Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benimki özel olarak 1 kez hazırladı zeliş kendi başına

ama benimle gelir kahvaltıyı birlikte hazırlar eğer oturma odasında yerde yiyeceksek taşır getirir götürür

zelişşş ben bu konularda çok mücadele ettimm,,benim babam çok özverilidir anneme aşırı,,o hep beni onu babama benzetmeye çalışacağım korkusuyla gardını aldı,,sakın benim babam gibi olmamı bekleme dedi hep (annemin ezdiğini düşünüyor,babamın ev işlerinde anneme hep yadımcı olmasını)

özel günler desen bir evlilik yıldönümü bir doğumgünümü unutmuşluğu var adamın

sevgilliler gününde ne yaptığını biliyosun

hep aslında şunu düşünmüştüm bunu yapacaktım bahaneler

artık yoruldummm bi çiçek alır beni susturmak için görevini tamamlamış olur aklınca

bende onun özel günleri ni ve ailesini kutlamamaya karar aldım hepsi aynıı zaten

oda her defasında tamam kutlama dediii

ama benimle gelir kahvaltıyı birlikte hazırlar eğer oturma odasında yerde yiyeceksek taşır getirir götürür

ee iyi bari yardımcı oluyorsa netice de ne güzel....

yani şimdi benim kocam her daim hazırlar ama genelde söylerim ben akşam yatarken mesela sabah kahvaltıyı hazırlarmısın, ben dışarı fırına çıkarım mesela oğluşla söylerim sende masayı hazırla vs diye oda hazırlar kırmaz yani...

Onun dışında söylemeden hazırladığı da çok olmuştur. Özellikle evin içinde ben bir iş yapıyorsam oda bir şeyler yapar, illa yaptırırım dayanamam çünkü ben çalışırken onun oturmasına...

Sağolsun her işi ortaklaşa halletmeye çalışıyoruz... Çok şükür o anlamda sıkıntı yaratmıyor.. Yoksa ben hakkaten takıntılıyım bu konulara. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum...

aynen benimki de ,zaten aksam ben ondan erken geliyorum ,yemekler hazır oluyor .sadece birlikte sofrayı kur ,topla kaldır , yardım bu kadar.

benimkide yardım eder o konuda sıkıntı yok canım

şunu yaparmısın desem yapmam demez

ama kendi tek başına emek edip küçük ufak süprisler istiyorummm bennn o yok yok

hımmm o zaman senin annen ve babanın ilişkisine tavır olarak yapmıyor demek ki vefaaa

ama görmüyor mu bu şekilde mutlu olduklarını aile içi diyaloğun ne kadar güzel ve değerli olduğunu

hımmm o zaman senin annen ve babanın ilişkisine tavır olarak yapmıyor demek ki vefaaa

ama görmüyor mu bu şekilde mutlu olduklarını aile içi diyaloğun ne kadar güzel ve değerli olduğunu

onların kültürüne pek uymuyormuşşş

erkekler iş yapmazmışşş felan filannn

zaten yapmış olsa annesi yontardııı

artık bende yooruldummm

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hayırdır şekerim nolduuuuuu

onların kültürüne pek uymuyormuşşş

erkekler iş yapmazmışşş felan filannn

zaten yapmış olsa annesi yontardııı

artık bende yooruldummm

Nasıl bir kültür ki öyle

O zaman erkeğin yapası gereken (bu zihniyete göre yani) işleri yani para kazanma işini neden bizde yapıyoruzzzzz

tamam canım yaz bekliyorum

bende iyiyim sınavlar yaklaştı onun telaşındayımm :126:

ne sınavı bu benimde bu pazar sınavım varrr offfffff

misafirliğe gider gibi gidicem sınava

açık lise sınavları
seneye İnşAllah kurtulacam :122::122::122::122::122::122::122::122:

Konunuza ofsayt kaldımm, benim analtacak bi şeyim yok

Kızlar bende eşimin doon günüme aldıklarını paylaşıcammmmm.htc marka tlefon almış bir de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…