üşüyoreeeeee..çok üşüyoreee..karnım ağrıyoreeee
başın sağolsun.haklısın..böyle daha zor..kan pıhtılaşması mı vardı sende..benim arkadaşlarımda oldu..bebek 1 gün yada birkaç dakika yaşadıktan sonra öldü onlarında..Allah sabır versin..Evlatlarımızla sınamasın Allah bizi.
yok cnm 3 ay yaşadı çocuğum 7 aylık oldu ikisi de mikrop kaptırdılar kızıma birdaha da kurtulamadı hastalıktan.diğeride 7 aylık doğdu onda da hastaneden kaynaklanan sebepler vardı.bu sefer hastaneyi çok araştırdım.önce allah sonra bu hastane sayesinde şuan hayattaki oğlum da 7 aylık doğdu ve yaşadı çok şükür
canım başın sağolsun..çok zor..Allah sabır versin..oğluşuna ömür versin..
Özell gününde misinn, neden ağrıyoree karnın ve neden üşüyoreee :26:üşüyoreeeeee..çok üşüyoreee..karnım ağrıyoreeee
başın sağolsun.haklısın..böyle daha zor..kan pıhtılaşması mı vardı sende..benim arkadaşlarımda oldu..bebek 1 gün yada birkaç dakika yaşadıktan sonra öldü onlarında..Allah sabır versin..Evlatlarımızla sınamasın Allah bizi.
hımm..ne yapsan ki..sıcak çay mı içsen..ihlamur mu :26::26::26:
benim avatar pippi langstrumpf
çizgi filmi de vardı..filmi de.
judy de yabancı gelmiyoreee canım ..tanır mıydım ki.:26::26::26:
heee madem kasım da istiyor...erkenden yapsın işte..demiiiii
yaa niye korkuyorsunuz gelirse ne güzel süpriz olur canım yaa
zaten kasımda istiyorsun birkaç ay önce gelmiş olur o kadar
dün temizlik temizlik temizlik yaptım..annem geliyor bu akşam..2 hafta bende..evden korkmasın, ona iş kalmasın diye..çocuklara bakacak 2 hafta.iyiyimm balımmm çok şükürr
dün oğluşla güzel vakit geçirdik
bebek görmeye gittikkk
burdada sabah çok soğuktuu aynen yaaa
sen neler yaptınn
canım yazının altında sağ alt köşede alıntıyı cevapla yazar,alıntıyı cevaplanın sağ tarafındaki işaretin üstüne tıkla tik işareti çıkar
kıyamam zor bir süreç olmuştur seninkisi
yavrunu bağışlasın Allahh kolay değil
Özell gününde misinn, neden ağrıyoree karnın ve neden üşüyoreee :26:
oyyy bak bu zor işte canım,şartlar anlayabiliyorum seni balım ama yaşı var oğlanın ayrı yatırmaya imkan yokmu kanepeye felan alıştırsann,,sonra zor olur senin için
Garantisi bitti, tamire wersem yedek telefon yok kullanmaya..
Allah buyuk bakalım..
Haziranda aynı oda da olucaz ama yatakları ayırıcam vefacım..
İkimize bazalı yatak alıcam..
bencede al kuzummmm iyi olurrrr
Bir günde hasta olma be
bitki çaylarına başla bahar çarpması olabilirrrboğazımda garip bi yanma var ..napsamki
akşam eşine masaj yaptır sende canımmbaşım ağrıyor boynum ağrıyor bunun haricinde iyiyim canımm
üşüyoreeeeee..çok üşüyoreee..karnım ağrıyoreeee
yok cnm 3 ay yaşadı çocuğum 7 aylık oldu ikisi de mikrop kaptırdılar kızıma birdaha da kurtulamadı hastalıktan.diğeride 7 aylık doğdu onda da hastaneden kaynaklanan sebepler vardı.bu sefer hastaneyi çok araştırdım.önce allah sonra bu hastane sayesinde şuan hayattaki oğlum da 7 aylık doğdu ve yaşadı çok şükür
Başınsağolsun canımmm,Rabbim bir hada yaşatmasın sana bu acıyıı
yaa niye korkuyorsunuz gelirse ne güzel süpriz olur canım yaa
zaten kasımda istiyorsun birkaç ay önce gelmiş olur o kadar
boğazımda garip bi yanma var ..napsamki
vafacım çoklu alıntı nasıl yapılıyordu unuttum yada seçerek? Bu arada 2 çocuğumu kaybettim cnm ben, o yüzden oğlum bu kadar geç oldu.
evli değilimki bennnbitki çaylarına başla bahar çarpması olabilirrr
akşam eşine masaj yaptır sende canımm
Başınsağolsun canımmm,Rabbim bir hada yaşatmasın sana bu acıyıı
iyiyimm balımmm çok şükürr
dün oğluşla güzel vakit geçirdik
bebek görmeye gittikkk
burdada sabah çok soğuktuu aynen yaaa
sen neler yaptınn
canım yazının altında sağ alt köşede alıntıyı cevapla yazar,alıntıyı cevaplanın sağ tarafındaki işaretin üstüne tıkla tik işareti çıkar
kıyamam zor bir süreç olmuştur seninkisi
yavrunu bağışlasın Allahh kolay değil
çok geçmiş olsun canım
ada çayını sıcak suya koy içine tuz at gargara yap
iyi geliyor
arkadaşım seninle tanışmadık sanırım yaşadıklarınız çok zor
benimde kızkardeşim tüp bebekle sahip olduğu bebeğini ağustos ayında 8 gün yaşadıktan sonra kaybetti
rabbimin büyük sınavından geçmişsiniz
allah yavrunuza sağlık versin inşallah sizlere bağışlasın
Alıntılaraaa mıçtınızzzz ulennnnn
sen ne yapıyorsun şeker..
senin bebek işi nasıl gidiyor
2. yi zorla yaptırcam sana..
benim avatar pippi langstrumpf
çizgi filmi de vardı..filmi de.
judy de yabancı gelmiyoreee canım ..tanır mıydım ki.:26::26::26:
heee madem kasım da istiyor...erkenden yapsın işte..demiiiii
dün temizlik temizlik temizlik yaptım..annem geliyor bu akşam..2 hafta bende..evden korkmasın, ona iş kalmasın diye..çocuklara bakacak 2 hafta.
temizlik bitti bisikletlerini aldık çocukların.okulun bahçesinde sürdüler 2 saat.sonra ev. yemek , cumba yatak..o kadar..gün bitti..
anneler günü için ne alcanız kızlar annelere..
sanırım ben yaptım o dediğinizi kusura bakmayın ama olmadı seçerek alıntı yapmaya çalışıyorum ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?