Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende ekmek yemiyorum ben evde olsm daha az yerdim çalışmasaydım çünkü öğlen burda bir sürü çeşit yemekler salatalar tatlılar çıkıyo ne kadar az alsam da canım çekiyo evde yapmayınca olmaynca da yiyemiyosun sonuçta

ne kürüü hemen yapalım

Ya anlamıyorum bu uygulamaları zaten yaaaaa

Dün maaşlar yattı bugün havale için açtım internet şubesini aaa bide ne göreyim maaş eksik yatmış bu ayda o kadar ucu ucuna ki herşey şok oldum yaaaa

biliyordum eksik olacağını ama bu ay başlayacağını unutmuşummmm

şimdilik sadece 100 küsür lira kesilmiş ama bu yıl sonuna doğru asgari ücreti buluyor yazık değilmi

zaten maaşlar daha bize ulaşmadan bir ton vergi kesiliyor brüt maaşlarla net maaşlar arasında fark zaten devlete gidiyor...

oda yetmiyor zaten kesinti yapılan maaşlardan bir dünya da gelir vergisi kesiliyor resmen soyguncu zihniyetiyle aldığımız maaşlardan da kesiyorlarrrrr

nasıl bir devlet bu anlamak mümkün değilllllll

iişveren iş sahibi adamın keyfine kalmış vergiyi canı isterse ödüyor istemezse ödemiyorrrr

ama bizim aldığımız maaş 3 kuruş arttımı gözlerine batıyorrrr

sonra o paralarla ne dümenler çeviriyorlarrrrr

hakkımın zerresini helal etmiyorummm bu devletin başındakilereeeeee

2 günlük benim bildiğim

lahana çorbası

patates diyeti

çorba diyeti

detoks

var ama bunlardan bir sürü var biz ödem attırıcı bir kür bulalım

1 günlük yada 2 günlük vücut bir kendine gelsinnn sonrasında devam ederiz kısmaya

NeDen kesinti yaptılarr...

sabahları bi simiti yer oldum yanında peynir domates salatalık zeytinnn

boğazım açıldı iyidennn

lahana falan olmasında :120: maranki nin detokslarından mı

evet bağırsakları alıştırmak önemli , topik mi açıcaksın canım

NeDen kesinti yaptılarr...

kümülatif vergi matrahı denen bir hesaplama var gelir vergisinde maaşın belli dilimlere geldiğinde devlet daha fazla vergi almaya başlıyor...

boğazım açıldı iyidennn

bir simit dediğin nedir ama kilo vermeye çalışırken yememek lazım vefacan dikkat yarın itibariyle tamam mı fıstıkkk

lahana falan olmasında :120: maranki nin detokslarından mı

evet bağırsakları alıştırmak önemli , topik mi açıcaksın canım

evet eylül vaktin varsa araştırsana bir şeylerrrr

ne kesintisi bu

boğazım açıldı iyidennn

ya bir simitte ne var kiiii ,gayet normal benceeee

tamam canım fırsat oldukça araştırırım toksin atma detoksu mu

Yağ Yakıcı Bitkisel Çözüm

Nisan 15th, 2014, admin
Yapılışı: Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika önce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın.#Maydanozun Yararları Nelerdir?
15 -16 sap larıyla beraber hormonsuz maydanoz
1 limon suyu
Yarım su bardağı su
Maydanoz böbrek ve mesane taşlarının düşürülmesinde yardımcı bir rol alır.
Ağızda hoş bir koku bırakır. Özellikle yemek sonrasında kötü ağız kokularının giderilmesini sağlar.
Uyku sorunlarına taze ya da kuru halde tüketilmesi yararlı olacaktır.
Cilde renk ve canlılık kazandırır.
Ateş düşürücü ve terletici bir etkisi vardır.
Karaciğerin daha sağlıklı çalışabilmesi için yardımcı olur.
Böcek ısırmasında, yanıklarda ve iltihaplarda lapa olarak kullanılmakta ve yararlı olmaktadır.
Maydanoz kadar son dönemde maydanoz suyu da sık kullanılır hale gelmiştir. Aslında, maydanoz suyu bugün keşfedilmiş bir ürün değildir ancak etkinliği son dönemde daha da artmıştır. Maydanoz suyunun yararlarını sıralamak gerekirse,

Maydanoz suyunda yoğun miktarda klorofil bulunmaktadır. Klorofil kan artırıcı etkiye sahiptir. Ayrıca böbrek, karaciğer ve idrar yolları üzerinde temizleyici bir etkiye sahiptir.
Sindirim yolları sorunu yaşayan kişiler maydanoz suyu tüketerek burada oluşan sorunları giderebilir. Maydanoz suyu sindirim yolları üzerinde uyarıcı bir etkiye sahiptir.
Maydanoz suyu ince bağırsakların çalışmasını düzenler.
Maydanoz suyu bol miktarda C vitamini içermektedir.
Maydanoz suyu nasıl hazırlanır?

