Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

özürrrrr :26::26::26::26::26:

bunu yazdıydım kızlarrr
ayy liliii ne dicem akşam apartmandan komşunun sünnet düğünündeydik

burda eskiden bigün mevlüd bigün eğlence bigün kına gecesi oluyormuş sünnette

millet yorulmuş şimdi salonda herşeyini çıkartıyorlar birarada

ay herkesin hafasında eşarp mevlüd okundu Allah Allahh

sonra hocayı kenara aldılar orkestra çaldı Yallah yallah diyee

çok komikdi yaaaa yadırgadım

anneme anlattım olurmu kızım öle şey diyor gülüyooo

sizinde ölemiii yoksa varmı böle düğün olan

Tamam yaww okudumm cewapladım bende sıkıntıı yokkk

siz yeni yaptırıcaksınız sünneti dimi lili.. ya bizimki 3 aylık kken oldu... bzi bikaç yıl sonra yaptırsak saçma olmaz mııı... millet dalga geçmez mii

Ben mart ayında yaptırdım,
bademcik ameleyatı oldu,
o esnada sünneti çıkardım aradan
hazır narkoz yemişken

lilyana eğlencede ikram etmek için süslü çikolata düşünürsen benim arttı 100 tane falan çıkar kendim yaptım.çok uygun fiyata vericem.istersen resmini de atarım

Son düzenleme:
iyi yine yakın sizin ki, iyi yapmışsın bu arada. altmı daha çabuk iyileşti üstmü
15 gün ikisi için iyileşmeyi bekledikk canımm
lilyana eğlencede ikram etmek için süslü çikolata düşünürsen benim arttı 100 tane falan çıkar kendim yaptım.çok uygun fiyata vericem.istersen resmini de atarım

Hepsii hazırr kuzu siparişler verildi çok teşekkür ederimm

Kızzz yokkk onlardannn tek bir iğne olmucak..
Ben boşunamı ayrı yapıyom yaa ..
İstemiyom hiç birini..
Yapsın onlar kendileri bananee..

ozaman gerile gerile stressiz yaparsın inşallah

benim tarafım samsunda yatılı gelinecekkk işim çok zorrr işte teyzelerim halamlar kuzenler ablamlar gelirlerr

bakalım biz nasıl atlatırızzz

keşke benim haberim olsaydı hiç böyle şeyler aklıma gelmiyor, bizim doğum gününde iyi olurmuş(ama geçti). Zorlamıycaksa resim atsana merak ettim çok...

ozaman gerile gerile stressiz yaparsın inşallah

benim tarafım samsunda yatılı gelinecekkk işim çok zorrr işte teyzelerim halamlar kuzenler ablamlar gelirlerr

bakalım biz nasıl atlatırızzz

Allah yardım ediyo canım inan ki,
el birliğiylen oluyor sıkma canını şimdiden..

keşke benim haberim olsaydı hiç böyle şeyler aklıma gelmiyor, bizim doğum gününde iyi olurmuş(ama geçti). Zorlamıycaksa resim atsana merak ettim çok...

mevlüt içinde kullanılır.düğün içinde ben abartmışım 250 adet yaptım mini tepside millet açmaya kıyamadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…