çok özeld diilse alatsana ne oldu geçen yaz
günaydın kızlar naslısınız
lilyanayla eylülü atmışlar forumdan
farklı bir kadın formuna üye oldular diye
benimki iyiydi sahilde yürüyüş yaptık yemek yedik evimize geldik canımAnneler gününüz nasıl geçti kızlar?
evet canım tahmin ettiğin gibi, ara dedi bende lütfen zorlama konuşmak istemiyorum dedim kahvaltıda konu öyle kapandı sonra bi arkadaşın çilek tarlası var oraya gittik orda aradı annesiyle konuşuyo karşı taraftan ne söyleniyorsa artık boşver annecim ben seni arıyorum ya gerisi boş dedi baya bi konuştular,sonra eve dönerken arabada kavga ettik,bundan sonra bende senin ailene aynı şekilde davranıcam dedi kendin bilirsin dedim,o zaman anneni buraya getirirsin kreş ve okul kapandığında çocuklara bakar dedim biliyo annesinin gelmeyeceğini her zaman olduğu gibi benim annemin yada kardeşlerimin bakacağını sen onlarla iyi anlaşmak zorundasın, burda başka destekçimiz kim var dedim ,ben böyle der demez senin paranada sanada diye bir güzel saydırdı,istifa ettirip ailesinin yanına gitmediğine pişmanmışben yapılanları unutamıyormuşum sürekli ailesinden nefret ediyormuşum kalbim kinle doluymuş ne ağır kelimeler,konuşmuyoruz akşamda ayrı yattık canım çok sıkkın
günaydın hatunlarrrr ??
kim atılmış siteden
çok çok dugulandım yaa teyzesi çekmiş videoyu nasııl süzülüyo bir görsen
sen olmasan bende olmazdım anne
seni sevom anne diyeee
haklısınnn canım ama ben artık yavaş yavaşş iki tarafı idare etmeye başladım sanırsammm
eşimin başını ne kadar yersem bize geri olarak tepiyor
adam zaten bana anneme şunu niye yapmadın bunu niye yapmadın demiyorkiii
ben k.valideme sözle hiç bi saygısızlık yapmıyorummm
gelip adama kusuyorum oda patlıyor
bundan sonra değerini davranışımla mesafemle göstereceğim k.valideye
bi, zahmet anlasın artıkk
hamişim hoşgeldin nasılsın tatlım
canım geçen yaz kv eltisi vefat etti bizde cenazeye gittik işte kv eviyle eltisinin evi yan yana ama benim kv ist oturduğundan ev boştu yengemizde kanserdi kadın 43 yaşındaydı uzun zamandır ev temizlik falan görmediğinden heryer batmış vaziyetteydi biz o acının arasında başladık temizliğe diğer yengemle kv evindede halı vardı onu istedim diğer tarafa sermek için cenazeden sonra yıkatır kaldırız dedim bana insanların içinde vermem ben halımı diye bağırdı bende anne niye böyle diyosun kaldırırız sonra bak burda sermeye halı yok dedim vermem dedi tutturdu bende kızdım o zaman bu acımızın arasında halıyı düşünüyosunya pes dedim çıktım diğer odaya kızları başladı terbiyesiz anneme nasıl davranıyor bu evde zaten hep onun dediği oluyo diye cenazede yaşadığımız olaya bakın ayrıca bu cenaze öncesi yengemin hastalığı sürecinde de kv ve 2 kızı bende kalıyo birisinin kocası da 3 çocuk onların 2 çocukta benim,işlten geliyorum ne temizlik ne yemek ev pislik içinde hiçbirşeye ellerini sürmediler kızlarını yanına aldı eşimi de tabi sürekli benim hakkımda,bizi sevmiyo suratı hep asık dedi durdu,eşimde çok güzel dinledi onları davranışlarınada yansıdı tabi bu,ben o ara çok kötü hasta oldum stresten sıkıntıdan bademciklerim şişri parmağımda dolama çıktı 20 tane iğne yedim bu halimle