Sonraaa görüşürüzz kızlarrr iyi değilimmm
sonraaa görüşürüzz kızlarrr iyi değilimmm
Bir kaç gün önce oğlumun dizinin üstünde morluk izi gördüm küçük..
Buraya ne oldu oğlum diye sorduğum da cewap wermediii....
Şu ann ağlıyorumm çopk moralim bozuk..
Annem de bugünn kalçasında ve bacağının arka kısmında görmüşş aynısını,
bi şekildee ağzından lafı almışşş...
Konuşamıyorumm çok kötüyümmmm
bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum yaaaa.. okulda olabilir mi acaba liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlattttt
mrh bayanlar bende çalışan ve 2 çocuk annesi bi bayan olarak sizlerle sohbet etmek isterim.
Vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.
liliyle konuşan biri noldugunu anlatsın kızlarrr
liliyle konuşan biri noldugunu anlatsın kızlarrr
inanamıyorummmm ne olur düşündüğüm olmasııı ne olurrrr:26::26::26::26::26::26:Bir kaç gün önce oğlumun dizinin üstünde morluk izi gördüm küçük..
mrh bayanlar bende çalışan ve 2 çocuk annesi bi bayan olarak sizlerle sohbet etmek isterim.
vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.
Bir kaç gün önce oğlumun dizinin üstünde morluk izi gördüm küçük..
vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.
mrh hoşbulduk,tokatta yaşıyorum 27 yaşındayım okulda memur olarak çalışıyorum,aslında vefayla tanışıyoruz diğer topicten.hoşgeldin tanıt biraz kendini nerdensin kaç yaşındasın meslek fian
telini açmıyo mesgule atıyo iki kez aradım ama
çok kötü bişi olduğunu düşünmek bile istemiyorum benim damadıma....
mrh hoşbulduk,tokatta yaşıyorum 27 yaşındayım okulda memur olarak çalışıyorum,aslında vefayla tanışıyoruz diğer topicten.
inanamıyorummmm ne olur düşündüğüm olmasııı ne olurrrr:26::26::26::26::26::26:
hoş geldin banummm özlettin kendiniii
ben iyiyimm şüükürrr sen çocuklar nasılsınızzzzz
dünya telaşıı aynı uğraşıyoruzzzz
bende 36 yaşındayım Tekirdağda oturuyorum
Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...
Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...
rabbim hepimize yardımcı olsun...
konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...
Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...
Rabbim hepimize yardımcı olsun...
Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
rabbim hepimize yardımcı olsun...
ben böle istemin böle adaletin çalışan annelere verilmeyen haklrın taaaaaaaaaaa....................................
O kadar sinirliyim ki şu an
ege sakin bir çocuk ya
saldırgan hırçın biri olsa tamam kavga etmiştir dicem ama
nasıl çocuk yetiştiriyorlar böle yaaa
gitsin gamze hemen ailesiyle de görüşsün
madem böle saldırgan bir çocuk alsınlar kreşten yaaaa
kapatsınlar eve
çok üzüldüm çok kötü bi durum benim oğlumda kreşte arkadaşı gözüne çelik matarayı vurmuştu yavrum kaç gün boyunca mosmor gezdi allahım korumuş bi kaç cm daha ileri olsa çocuğun gözü ne halde olurdu bilemiyorum,öğretmeniyle çok sert konuştum o çocukları onlara emanet ediyoruz kendi evlatları gibi bakıp kollamaları için ama kimse kimsenin evladına kendi çocuğu gibi fedakarlıkta bulunmuyor ne yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?