Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Burda hava kapalı ama çok soğuk değil...
Sen bi kocana görünn yawrun görün senn dinle benii

Yağmurrr senii delik değişkk edicemm..
Yazıyon bişi çıkıp digiyon, dewamını getirsene
cewaplar hava da kalıyorrr geldiler bana haaa

kızlar sizede oluyormu beni ara ara siteden dışarı çıkmış buluyorum
yeniden şifre girmem gerekiyor

Kızlar merhaba, sizden yardım istiyorum
kızım nerdeyse 8 aylık oldu artık anneannemiz bakamayacak çalışması gerekiyor,

ay başından itibaren eve bakıcı almayı düşünüyorum, İstanbul Maltepe gülsuyunda oturuyorum, tanıdığınız bildiğiniz evine yakın çalışmaya ihtiyacı olacak, kendisi de anne olan çocuğunu büyütmüş biri varmı ?? güvenilir bir insan olmalı kuzumu emanet edeceğim çünkü kızıma bakacak o uyudukça da ortalığı toplayacak bi de kendi evinde de nasılsa günlük rutin işleri yapsa, 2 kap da yemek yapsa yeter bana... lütfen tanıdıklarınız falan varsa benim numaramı verin konuşalım 0533 920 99 71

kaç para veriyorsunuz bu kadar işe..yemek , ortalık toplama, bebek bakım..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kaç para veriyorsunuz bu kadar işe..yemek , ortalık toplama, bebek bakım..

bütçem 900 lira bu kadar işe derken atla deve demiyorum ki çocuk uyudukça ortalığı toparlayacak, sonuçta kendi de yemek yiyecek bir ana yemek yanına da salata makarna tarzı bişey, :) asgari ücret bu kadar zaten insanlar bu paraya günde 9 saat ayakta çalışıyorlar..

bence bulursun bu paraya çalışacak bayan..

yapar bu istediklerini de ,,

Adet olamıyorum 1 günüm geçti, gerçi kasıklarımda ağrı
var ama beni rahatsız ediyor..
Yüzümde de sivilce çıktıı

benımde çıktı bu ara ilaç bugün bitiyo bir kaç güne olurum herhalde inşallah tamda benımkıyle buluşacaağım zamanlar oluyorum sivilceler bir yandan karın ağrısı bir yandan

benımde çıktı bu ara ilaç bugün bitiyo bir kaç güne olurum herhalde inşallah tamda benımkıyle buluşacaağım zamanlar oluyorum sivilceler bir yandan karın ağrısı bir yandan

Zatenn hep öyle ters zamana denk gelir..
Beyaz pantalon aldım, ya olursam diye 10 gündür giyemiyorum anasını satayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…