- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
ben bu yıl rapor alarak öteledim canım 2007 kasım doğumlu olması nedeniyle
sen başlatacakmısın 1. Sınıfa
Zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. en zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış
şu bir gerçek tek çocukta kalsalar herşeyleri maddi ve manevi anlamda tam olacak
ama kardeş sevgisini ilerde çocumları hala teyze dayı amca olgusunu bilmeyecek :44:
beğenmene sevindimm
evet öyle imiş 1. Sınıfta iken doğurmayın demişti arkadaşlar
benim oğlan gelecek yıl 1. Sınıf
Zaten alışmışlık anlamında çok doğru daha rahat olacak belki ama tüm sorumluluklar ikiyle çarpılacak hele birde kadınsan çalışıyorsan daha fena birde şu var ben işime ara veremem buda büyük sıkıntı bakmaya kimsenin olmaması da bir sıkıntı bakıcı ile yola devam etmem gerekecek en çok bu kızsmıda düşündürüyor beni...
işte bu yüzden istiyorum y zaten ikinci çocuğu canımmmm
evet 1. sınıfa giderken sakın yapma çok zor gerçekten
yk başlatmıycam 2009 mayıs doğumlu 64 aylık. Kız seninki baya büyümüş olacak geçen yıl başlayabilirdi aslında,
canım benim kuzu geç konuştu bu nedenle gerilik vardı onun için
kızlar kullanılmayan banka hesapları üzerinden kullanım ücreti uygulayıp onlara faiz işletilecekmiş
bu nedenle bilginiz olsun kullanmadığnıız banka hesaplarını kapatmamız gerekiyor
bunun için pazartesi son gün
hala amca day olması falan umrumda değilde, bi karedeşi olsun istiyo insan iyi gün var kötü gün var. ölsek ki ölücez eninde sonunda tek kalma. amaaaaan.. üzülüyorum böyle konular olunca.. birde bizim için herşeyi silbaştan yaşamak zor olacak... gece uyanmaları falan. neyse hayırlısı olsun ...
Evet işte bu nedenler beni yolumdan çeviren ki ben bu seneye kadar hiç istemiyordum yapmayacağım 2. çocuk diyordum oğlumu özel okula gönderdim kreş ve 1. sınıfta herşeyimizi ona göre şekillendirecektik ama bu yıl değişti herşey kafamda bir kardeşi olmalı insanın kendi canından kendi kanından diye düşünmeye başladım...
Ama eşimde diyorki ne kardeşler var hiç görüşmüyorlar ne olacağını bilemezsin eğer iyi bir insan olursa kardeşten daha yakın dostları olur çevresinde filan diyor ama insanın kendi kardeşi gibi olmazki kimse ne bileyim yaaa
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU YAŞATSIN BİZLEREEEEEEEEEEEEE
Evet canım bende duydum cuma günü kullanmadığım hesaplar için talimat verdim bankalara giderek...
iyi iyi maşallah turp gibiler..ellerinden öperler..adile demir hoşgeldin canım nasılsın kuzular nasıl
canım iyiyim ..yaramaz bişi yok şükür Allah"ahoş geldin canımmm nasılsınnn
aaaaaaaBenimde etrafımdaki 2 çocuklu annelerden hep duyduğum şeyler aynı.aman aman iyi düşünün çok zor iki çocuk helede çalışan anneysen çok zor...
Benimde kafamı bulandırıyo bunlar özellikle ev hanımı kuzenim var biri 4 diğeri 1 yaşında çocukları ama kafayı yemek üzere
bilemiyorum zeliş ama sen vazgeçmiş gibi görünüyorsun biraz bu ikinci işinden yani ben öle anladım
bende çok kararsızım yaa
kesinlikle şart..arkadaşlar ne kadar zor olsada iyikide doğurmusumu da ekliyorlardır
bende sorduğumda öyle cevaplar alıyorum
ama iyikide doğurmuşum diyorlar
aynen ben de emir yalnız kalmasın diye istemiştim.vazgeçmedim yağmurcum ama şu da bir gerçek ki ikinci çocuk benim zorumla olacak ben istiyorum diye eşime kalsa istemiyor ama ben istiyorum diyince karşı çıkamıyor...
dünkü o kadınların konuşmaları duysan var ya düşün bir hayatın var ve 2. çocuk demek aynı zamanda ev iş diğer çocuğun sorumlulukları ile birlikte hiç kolay değil. Maddi yönünü hiç katmıyorum işin içine...
benim tek haklı nedenim şuan oğlum yalnız kalmasın 2. çocuğu onun için istiyorum...
vazgeçtim mi hayır
ama işte soru işaretler
geçen gün burda bir arkadaş var erkek 38 yaşında
12 yaşında kızı var 3 yaşında da bir oğlu çokda inançlı birisidir konuşurken dediki biliyorum böyle söylemek çok günah ama eğer bu kadar zor olacağını bilseydim 2. çocuğu yapmazdım dedi...
bilmiyorum yağmur dua ediyorum ben Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bizlere
Zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. en zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış
evet gecce uyanmaları olur..hala amca day olması falan umrumda değilde, bi karedeşi olsun istiyo insan iyi gün var kötü gün var. ölsek ki ölücez eninde sonunda tek kalma. amaaaaan.. üzülüyorum böyle konular olunca.. birde bizim için herşeyi silbaştan yaşamak zor olacak... gece uyanmaları falan. neyse hayırlısı olsun ...
hee..şimdi tahminen hesap açtırğım bankaya gidip talimat mı vermek gerekiyor.Evet canım bende duydum cuma günü kullanmadığım hesaplar için talimat verdim bankalara giderek...
biz de 3 kız 1 erkek kardeşiz..zeliş benim eşimin iki kız kardeşi var ikiside çok uzak ve mesafeliler eşimde bu nedenle bana bende kardeş abla varda ne oluyor diyor
aynı kelimeleri binem eşimde kullanıyor
bende 3 kız bir erkek kardeşiz kızkardeşlerle evlendikten sonra uzaklaşayoruz gibi geliyor ayrı memleketlerde yaşamanında etkisi var
erkek kardeşim evlenmeden öncede aramaz sormazdı halada öyle
amin arkadaşım
aaaaaa...bu erkekleri ne yapmalı...manyak adam..burdayım hamile ikinci bebeğine eşi aldatıyormuş onun konusuna bakıyordum
allahım neler var
ne verirsen hayırlısını ver Rabbim şu ezan hürmetine
burdayım hamile ikinci bebeğine eşi aldatıyormuş onun konusuna bakıyordum
allahım neler var
ne verirsen hayırlısını ver Rabbim şu ezan hürmetine
Pompişş naptın dünn kızz tatildi size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?