işe geldim işten çıkıp eve gelip batırdıkları yerleri temizledim,bu arada ramazan ayı girdi hala bendeler,bi gece uyandım saat 2 i eşim yanımda yok bu arada bacağımda büüyük bi şişlik çıktı iltihap oraya topladı ve ben adım atamıyorum,zorla kalktım mutfağa yöneldim kv kızları ve eşim balkonda oturup yine benim hakkımda konuşuyolar eşime karın böyle şöyle ben o sinirle yanlarına doğru yürüdüm bacağımdan atım atamadığımdan olduğum yere oturup kaldım sinirlerim boşlandı elim ayağım titriyo ağlama krizine girdim ama duyduğumu belli etmemeye çalıştım aptal gibi şimdi olsa onları o saatte rezil ederdim bu arada sahur zamanı yaklaştı hepsi ortadan kayboldu o bacağımla kalktım yemek hazırladım utanmadam geldiler sofraya,ne bi tabak kaldırdılar ne bir yardım,bunun gibi örnek çok eşimle boşanma durumuna geldim o zamandan beridir hiç birisini aramıyorum kırgınlğım geçmiyo eşimede onlara da unutamıyorum bana yaşattıklarını
zor bir durum canım allah yardımcın olsun ama napıcan eşin için evliliğin için konuşacan.bazı şeyleri duymayacan yeri gelirse ama tamamen hayatından çıkartamassın maalesef istesekte yapamayız bunu anası kardeşleri ben bunu idrak ettim ama çok zorda kalmadıkça muhabbet sohbet etmiyorum tek soru tek cevap idare edip gidiyoruz öle böle
berbatttttt
günaydın cnm
dün liyn kopnuştuuumm
çok saçma bir durummmmm
günaydın cnmm
allah hep mutlu etsin senı gülen yüzün solmasınnnnnn
benim anlamadığım annesi üzülmesin kırılmasın diye karısını bir çırpıda nasıl olurda kırar,üstelik defalarca söz verdiği halde,beni hiçmi düşünmüyo bu adam yaaa,babaane olmuşta bir kere torunlarını aramışmı bir tlf etmişmi onlar için ne gelinleri nede torunları var,halaları olsun babaannesi büyükbabası hiç biri aramıyolar torunları insan hiçmi özlemez,bu nasıl iş ben anlamıyorum,şuanda 8 aydır kızının yanında ve onun çaocukarına bakıyor tamam baksın ben karışamam beni ilgilendirmez ama benim çocuklarımıda haftada birgün barı olsun arayın,hiçmi merak etmiyosunuz,hem biz geçen sene yazın ki olaylardan sonra çok kötü ayrıldık unutamıyorum yaptıklarını kırgınlığım geçmiyo bir türlü
hosbulduk tatlıımmmm
iiyim tesekkürler ,senden nbrrrr ???
ya herkes istediği siteye üye olur ,herhalde lili orda editör olucam diye mi üyeligini sildiler ki .
Yagmur bi tel .açta konuş kızzzzzz lilyle ne diyormuş, gelecek miymiş?
Sebebini şimdi okudum..Sanırım burada bunu dillendirdikleri için üyelikleri iptal edildi..
kızlarrr nerdesinizzz yahuuu
bi gelişme varmı kızlardan :44::44::44::44:
iyiyimm canımnasılsın vefam
bende kızların teli yok
zelişte yok merak ettim yaaa
Kazenden msj geldi bana şimdi
kızlar 24 saat içinde bi dünya kişiye sölemiş bu siteye gelin üye olun diye
lilyanada diyoki ben sadece eylüle söledim o yaymıştır diyo
ama kazen pek olumlu konuşmadı yane
sanırım kızlar yni üyelik almak zorunda kalacak
Kazenden msj geldi bana şimdi
kızlar 24 saat içinde bi dünya kişiye sölemiş bu siteye gelin üye olun diye
lilyanada diyoki ben sadece eylüle söledim o yaymıştır diyo
ama kazen pek olumlu konuşmadı yane
sanırım kızlar yni üyelik almak zorunda kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?