şimdilik az yemeyle başladım dünden beri ama pekde başarılı olamadım gün içinde epey yedim
ben hiç ekmek yemiyorum ve şekerde tüketmiyorum
haftasonu devam edemiyorum o çok kötü
ama sizde katılırsanız bu şekilde yemek mikatrını azaltarak devam ederiz birde şu 2 günlük kürlerden yaparızzzz
bende ekmek yemiyorum ben evde olsm daha az yerdim çalışmasaydım çünkü öğlen burda bir sürü çeşit yemekler salatalar tatlılar çıkıyo ne kadar az alsam da canım çekiyo evde yapmayınca olmaynca da yiyemiyosun sonuçta
ne kürüü hemen yapalım
NeDen kesinti yaptılarr...Ya anlamıyorum bu uygulamaları zaten yaaaaa
Dün maaşlar yattı bugün havale için açtım internet şubesini aaa bide ne göreyim maaş eksik yatmış bu ayda o kadar ucu ucuna ki herşey şok oldum yaaaa
biliyordum eksik olacağını ama bu ay başlayacağını unutmuşummmm
şimdilik sadece 100 küsür lira kesilmiş ama bu yıl sonuna doğru asgari ücreti buluyor yazık değilmi
zaten maaşlar daha bize ulaşmadan bir ton vergi kesiliyor brüt maaşlarla net maaşlar arasında fark zaten devlete gidiyor...
oda yetmiyor zaten kesinti yapılan maaşlardan bir dünya da gelir vergisi kesiliyor resmen soyguncu zihniyetiyle aldığımız maaşlardan da kesiyorlarrrrr
nasıl bir devlet bu anlamak mümkün değilllllll
iişveren iş sahibi adamın keyfine kalmış vergiyi canı isterse ödüyor istemezse ödemiyorrrr
ama bizim aldığımız maaş 3 kuruş arttımı gözlerine batıyorrrr
sonra o paralarla ne dümenler çeviriyorlarrrrr
hakkımın zerresini helal etmiyorummm bu devletin başındakilereeeeee
2 günlük benim bildiğim
lahana çorbası
patates diyeti
çorba diyeti
detoks
var ama bunlardan bir sürü var biz ödem attırıcı bir kür bulalım
1 günlük yada 2 günlük vücut bir kendine gelsinnn sonrasında devam ederiz kısmaya
NeDen kesinti yaptılarr...
sabahları bi simiti yer oldum yanında peynir domates salatalık zeytinnn
boğazım açıldı iyidennn
lahana falan olmasında :120: maranki nin detokslarından mı
evet bağırsakları alıştırmak önemli , topik mi açıcaksın canım
Ya anlamıyorum bu uygulamaları zaten yaaaaa
Dün maaşlar yattı bugün havale için açtım internet şubesini aaa bide ne göreyim maaş eksik yatmış bu ayda o kadar ucu ucuna ki herşey şok oldum yaaaa
biliyordum eksik olacağını ama bu ay başlayacağını unutmuşummmm
şimdilik sadece 100 küsür lira kesilmiş ama bu yıl sonuna doğru asgari ücreti buluyor yazık değilmi
zaten maaşlar daha bize ulaşmadan bir ton vergi kesiliyor brüt maaşlarla net maaşlar arasında fark zaten devlete gidiyor...
oda yetmiyor zaten kesinti yapılan maaşlardan bir dünya da gelir vergisi kesiliyor resmen soyguncu zihniyetiyle aldığımız maaşlardan da kesiyorlarrrrr
nasıl bir devlet bu anlamak mümkün değilllllll
iişveren iş sahibi adamın keyfine kalmış vergiyi canı isterse ödüyor istemezse ödemiyorrrr
ama bizim aldığımız maaş 3 kuruş arttımı gözlerine batıyorrrr
sonra o paralarla ne dümenler çeviriyorlarrrrr
hakkımın zerresini helal etmiyorummm bu devletin başındakilereeeeee
sabahları bi simiti yer oldum yanında peynir domates salatalık zeytinnn
boğazım açıldı iyidennn
ne kesintisi bu
ya bir simitte ne var kiiii ,gayet normal benceeee
kümülatif vergi matrahı denen bir hesaplama var gelir vergisinde maaşın belli dilimlere geldiğinde devlet daha fazla vergi almaya başlıyor...
bir simit dediğin nedir ama kilo vermeye çalışırken yememek lazım vefacan dikkat yarın itibariyle tamam mı fıstıkkk
evet eylül vaktin varsa araştırsana bir şeylerrrr
tamam canım fırsat oldukça araştırırım toksin atma detoksu mu
yazdım yukarda pompişim gelir vergisi
sizinde yıl sonuna doğru maaşlar azalmıyor muuuu
evett dogru azalıyorrrr
sende 657 sin di mi
o ne kızzz 657
ben memur değilim özel sektördeyim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?