Maydanoz suyu nasıl hazırlanır; 4 bardak su içerisinde 1 demet maydanoz kaynatılır ve günde üç defa 1’er bardak şeklinde içilir. Farklı bir karışım şeklinde kullanmak isteyenler bal ya da limon ilavesiyle de içebilir.
İbrahim saraçoğlu nun denenmiş yağ yakan maydanoz limon kürü. Yağ yakıcı özelliğinin yanında Hepatit B ve C hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar için de mükemmel bir destekleyicidir.Herkesin kullana bileceği bu karışımı sadece tansiyon sorunu olanlar kullanamaz. Maydanozun sahip olduğu tansiyon düşürücü özelliğinden dolayı tansiyon sorunu olanlar kesinlikle kullanamaz bu karışımı. Ayrıca deri altında yağlanma varsa yok eder bu yağlanmayı, cilde parlaklık verir ve daha genç görünmesini sağlar. Hem zayıflamak hemde genç ve sağlıklı olarak daha kaliteli yaşamak isterseniz bu kürü mutlaka uygulayın. Maliyetsiz evinizdeki malzemelerle kolayca hazırlayacağınız bu kürü sabahları tüketmelisiniz.

Göbek Eritme Kürü

Nisan 15th, 2014, admin
4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet limon (sulu olması tercih edilir)
Yarım litre su
Göbek Eritme Kürü Hazırlanışı:

Yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz. Kaynamakta olan suyumuzun içine lahana yapraklarımız atıyoruz. En az 3 dakika lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları da ekliyoruz. Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz.

Kaynamış karışımımızı soğumaya bırakıyoruz. Soğuyunca karışımı süzüyoruz. İçerisine limon sıkıyoruz.

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü nasıl kullanılır?

Günde 2 ya da 3 kez içilmelidir. Aç veya tok karına içebilirsiniz. Bu kür hergün taze olarak hazırlanıp içilmelidir, çokça yapıp buzdolabında saklamayınız. Kürümüzün içine tatlandırıcı kesinlikle katılmamalıdır

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürünü sadece 3 hafta uygulayınız.

1. GÜN

Sabahtan öğleye kadar ılık yeşil elma kompostosu için! Tarifi aşağıda;

3 adet kabuklarını soyduğunuz yeşil elma
4 adet kabuk tarçın
5 adet karanfil
15 adet kuru üzüm
Bütün malzemelerimizi kaynatıp ılıttıktan sonra blenderdan geçiriyoruz ve ılık olarak tüketiyoruz.
Öğleden akşama kadar lahana çorbası içiyoruz. Tarifi aşağıda;

Küçük boy bütün beyaz lahana
4 diş sarımsam
1 baş soğan
birkaç adet sivribiber
Bir tutam maydanoz
Birer çay kaşığı kimyon, zerdeçal ve zencefil
3 tatlı kaşığı zeytin yağı
Buna ek olarak gün içerisinde rezene veya yeşil çay gibi ılık sıvılar tüketilmesi çok önemlidir!

2. GÜN

Gün boyu taze ve çiğ gıdalar tüketilecek!

Sabah; 2 adet orta boy salatalık ve 2 adet orta boy yeşil elma

Öğle; Bol bol yeşil salata tüketin, 5-6 yemek kaşığı yağsız veya az yağlı yoğurt, her iki saatte 1 adet yeşil elma ve salatalık tüketin.

Akşam; Yarım kilo az haşlanmış kabak ve yanında 3-4 yemek kaşığı yağsız veya az yağlı yoğurt

Yatarken; 1 adet orta büyüklükte yeşil elma

3. GÜN

Sabah; 2-3 tane ceviz için yanında 1 büyük su bardağı dolusu az yağlı taze süt

Ara öğün; 1 adet orta büyüklükte yeşil elma

Öğle; Yarım kilo az haşlanmış kabak ve yanında 3-4 yemek kaşığı yağsız veya az yağlı yoğurt

Ara öğün; 2-3 birkit kutusu boyutunda taze lor veya diğer yağsız / az yağlı peynir çeşitleri

Akşam; Soğanlı ve sarımsaklı taze fasülye ve yanında brokoli, ısanak gibi koyu yeşil, taze sebze

Yatarken; Vücudumuzu zinde tutabilmek için 2 veya 3 adet kivi

ÖNEMLİ NOT: Diyet süresince ılık sıvılar tüketmeye dikkat edin. Doktor Ender bey yeşil çay ve rezene çayını şiddetle öneriyor.

