Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kız bitti bile, cumaydı, kreşte yaptık, kreşin bana resim göndermesini bekliyorum faceye koyucam... doğum günü stresi olduk kaç günüdr, kreşte kutlanınca ne yapacağını şaşırıyor insan.

ahhh be güzelim oğluşun mutlu olsun boşver

merhaba kızlar,

sen nerelerdesin kaçak
oğluşunun doğum günü nasıl geçti
pastasını begendimi
nasılsın

Benim annem babamlara haber vermeden kardeşimin pipsini hastanede aldırmış gerçi daha 2,5 yaşındaydı kardeşim... o da ne düğün ne bişey gördü... Ben de senin gibi sinir olurdum... annem derdi bize, siz okuyacaksınız o ga..t 1:ayplı çok) etrafa hava atacak "benim çocuklarım" diye.. sizinkide o işe dönmüş, güzelce giydirip millete hava atacaklar.

vallahiii ne rahat insanlarr yaa
sen alnının akı ile üstesinden geliyosun ya kuzummm maşallahhh

ahhh be güzelim oğluşun mutlu olsun boşver

sen nerelerdesin kaçak
oğluşunun doğum günü nasıl geçti
pastasını begendimi
nasılsın

, anacım buraya girmeye korkuyorum, girdimmi çıkamıyorum az gireyim dedim ama dayanamadım , bak kaldı planlarım yine
beğendi beğendi, futbol sahalıydı oyuncaklıydı, çok beğendi. amaaan ona ne alsak beğenecekmiş zaten

kız bitti bile, cumaydı, kreşte yaptık, kreşin bana resim göndermesini bekliyorum faceye koyucam... doğum günü stresi olduk kaç günüdr, kreşte kutlanınca ne yapacağını şaşırıyor insan.

hımmm ee hadi geçmiş olsun o zaman canım

ekle resimleride göreyim

bende çalışıyorum
Çalışş çalışş senin yerinede konuşuruzzz bizzz

Ya ister versinler ister vermesinlerrr önemli değil o..
Ama hava atacakları kesinnn

merhaba bebeğim

ayy ne tatlı telaştır odaaa ne güzelllll yorucuda olsaaa

evet canım bitti şükür, çok masraflı oldu bu defaki ama, evde biz yaparkene ne güzel bi pasta mum, hediye bitti.... kreş işi öyle değil, birde oğlum onure olsun diye mumdan sonra konuşma yaptım, " yusufumuzu çok seviyorum, o çok yakışıklı güçlü, akıllı, çalışkan iyi kalpli bir çocuk" diye... diğer bızdıklar yanıma gelip bende güçlüyüm bende diye toplanmasınlarmı. anaaam ne yaptım dedim

vallahiii ne rahat insanlarr yaa
sen alnının akı ile üstesinden geliyosun ya kuzummm maşallahhh

Alıntıya mıçtığın için teşekkür ederim
Benim ewde mevlüt, akşamda eğlencesi olucak...
1 hafta arayla yapacaktım vezgeçtimm

ooo süper önemli olan beğenmesi ve mutlu olması
allah iyi günlerini göstersin hip inşallah

ooo süper önemli olan beğenmesi ve mutlu olması
allah iyi günlerini göstersin hip inşallah

Amin Rabbim güzel kader versin, iyi insanlarla karşılaştırsın .Amin.
Şu son olaylardan tırstık hepimiz oğluma şifreleme diyom anlamıyo, çığlık diyom "neden neolur ki" diyo. anlatamadım bi türlü nasıl anlatılırki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…