iyiyim canım şükür sen nasılsın arkadaşım
Doğru canım ama çocukluğunda görmemiş olması yapmayacağı yada yapmaması anlamına gelmez ki sadece alışkanlık kazanmamış yada kendisinden bu yönde bir talep olmamış, Erkekler düz düşünen canlılar ne gerekirse onu yapmak gibi...
Haftada bir yada ne bileyim ayda bir kahvaltıyı onun hazırlaması senin kendini değerli ve özel hissetmene neden olacak bence bunu belirtip bu yönde onu teşvik etmelisin...
Ve en önemlisi oğlun bunları görüp ilerde oda eşine yaşatsın dimi ama
Doğru canım ama çocukluğunda görmemiş olması yapmayacağı yada yapmaması anlamına gelmez ki sadece alışkanlık kazanmamış yada kendisinden bu yönde bir talep olmamış, Erkekler düz düşünen canlılar ne gerekirse onu yapmak gibi...
Haftada bir yada ne bileyim ayda bir kahvaltıyı onun hazırlaması senin kendini değerli ve özel hissetmene neden olacak bence bunu belirtip bu yönde onu teşvik etmelisin...
Ve en önemlisi oğlun bunları görüp ilerde oda eşine yaşatsın dimi ama
benimki özel olarak 1 kez hazırladı zeliş kendi başına
ama benimle gelir kahvaltıyı birlikte hazırlar eğer oturma odasında yerde yiyeceksek taşır getirir götürür
ama benimle gelir kahvaltıyı birlikte hazırlar eğer oturma odasında yerde yiyeceksek taşır getirir götürür
zelişşş ben bu konularda çok mücadele ettimm,,benim babam çok özverilidir anneme aşırı,,o hep beni onu babama benzetmeye çalışacağım korkusuyla gardını aldı,,sakın benim babam gibi olmamı bekleme dedi hep (annemin ezdiğini düşünüyor,babamın ev işlerinde anneme hep yadımcı olmasını)
özel günler desen bir evlilik yıldönümü bir doğumgünümü unutmuşluğu var adamın
sevgilliler gününde ne yaptığını biliyosun
hep aslında şunu düşünmüştüm bunu yapacaktım bahaneler
artık yoruldummm bi çiçek alır beni susturmak için görevini tamamlamış olur aklınca
bende onun özel günleri ni ve ailesini kutlamamaya karar aldım hepsi aynıı zaten
oda her defasında tamam kutlama dediii
hımmm o zaman senin annen ve babanın ilişkisine tavır olarak yapmıyor demek ki vefaaa
ama görmüyor mu bu şekilde mutlu olduklarını aile içi diyaloğun ne kadar güzel ve değerli olduğunu
benim burasıda yoğun
iyiyim canım sen nasılsın
iyim canım ama biraz kafam karışık gün içinde yazıcam sana özelden detayları...
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
onların kültürüne pek uymuyormuşşş
erkekler iş yapmazmışşş felan filannn
zaten yapmış olsa annesi yontardııı
artık bende yooruldummm
tamam canım yaz bekliyorum
bende iyiyim sınavlar yaklaştı onun telaşındayımm:126:
hayırdır şekerim nolduuuuuu
Nasıl bir kültür ki öyle
O zaman erkeğin yapası gereken (bu zihniyete göre yani) işleri yani para kazanma işini neden bizde yapıyoruzzzzz
ne sınavı bu benimde bu pazar sınavım varrr offfffff
misafirliğe gider gibi gidicem sınava
:44::44::44::44::44::44::44::44:Ofsayt kaldımm konuyaaa
Konunuza ofsayt kaldımm, benim analtacak bi şeyim yokhayırdır şekerim nolduuuuuu
Nasıl bir kültür ki öyle
O zaman erkeğin yapası gereken (bu zihniyete göre yani) işleri yani para kazanma işini neden bizde yapıyoruzzzzz
ne sınavı bu benimde bu pazar sınavım varrr offfffff
misafirliğe gider gibi gidicem sınava
:44::44::44::44::44::44::44::44:
sevgili bile yokkKızım kocalarını anlatıp duruyorlar,
bizde kocamı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?