.
ben geldim gacılar
geçmiş olsun lili
Altta yazdım zelişim bilmiyorum ya hoşuma gitmiyor açıkcasıı
Hmm anneme de aynısını yapmıyormuş sabah okula uğurlamadan.
Dizlerinin üstüne çöküyormuş, karnım ağrıyor diyormuşş sessizce ağlıyormuş sonra annem
kucağına falan alıyormuş, karnını avuyormuş.. 10 dk geçmeden eskisi gibi normale dönüyormuşş :26:
İnşallah ewett..
Çalışan annelere mi sadece :26:
canım benim ..benim küçük oğlan söylüyor arada böyle..
bazen ben de ilgi çekmek için diye düşündüm
okula girerken söylediği oluyordu ..
ama evde de söyledi ..
tuvaleti gelince yapıyor diye düşündüm..yok diyor..
sonra sık sık belediye otobüslende söyledi
otobusun koltuğuna oturmuyordu..otur dedim , karnım ağrıyor dedi..üşüyor sanırım totosu o zaman karnı ağrıyor..
ayaklarını sıcak tutmak lazım..şu ara şikayet etmiyor..ama biz doktora götürmeyi düşündük ..o ara azaldı işte..
ben geldim gacılar
geçmiş olsun lili
benimde etrafımdaki 2 çocuklu annelerden hep duyduğum şeyler aynı.aman aman iyi düşünün çok zor iki çocuk helede çalışan anneysen çok zor...
Benimde kafamı bulandırıyo bunlar özellikle ev hanımı kuzenim var biri 4 diğeri 1 yaşında çocukları ama kafayı yemek üzere
bilemiyorum zeliş ama sen vazgeçmiş gibi görünüyorsun biraz bu ikinci işinden yani ben öle anladım
bende çok kararsızım yaa
Koydumm resimmm sabah facebookaa
Benimde etrafımdaki 2 çocuklu annelerden hep duyduğum şeyler aynı.aman aman iyi düşünün çok zor iki çocuk helede çalışan anneysen çok zor...
Benimde kafamı bulandırıyo bunlar özellikle ev hanımı kuzenim var biri 4 diğeri 1 yaşında çocukları ama kafayı yemek üzere
bilemiyorum zeliş ama sen vazgeçmiş gibi görünüyorsun biraz bu ikinci işinden yani ben öle anladım
bende çok kararsızım yaa
vazgeçmedim yağmurcum ama şu da bir gerçek ki ikinci çocuk benim zorumla olacak ben istiyorum diye eşime kalsa istemiyor ama ben istiyorum diyince karşı çıkamıyor...
Dünkü o kadınların konuşmaları duysan var ya düşün bir hayatın var ve 2. çocuk demek aynı zamanda ev iş diğer çocuğun sorumlulukları ile birlikte hiç kolay değil. Maddi yönünü hiç katmıyorum işin içine...
Benim tek haklı nedenim şuan oğlum yalnız kalmasın 2. çocuğu onun için istiyorum...
Vazgeçtim mi hayır
ama işte soru işaretler
geçen gün burda bir arkadaş var erkek 38 yaşında
12 yaşında kızı var 3 yaşında da bir oğlu çokda inançlı birisidir konuşurken dediki biliyorum böyle söylemek çok günah ama eğer bu kadar zor olacağını bilseydim 2. çocuğu yapmazdım dedi...
Bilmiyorum yağmur dua ediyorum ben rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bizlere
arkadaşlar ne kadar zor olsada iyikide doğurmusumu da ekliyorlardır
bende sorduğumda öyle cevaplar alıyorum
ama iyikide doğurmuşum diyorlar
yap yap bakem sonucu bildir emi benim kuzumda bayılarak yiyiyor
canım zaten o çocuk karnına düştüğünde yada dünyaya geldiğinde hangi anne keşke doğurmasaydım diyebilir ki
bizim asıl meselemiz karar verebilmekde
bunun nedeni de hayat koşulları çalışıyor olmamaız
belli bir hayat standardının olması
çocuklara iyi bir gelecek istiyor olmamamız
canım zaten o çocuk karnına düştüğünde yada dünyaya geldiğinde hangi anne keşke doğurmasaydım diyebilir ki
bizim asıl meselemiz karar verebilmekde
bunun nedeni de hayat koşulları çalışıyor olmamaız
belli bir hayat standardının olması
çocuklara iyi bir gelecek istiyor olmamamız
yaptım ve parmaklarımla birlikte yedimşimdi üsütüne ağırlık çöktü...
zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... Ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. En zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış
evet öyle imiş 1. Sınıfta iken doğurmayın demişti arkadaşlar
benim oğlan gelecek yıl 1. Sınıf
2009 lumu senin ki 2008 limi. Kaç aylık olacak benimki eylülde 64 aylık olacak 2009 mayıs doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?