Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ben yapacağım ama bi türlü adapte olamadım zelişşş

ama olmalısın vefacannnn yaz geliyor ve ben bir an önce bu diyet meselesinden kurtulmak istiyorum...

ne demek istedin eylül varmışın anlamadım ki

saol canım ama insanın birlikte diyet yaptığı birileri olursa daha etkili oluyor inan ki

ya zeliş ben varım ama istek yok içimde ya çok saldım sanırım habire yiyesim var
bi de annemlerdeyiz 3 haftadır dayanamıyorum yiyorum
beni gazla hadi başlayalım

Baçlayalım başlayalım başlayalım yağmurum hadi kızzz nolurrrrrrr

bak şurda yaza ne kaldı açık renk bluz giyince düşük bel üzerinden çıkan yağlarımız olmasınnnnn

bikinilerimizi rahat rahat giyebilelimmmmmmm

Son düzenleme:

yokum diyorrrrrr

varım tabi

ya zeliş ben varım ama istek yok içimde ya çok saldım sanırım habire yiyesim var

yokum diyorrrrrr

varım tabi

tamam hadi yaz bilgilerini o zaman kaç kilosun kaç kilo için diyet yapıcaksın hımmmmm

boyun kaç onuda yaz ama

650 TL idi ben pazarlık yaptım işte okula yazdırırkenn
Aslında sepet çok tatlı, kapaklı olsaydı odasında hoş bir süs
aksesuar gibi durabilirdi diye şey ettiydim ben

hee pazarlık sünnetttir ,ii yapmışşın
ilerde normal plastik kapaklı bir şey alırım .koyarım banyo dolabının icine . bu aldıgımı da odasında aksesuar olarakta kullanabilirimmm
zaten mobilyalar bi gelsin ,odamızın ilk halini sizle paylaşmak icin sabırsızlanıyoruuummmmmmmm:18::18::18::18:

kız senin kv daha gelmedi miiiii

Ewett paylaşş tabiiii bizim onayımız olmadan o oda giremezz orayaaa

bu arada dün panda eve geldiginde ,yatak odasında buna bi ayar cektim annesiyle ilgili git konuş diye.

kv deyle annemde oturma odasındalardı.

ordan evden çıktık ,annemle beni avm ye bıraktılar, annesiyle panda da gözlük almaya gittiler.

dönüşte bizi alırlarken kadın 180 derece degismiş, diyo ki : aman haa ,bebek icin avm den bisey almasaydınızzz,çok bişeye gerek yooookkk.

herhalde düzeltir bundan sonra kendini .

tamam babyyy yarınnn sabahh kilo bildirimi yapıyorum bendeee

Hadi yaa bence de dönmüş 180 derecee

neler yapacağız pekiii

şimdilik az yemeyle başladım dünden beri ama pekde başarılı olamadım gün içinde epey yedim

ben hiç ekmek yemiyorum ve şekerde tüketmiyorum

haftasonu devam edemiyorum o çok kötü

ama sizde katılırsanız bu şekilde yemek mikatrını azaltarak devam ederiz birde şu 2 günlük kürlerden yaparızzzz

ÇOCUK KATİLLERİNE!
Dünyada yüzümüze bakacak yüzünüz yok.!
Öldüğünüzde "bunlara hakkını helal edin" diyecek hoca efendinin dilinde takat yok!
Dünyada sizi gönülden savunacak avukat yok!
Cenaze namazınızı kılacak olursak günün birinde, hak vaki olduğunda sizin için içten, "af Ya Rabbi" diyecek dilimiz yok!
Mezarda Münker ve Nekir'e cevap verecek haliniz yok!
Mahşer günü Hz. Resul'e (s.a.v.) senin ümmetinim diyecek ameliniz yok!
5, 6, 9 yaşındaki küçük çocukları önce kirletip, sonra boğup, sonra yakacak kadar kirlenecek ne yaptınız Allah aşkına! Bende, bizde bunu anlayacak hal yok! İstek yok. Mecal yok. Anlıyor musunuz? Anladığınızı, bu yeteneğiniz olduğunu da sanmıyorum.
Hiç mi vicdanınız yok. Hiç mi insafınız yok. Hiç mi Kuran okumadınız, hiç mi Yüce Rabbin adını duymadınız! Hiç mi Hz. Muhammed'in (s.a.v.) adını duymadınız. Hiç mi mezar korkunuz yok. Hiç mi nasıl karşılanacağınızı düşünmediniz! Hiç mi meleklerin size nasıl bakacaklarını düşünmediniz. Bir anlık bir nefis aldanması veya kinle cinayet işlediniz ama bunun azabının bir ömür süreceğini hiç mi düşünmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…