ay yarın tatilllllllllllPTESİ görünümlü cuma. yarın gelsem de yine de güzel..
tutuldun mu damla..gözüm boynum başım ağrıyorr
nasılsın..iyi misin..günaydınnn
en çok korktuğum durum benimde buuu
zaten sürekli hastayızzz burnu akıyor
kreşe başlarsa eylülde ne oluruz bilmiyorum bendee
günaydınnn meleğimmmm
oo çok gecikiyormuş senin..benim önden önden oluyor hep..kızlar bişey sorucam regl düzensizliği için soğan suyu kürü uyguladınızmı,bende çok düzensizim bazen 1 ay gecikiyor dr söktürücü ve doğum kontrol hapı vermekten başka yaptığı bişey yok bu durum benimde çok canımı sıkıyor.
oyyy bak bu zor işte canım,şartlar anlayabiliyorum seni balım ama yaşı var oğlanın ayrı yatırmaya imkan yokmu kanepeye felan alıştırsann,,sonra zor olur senin için
Garantisi bitti, tamire wersem yedek telefon yok kullanmaya..hemde nasılll,,,2 telefon bi patron cebi birde kendi cebimmm vızır vızır maşallahhh
evliliğiniz uzun çok özel değilse çocuk yapmayı erteledinizmi
zaten öyle olurrr geldimi üst üsteee tamire v ersen idarelik ,garantisi yokmuu
Allah buyuk bakalım..
Haziranda aynı oda da olucaz ama yatakları ayırıcam vefacım..
İkimize bazalı yatak alıcam..
Bir günde hasta olma begözüm boynum başım ağrıyorr
vafacım çoklu alıntı nasıl yapılıyordu unuttum yada seçerek? bu arada 2 çocuğumu kaybettim cnm ben, o yüzden oğlum bu kadar geç oldu.
hiçç kullanmadımmm bu yaşıma kadar 2-3 gün gecikme dışında olmaz benimm canımmmm hep düzenli şükürkızlar bişey sorucam regl düzensizliği için soğan suyu kürü uyguladınızmı,bende çok düzensizim bazen 1 ay gecikiyor dr söktürücü ve doğum kontrol hapı vermekten başka yaptığı bişey yok bu durum benimde çok canımı sıkıyor.
iyiyimm şekercimmmmgünaydınnnnnn
nasılsınn
elanor hamile misin aceppppp
napıyonnnnnnn
aa. canım karnında mı öldü bebeklerin..
geçmiş olsun arkadaşım..
hoş geldin bu arada..ben dilek
ay yarın tatilllllllllll
oley ..annem geliyor bu akşam .2 hafta bende
tutuldun mu damla..
nasılsın..iyi misin..
hava soğumuş..üşüyorum bugün ben yaww
yağmur var..açamadı şu hava bi türlü.:26:
oo çok gecikiyormuş senin..benim önden önden oluyor hep..
napim elimde değiloyyy bak bu zor işte canım,şartlar anlayabiliyorum seni balım ama yaşı var oğlanın ayrı yatırmaya imkan yokmu kanepeye felan alıştırsann,,sonra zor olur senin için
Garantisi bitti, tamire wersem yedek telefon yok kullanmaya..
Allah buyuk bakalım..
Haziranda aynı oda da olucaz ama yatakları ayırıcam vefacım..
İkimize bazalı yatak alıcam..
Bir günde hasta olma be:2::2::2:
başım ağrıyor boynum ağrıyor bunun haricinde iyiyim canımmhiçç kullanmadımmm bu yaşıma kadar 2-3 gün gecikme dışında olmaz benimm canımmmm hep düzenli şükür
ama faydası olduğunu duydumm
iyiyimm şekercimmmm
sen nasılsınnnn
üşüyoreeeeee..çok üşüyoreee..karnım ağrıyoreeeehiççç aynıı çalışıyozz sen napıyoree
hoşbulduk ,yok cnm yaşadı öldü karnımda değil keşke öle olsaydı
hımm..ne yapsan ki..sıcak çay mı içsen..ihlamur mu :26::26::26:boğazımda garip bi yanma var ..napsamki
üşüyoreeeeee..çok üşüyoreee..karnım ağrıyoreeee
başın sağolsun.haklısın..böyle daha zor..kan pıhtılaşması mı vardı sende..benim arkadaşlarımda oldu..bebek 1 gün yada birkaç dakika yaşadıktan sonra öldü onlarında..Allah sabır versin..Evlatlarımızla sınamasın Allah bizi.
masajı banamı yapcannnnbilmiyorumki birden başladı baş ağrısı boyun falan
masaj yapem sana dur
hımm..ne yapsan ki..sıcak çay mı içsen..ihlamur mu :26::26::26:
alıntılar karışmışş
başın sağolsun.haklısın..böyle daha zor..kan pıhtılaşması mı vardı sende..benim arkadaşlarımda oldu..bebek 1 gün yada birkaç dakika yaşadıktan sonra öldü onlarında..Allah sabır versin..Evlatlarımızla sınamasın Allah bizi.
masajı banamı yapcannnn
alıntılar karışmışş
evet sana yapcam..fark ettim.sildim mesajı zaten...
aşağı bak ..
yapem mi masaj..:26::26::26:
hoşbulduk ,yok cnm yaşadı öldü karnımda değil keşke öle olsaydı
çay isteyeyim ben ılık ılık içerim.senin avatarın eskiden bi çizgi film karakteri vardı judy .ona benzettim....?
bilmiyorumki birden başladı baş ağrısı boyun falan
masaj yapem sana dur
yok cnm 3 ay yaşadı çocuğum 7 aylık oldu ikisi de mikrop kaptırdılar kızıma birdaha da kurtulamadı hastalıktan.diğeride 7 aylık doğdu onda da hastaneden kaynaklanan sebepler vardı.bu sefer hastaneyi çok araştırdım.önce allah sonra bu hastane sayesinde şuan hayattaki oğlum da 7 aylık doğdu ve yaşadı çok şükür
yap canımmmmevet sana yapcam..fark ettim.sildim mesajı zaten...
aşağı bak ..
yapem mi masaj..:26::26::26:
teşekkürler kızlar 28 oldum yaa şaka gibi ne çabuk geçiii günlerr yaaaa
bu arada ben hala regl olmadım yaaa laaaa
geçen ay 29unda olmuştum
ama bu ay tık yok malum 35 günü buluyordu düzensizlik vardı hiç hamile olabilme gibi bişii söz konusu diil ama
yinede çok tırsıyorummm
Eşim benden çok tırsıyo hergün soruo bugün varmı bişi diee
offfff bi regl oluyum bitsin hyemen doktora gidicem yaaaaaaa
başın sağolsun canım allah sabır versin.rabbim yavrunada uzun sağlıklı ömürler versin inş.
iyiyimm balımmm çok şükürray yarın tatilllllllllll
oley ..annem geliyor bu akşam .2 hafta bende
tutuldun mu damla..
nasılsın..iyi misin..
hava soğumuş..üşüyorum bugün ben yaww
yağmur var..açamadı şu hava bi türlü.:26:
oo çok gecikiyormuş senin..benim önden önden oluyor hep..
vafacım çoklu alıntı nasıl yapılıyordu unuttum yada seçerek? bu arada 2 çocuğumu kaybettim cnm ben, o yüzden oğlum bu kadar geç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?