Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum yaaaa.. okulda olabilir mi acaba liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlattttt

allah allahhh nolmuşş liliii anlatt nolurrr..

ne yapacagın konusunda sana yardımcı olalımmm

kreste mi olmuş ?????

yoksa babasının yaptıgını aklıma getirmek bile istemiyorummmm

mrh bayanlar bende çalışan ve 2 çocuk annesi bi bayan olarak sizlerle sohbet etmek isterim.

vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.

mrh bayanlar bende çalışan ve 2 çocuk annesi bi bayan olarak sizlerle sohbet etmek isterim.

Vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.

hoşgeldin tanıt biraz kendini nerdensin kaç yaşındasın meslek fian

inanamıyorummmm ne olur düşündüğüm olmasııı ne olurrrr:26::26::26::26::26::26:

vefacım mrh canım çok özledim seninle sohbet etmeyide nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım.

hoş geldin banummm özlettin kendiniii

ben iyiyimm şüükürrr sen çocuklar nasılsınızzzzz

dünya telaşıı aynı uğraşıyoruzzzz

canım ne oldu kendi topla anlat lütfen

hoşgeldin arkadaşım bende çalışan anneyim bir oğlum var

sorma canım uzun zamandır giremedim kk ya inş bundan sonra aranızda olucam,şükürler olsun iyiyiz hepimiz.
bu arada dizinde morluk olan çocuğu bende çok merak ettim

Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...

Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...

Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...

rabbim hepimize yardımcı olsun...

offf .. bende çok üzüldüm ...

ben böle istemin böle adaletin çalışan annelere verilmeyen haklrın taaaaaaaaaaa....................................
O kadar sinirliyim ki şu an
ege sakin bir çocuk ya
saldırgan hırçın biri olsa tamam kavga etmiştir dicem ama
nasıl çocuk yetiştiriyorlar böle yaaa
gitsin gamze hemen ailesiyle de görüşsün
madem böle saldırgan bir çocuk alsınlar kreşten yaaaa
kapatsınlar eve

çok üzüldüm çok kötü bi durum benim oğlumda kreşte arkadaşı gözüne çelik matarayı vurmuştu yavrum kaç gün boyunca mosmor gezdi allahım korumuş bi kaç cm daha ileri olsa çocuğun gözü ne halde olurdu bilemiyorum,öğretmeniyle çok sert konuştum o çocukları onlara emanet ediyoruz kendi evlatları gibi bakıp kollamaları için ama kimse kimsenin evladına kendi çocuğu gibi fedakarlıkta bulunmuyor ne yazık.

Son düzenleme:

valla benimde aşırı sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…