bu arada bugün regl oldum kızlar sonunda ama çok fazla agrım var tam 40 günde oldum ya bitsin hemen hastaneye gidicem
Bence de git cnm ihmal etmebu arada bugün regl oldum kızlar sonunda ama çok fazla agrım var tam 40 günde oldum ya bitsin hemen hastaneye gidicem
Günaydin Herkese
Nasılsınız arkadaşlar
Lili rüyan hayırlara çıksın ağlamak sevineceğin habere işaret ediyor hayır olsun
bu arada bugün regl oldum kızlar sonunda ama çok fazla agrım var tam 40 günde oldum ya bitsin hemen hastaneye gidicem
evlenince ögrenirsinnnnedenmiş bende öğreniyim böyle şeyler
selammm hoşgeldinnnselam kızlar günaydın
dün gece nette gezindik annemle ,ve oturma odama bunları siparis verdikkk ,yaşasın alışverisss
oturma odam lilalı pembeli yesilli benim ,tam takım olcak yaaa
Eki Görüntüle 1103918
ben onları yapmakta zorlanırım ama maydonoz sapını kaynatıp içerimmm canımmGünaydın pompişim hoşgeldinnnnnnnnnn
tanmam canımcım ekledim senideeee
bu arada pazartesi ayranlı çorba diyeti yapıcam 2 gün için. Hem ödemleri atmak hem de hafiflemek için katılmak isteyen varsa daha keyifli olur...
yakında buraya aldıgım donları da paylasırsam sasırmayınnnn ,alışkanlık yaptı cünkü
Çok güzeller canım güle güle kullan....
heheee paylaş canım aaa nolcek bizde yorum yaparız....
hassas değilsin aslında düşündüklerin çok normal kuzummmm
hoşgeldin arkadaşım
hoşbulduk nasılsın :)hoşgeldin damlacım
ben onları yapmakta zorlanırım ama maydonoz sapını kaynatıp içerimmm canımm
bide adam anlasa beni offf offff
bak anneler günü pazar günüüü
bi sabah kalksa süpris yapıp kahvaltı hazırlasa öpse beni uyandırsa ama nerdeee
6 yıldır görmedim heeeççç
bazen çok filmmi izledim diyorummm:44::44::44::44::44:
Günaydin Herkese
Nasılsınız arkadaşlar
Lili rüyan hayırlara çıksın ağlamak sevineceğin habere işaret ediyor hayır olsun
6 yıldır hiç mi hazırlamadı
6 yıldır anneler gününde mi hiç hazırlamadıııı
hayır filmle ilgili değil ki vefacannnnn
onlardan daha fazla emek harcıyoruz hayatlarımız için bu kadarda bekllendilerimiz olsun ama değil mi
evet düşündümde :44::44::44::44: hazırlamadı yaa çiçek felan aldıda kahvaltı yokk
akşamda gittim makarna yapmış
biz çocukken babamla kahvaltı hazırlar anneler gününde ben kır arardım çiçek toplamak için kahvaltısını annemin yatağına süpris götürürdük
herkesin yetiştirilmesi görgüsü bir değilll işte zelişşşimm
hoşbulduk cnm bugün bayram arifesi gibi çok yoğunum ya sabah sabah
hoşbulduk nasılsın :)
Günaydın canım
hoş geldin nasılsınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?