Dr.İbrahim SARAÇOĞLU:
"Beyaz lahana'nın vücut'tan toksin atıcı ve arındırıcı bir özelliğe sahip olduğunu ve besinler, soluduğumuz hava üzerinden aldığımız, toksinler protein özelliği olduğunu Protein özellikli olmaları, bu toksinlerin yağda çözülmeleri anlamına geldiğini, bu da vücudumuzun yağ dokusunda depolanmalarına sebep oluduğunu söylüyor.
Ayrıca, böbrek, karaciğer, akciğer bu tür toksinlerin depolandığı organlarımız arasında gelir.
Bu toksinler suda çözülmediklerinden, idrar ve terleme yoluyla atılmaları söz konusu değil. İşte, bu noktada beyaz lahana kürü mükemmel bir çözüm getiriyor. Bu sayede toksinler, idrar ve terleme yoluyla vücudumuzdan atılırlar.
Beyaz lahana kürünü uygulayanlar daha üçüncü ve dördüncü günlerinde yağlı, yağlı terlediklerini hissedeceklerdir.
Bu durum vücutlarından toksinlerin atıldığını gösterir.Bu kürü uygulayanlar, aynı zamanda dengeli ve sağlıklı bir zayıflama kürü de uygulamış olurlar.

BEYAZ LAHANA KÜRÜ:
* Kaynamakta olan yarım litre suda 6- 7 adet beyaz lahana yaprağını, 10 dâkika ağzı kapalı olarak hafif ateşte pişirin.
* Sabah ve akşam olmak üzere aç ve tok karına birer su bardağı için. Bu işleme toplam 5 gün devam edin.
* Bu kürü 5 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve tekrar 5 gün uygulayın. Böylece 10 günlük kür tamamlanmış olur
* Toksin atıcı ve bağırsak kanserini önleyici bu 10 günlük kürü, 1 yıl boyunca 3 ya da 4 kez yapmak en doğrusudur.
* 10 günlük kür için kesinlikle ihtiyacınız olan miktarı bir defada değil, her gün taze olarak hazırlayın.
* Kan dolaşımını düzenlemek amaçlı kullanımda 3-4 adet beyaz lahana yaprağı, kaynamakta olan yarım litre suya atılır ve hafif ateşte ağzı kapalı olarak 15 dâkika pişirilir. Sabah ve akşam aç veya tok karına bir su bardağı içilir.
Her 3 günde bir, 3 gün ara verilerek toplam 21 gün içilerek uygulanır. 3 aylık aradan sonra tekrar; her 3 günde bir, 3 gün ara verilerek, toplam 21 gün içilerek ikinci ve son kür tamamlanmış olur.
HATIRLATMA:
Her bedenin kendine göre çalışma düzeni vardır.bazılarının metebolizması hızlı çalışırken bazılarında ise daha yavaş çalışır.Unutmamak gerekir her kişinin bu uygulamadaki sonucu farklı zamanlarda sonuç verir.

Ödem Nasıl Giderilir:

1) Az yağlı doğal yoğurt ödem söktürücüdür. Yoğurdun içerisinde bulunan probiyotikler adı verilen bir takım faydalı bakteriler, yoğurdun ödem atmasını sağlamaktadır. Özellikle sabah kahvaltısında 1 kase yağsız yoğurt yemek, birkaç haftada ödem atıcı etki yapar.

2) Bol lifli yapısı ile ananas tropikal meyvesi de ödem attıran bir meyvedir. Taze ananas bulma imkanı yok ise ananas suyu da etkili bir ödem sökücü dür.

3) Nar yemek ya da nar suyu içmek, ödem atmak için kullanılabilecek en sağlıklı yollardan birisidir. Nar hem antioksidanlar bakımından zengin ve bağışıklığı güçlendirici, hem de içerdiği meyve enzimleri ile ödem giderici etkiye sahiptir.

4) Bol kivi tüketmek vücudun hem elektrolit dengesinin stabil olmasını sağlar hem de ödem sökücü etki oluşturur.
5) En doğal ve etkili ödem atma yolu su içmektir. Bilinenin aksine bol su tüketimi, ödem sökücü etkiye sahiptir. En azından günde 3 litre su tüketmeye özen gösterin. böylece hem metabolizma hızlanır hem de vücuttaki fazla ödem kovulur.

o ne kızzz 657

ben memur değilim özel sektördeyim canımmm

hıı.ee bende öyle hatırlıyorum zaten özel sektörde oldugunu .

ama sizden o kadar kesinti yapıldıgını bilmiyordum .

bir de dedin ya asgari ücret kadar nerdeyse yılsonuna dogru ,bizde o kadar fazla olmuyo tabii .ama kesinti oluyorrr.

Ödem attıran 3 günlük kür:
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 demet kuzu ıspanak
2 çubuk tarçın
2 adet limon
ıspanak,Maydanoz, dereotu ve ıspanağı bir tencerenin içine doğrayın. Limonları sıkın ve kabuklarını rendeleyin. Tarçın çubuklarıyla birlikte 2 litre su ilave edip kaynatın. Ilık olarak günde 3 bardak için. 3 gün boyunca uygulayacağınız bu kür, cildinizin de parlak ve canlı görünmesini sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…