Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

inşaat sınıfına,rahicine,m2sine göre değişiyor canım
mayıs ayı başlıyor valla kapıya kadar kuyruk oluşturuyo millet
ne var bir ay evvel ödesenizde böle bizde yorulmasak
yok illa bıçak kemiğe dayanck

bizim 600 tl her bir taksit canım .ama evine göre degisir.

aynennn 10 hafta kaldıı yaaa

çok mide bulantısı varsa kızdırrr ,sana söyliyimmm

heyecandan ziyade hamileliğe çok alıştım, sanki bundan sonra hep böyle olucakmısım gibi

inşaat sınıfına,rahicine,m2sine göre değişiyor canım
mayıs ayı başlıyor valla kapıya kadar kuyruk oluşturuyo millet
ne var bir ay evvel ödesenizde böle bizde yorulmasak
yok illa bıçak kemiğe dayanck

eşime bunu zamanı gelince er yada geç diyeceğimmm kızlarrr

zamanı gelsinnn oda bilsinnn

ne için biriktiriyor bilmiyorum ama zeliş benim ailemin durumu iyi diye ailemden beklenti içinde olması sinirlerimi bozuyorrr

bugün oruçluyumm oruç ağzımla niyetini fikrini Allaha havale ettimmm Rabbim bilsinnn

eşi biliyor az buçuk para aldığını ama bu hesapları eminim bilmiyor kaç defa gizli para biriktirdiğini biliyorummm

pompişkommm evet burda evler de kiralarda çok pahalııı

peki canım bu bedel e devlet şifresi ile giriş yaptığında görünüyormu acaba hemen bakayım

peki canım bu bedel e devlet şifresi ile giriş yaptığında görünüyormu acaba hemen bakayım

hayır!!!o şekilde olmuyor diye biliyorum..
Yalnız bağlı bulundugun belediyenin
emlak servisini arayıp
sicil nonu yada
ada parselini söleyip de öğrenebilirsin bebeğim...

Allah kabul etsin canım orucunu... Evet oruçlu oruçlu düşünme bunları bence kalbine böyle düşünceler girmesin...

hayır!!!o şekilde olmuyor diye biliyorum..
Yalnız bağlı bulundugun belediyenin
emlak servisini arayıp
sicil nonu yada
ada parselini söleyip de öğrenebilirsin bebeğim...

neyse en iyisi benimkine sorayım daha kolaymış

kızlar bişi sorcammm

brezilya fönü hakkında bilginiz varmıdırrrrrrr

yaptırmayı düşünüyorum daaaaa

var tabiii yasminim ocak ayında yaptırdım ben...

benim saçlarımda şuan bu fön var Ocak ayı önceki resimlerime bak face den saçlar hep topluydu ben bu fön sayesinde açabildim saçlarımı, istediğini sorabilirsin şekerim....

vefacım bir erkek evinin rızkını düzenli sağlıyor ve muhtaç etmiyorsa zaten karı koca arasında gizli hesap veya para ayırması olmaması gerek bu ahlakende dinende böyle biliyorum ben
o yüzden kyv yaptığı çok yanlış

YAĞMURRR

bu ev vergisi kredide olan tapusu üzerimize olmayan içinde ödeniyormu aceppp

canım aslında çok da katılmıyorum bu düşünceye ha doğrudur yanlıştır o ayrı mesele tabi çünkü yaşadığımız hayatta eş ile ilişkilerde her detay çok da homojen değil.

İhtiyaç algısı ise çok ayrı. Kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor. Ben ilkokul yıllarımdan beri hep para biriktirmişimdir böyle bir alışkanlığım var bu evlendikten sonra da hep devam etti. Ama ne oldu biriktirdim de gidip kendi başıma kendi keyfime yiyip içmedim hep yine belli zamanlarda can kurtaran oldu o paralar bizim için.

Ben her kadının kendi birikimi olması taraftarıyım kendi için, çocukları için ailesi için vs.

oyyyy oyyyy

ne diyeybilirim kiiiii

Allaha havale ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…