Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. en zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış

Zaten alışmışlık anlamında çok doğru daha rahat olacak belki ama tüm sorumluluklar ikiyle çarpılacak hele birde kadınsan çalışıyorsan daha fena birde şu var ben işime ara veremem buda büyük sıkıntı bakmaya kimsenin olmaması da bir sıkıntı bakıcı ile yola devam etmem gerekecek en çok bu kızsmıda düşündürüyor beni...

şu bir gerçek tek çocukta kalsalar herşeyleri maddi ve manevi anlamda tam olacak
ama kardeş sevgisini ilerde çocumları hala teyze dayı amca olgusunu bilmeyecek :44:

beğenmene sevindimm

işte bu yüzden istiyorum y zaten ikinci çocuğu canımmmm

evet öyle imiş 1. Sınıfta iken doğurmayın demişti arkadaşlar
benim oğlan gelecek yıl 1. Sınıf

evet 1. sınıfa giderken sakın yapma çok zor gerçekten

hala amca day olması falan umrumda değilde, bi karedeşi olsun istiyo insan iyi gün var kötü gün var. ölsek ki ölücez eninde sonunda tek kalma. amaaaaan.. üzülüyorum böyle konular olunca.. birde bizim için herşeyi silbaştan yaşamak zor olacak... gece uyanmaları falan. neyse hayırlısı olsun ...

kızlar kullanılmayan banka hesapları üzerinden kullanım ücreti uygulayıp onlara faiz işletilecekmiş
bu nedenle bilginiz olsun kullanmadığnıız banka hesaplarını kapatmamız gerekiyor
bunun için pazartesi son gün

Evet canım bende duydum cuma günü kullanmadığım hesaplar için talimat verdim bankalara giderek...

Evet işte bu nedenler beni yolumdan çeviren ki ben bu seneye kadar hiç istemiyordum yapmayacağım 2. çocuk diyordum oğlumu özel okula gönderdim kreş ve 1. sınıfta herşeyimizi ona göre şekillendirecektik ama bu yıl değişti herşey kafamda bir kardeşi olmalı insanın kendi canından kendi kanından diye düşünmeye başladım...

Ama eşimde diyorki ne kardeşler var hiç görüşmüyorlar ne olacağını bilemezsin eğer iyi bir insan olursa kardeşten daha yakın dostları olur çevresinde filan diyor ama insanın kendi kardeşi gibi olmazki kimse ne bileyim yaaa

ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU YAŞATSIN BİZLEREEEEEEEEEEEEE

zeliş benim eşimin iki kız kardeşi var ikiside çok uzak ve mesafeliler eşimde bu nedenle bana bende kardeş abla varda ne oluyor diyor
aynı kelimeleri binem eşimde kullanıyor

bende 3 kız bir erkek kardeşiz kızkardeşlerle evlendikten sonra uzaklaşayoruz gibi geliyor ayrı memleketlerde yaşamanında etkisi var
erkek kardeşim evlenmeden öncede aramaz sormazdı halada öyle

amin arkadaşım

burdayım hamile ikinci bebeğine eşi aldatıyormuş onun konusuna bakıyordum
allahım neler var
ne verirsen hayırlısını ver Rabbim şu ezan hürmetine

adile demir hoşgeldin canım nasılsın kuzular nasıl
iyi iyi maşallah turp gibiler..ellerinden öperler..

hoş geldin canımmm nasılsınnn
canım iyiyim ..yaramaz bişi yok şükür Allah"a
aaaaaaa
yok artık
neden zor olsunmuş..
hiç zor değil.
deneyimleniyorsun..daha kolay
evet biraz yorucu olabilir ama değer yani
yaşasın 2. bebekler..hahahaahhahhaha
arkadaşlar ne kadar zor olsada iyikide doğurmusumu da ekliyorlardır
bende sorduğumda öyle cevaplar alıyorum
ama iyikide doğurmuşum diyorlar
kesinlikle şart..

aynen ben de emir yalnız kalmasın diye istemiştim.
o zaman emir 3,5 yaşındaydı.
eşime dedim..ay yok olmaz..emir zor bebekti..aynı sıkıntıları yeniden yaşamanı istemem dedi..
sen karışma dedim..ben bakabilirim.
mırın kırın etti..
sonra bayıldı bayıldı..
gerçekten ediz daha kolay bebekti..zorluk yaşatmadı hiç annesine..
eşime sorsan 3. de ister şimdi..eee noldu...kocaların dediklerini yapmayın..kendi bildiğinizi yapın..
Zeliş ama hep ikinci çocuk daha rahat oluyoda diyolar... ee alışmış bir anne baba var ortada sonuçta. en zoru büyüğü 1 sınıfa başlarken doğurmakmış

evet ..rahat..haklısın.

evet gecce uyanmaları olur..
kaçınılmaz gerçek.
Evet canım bende duydum cuma günü kullanmadığım hesaplar için talimat verdim bankalara giderek...
hee..şimdi tahminen hesap açtırğım bankaya gidip talimat mı vermek gerekiyor.

biz de 3 kız 1 erkek kardeşiz..
abiz aramaz sormaz bizim de..

burdayım hamile ikinci bebeğine eşi aldatıyormuş onun konusuna bakıyordum
allahım neler var
ne verirsen hayırlısını ver Rabbim şu ezan hürmetine
aaaaaa...bu erkekleri ne yapmalı...manyak adam..

adilemir ne güzel yazmışsın canım yaa
kocaları dinlememek gerek haklısın

Pompişş naptın dünn kızz tatildi size de

dün süperdi ya ,kızlarla toplandık ,burda bir gölet var etrafıda piknik alanı , oraya sabah kahvaltıya gittik ,4 e kadar ordaydık ,ordan da kalktık ,cafeye gittik ,

tabii ki panda beni arayıp ,kapıda kaldım nerdesin diyene kadar

sen naptınnnn ,sen anlattttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…