Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aaa bı kontrole mı gotursen acaba

Muane etti doktor bi sorun yok dedi ama
tahlillerde temiz çıktı..
Hani neden kustuğunu anlamak için kan ve idrar
tahlili werdik, ondan sonra enfeksiyon bişi çıkmadı..
Midesi hassas üşütmüş dedi, çok sıvı kaybettiği içinde
serum takıldı işte

Kızlarrr sayfalar çok çabuk ilerliyor alıntı yapmadan yazarsanız göremiyorum yazdıklarınızı

İpin uçununu çok bırakmamak lazım yağmurum,

Haftasonu biraz mayolara baktım ama istediğim gibi bir mayo bulamadım straplez mayo istiyorum aslında ama bende yine bikini giymek istemiyorum bu sena tam tezatız yani

Bu arada sana yazdığıma cevap yazmadın yada ben görmedim

2 çocuklu velileri çocuk 2. çocuk için düşünceleri yazmıştım sana ama

zelişşşşş naberrrr

ekmek köftesini yaptığımda kilocuklarım hiç eksilmiyor sağlosun

İyiyim canımcım evet aç kalmadan kilo verilmiyor ne yazık ki

Teşekkür ederiz pompişim çok heyecanlıydık dün çokda güzel oldu

allahım sanada nasipe eder inşallah o günleri görmeyi

gör bak zaten zaman ne kadar çabuk geçecek...

öyle diyor du haber...ondanda kesin bişey çıkarda herkes faydalanamaz kesin. belki sadece asgari ücretlilere dir.

benim hiç haberim yok bu durumdan ama hali hazırda zaten belli büyüklükteki işletmelerde kreş zorunluluğu olmasına rağmen çoğu yer kılıfına uydurup bu şartı yerine getirmiyor ama maddi yardım şeklinde yapılsa çok daha faydalı olur zaten

öyle tepeden bakarak 3 çocuk 3 çocuk demek yetmiyor...

canım benim ..benim küçük oğlan söylüyor arada böyle..

bazen ben de ilgi çekmek için diye düşündüm
okula girerken söylediği oluyordu ..

ama evde de söyledi ..
tuvaleti gelince yapıyor diye düşündüm..yok diyor..

sonra sık sık belediye otobüslende söyledi
otobusun koltuğuna oturmuyordu..otur dedim , karnım ağrıyor dedi..üşüyor sanırım totosu o zaman karnı ağrıyor..
ayaklarını sıcak tutmak lazım..şu ara şikayet etmiyor..ama biz doktora götürmeyi düşündük ..o ara azaldı işte..

Geçen hastalandı demiştimya, gece kustu hep diye..
Doktora götürdüm işte, doktor muane etti bişi çıkmadı..
Acaba psikolojik mi :26:

Benimde etrafımdaki 2 çocuklu annelerden hep duyduğum şeyler aynı.aman aman iyi düşünün çok zor iki çocuk helede çalışan anneysen çok zor...
Benimde kafamı bulandırıyo bunlar özellikle ev hanımı kuzenim var biri 4 diğeri 1 yaşında çocukları ama kafayı yemek üzere
bilemiyorum zeliş ama sen vazgeçmiş gibi görünüyorsun biraz bu ikinci işinden yani ben öle anladım
bende çok kararsızım yaa

arkadaşlar ne kadar zor olsada iyikide doğurmusumu da ekliyorlardır
bende sorduğumda öyle cevaplar alıyorum
ama iyikide doğurmuşum diyorlar

vazgeçmedim yağmurcum ama şu da bir gerçek ki ikinci çocuk benim zorumla olacak ben istiyorum diye eşime kalsa istemiyor ama ben istiyorum diyince karşı çıkamıyor...

dünkü o kadınların konuşmaları duysan var ya düşün bir hayatın var ve 2. çocuk demek aynı zamanda ev iş diğer çocuğun sorumlulukları ile birlikte hiç kolay değil. Maddi yönünü hiç katmıyorum işin içine...

benim tek haklı nedenim şuan oğlum yalnız kalmasın 2. çocuğu onun için istiyorum...

vazgeçtim mi hayır

ama işte soru işaretler

geçen gün burda bir arkadaş var erkek 38 yaşında

12 yaşında kızı var 3 yaşında da bir oğlu çokda inançlı birisidir konuşurken dediki biliyorum böyle söylemek çok günah ama eğer bu kadar zor olacağını bilseydim 2. çocuğu yapmazdım dedi...

bilmiyorum yağmur dua ediyorum ben Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bizlere

öyle canım allah hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin

arkadaşlar ne kadar zor olsada iyikide doğurmusumu da ekliyorlardır
bende sorduğumda öyle cevaplar alıyorum
ama iyikide doğurmuşum diyorlar

canım zaten o çocuk karnına düştüğünde yada dünyaya geldiğinde hangi anne keşke doğurmasaydım diyebilir ki

bizim asıl meselemiz karar verebilmekde

bunun nedeni de hayat koşulları çalışıyor olmamaız

belli bir hayat standardının olması

çocuklara iyi bir gelecek istiyor olmamamız

Zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. en zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış

Son düzenleme:

şu bir gerçek tek çocukta kalsalar herşeyleri maddi ve manevi anlamda tam olacak
ama kardeş sevgisini ilerde çocumları hala teyze dayı amca olgusunu bilmeyecek :44:

yaptım ve parmaklarımla birlikte yedim şimdi üsütüne ağırlık çöktü...

beğenmene sevindimm

zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... Ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. En zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış

evet öyle imiş 1. Sınıfta iken doğurmayın demişti arkadaşlar
benim oğlan gelecek yıl 1. Sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…