Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çok özeld diilse alatsana ne oldu geçen yaz

canım geçen yaz kv eltisi vefat etti bizde cenazeye gittik işte kv eviyle eltisinin evi yan yana ama benim kv ist oturduğundan ev boştu yengemizde kanserdi kadın 43 yaşındaydı uzun zamandır ev temizlik falan görmediğinden heryer batmış vaziyetteydi biz o acının arasında başladık temizliğe diğer yengemle kv evindede halı vardı onu istedim diğer tarafa sermek için cenazeden sonra yıkatır kaldırız dedim bana insanların içinde vermem ben halımı diye bağırdı bende anne niye böyle diyosun kaldırırız sonra bak burda sermeye halı yok dedim vermem dedi tutturdu bende kızdım o zaman bu acımızın arasında halıyı düşünüyosunya pes dedim çıktım diğer odaya kızları başladı terbiyesiz anneme nasıl davranıyor bu evde zaten hep onun dediği oluyo diye cenazede yaşadığımız olaya bakın ayrıca bu cenaze öncesi yengemin hastalığı sürecinde de kv ve 2 kızı bende kalıyo birisinin kocası da 3 çocuk onların 2 çocukta benim,işlten geliyorum ne temizlik ne yemek ev pislik içinde hiçbirşeye ellerini sürmediler kızlarını yanına aldı eşimi de tabi sürekli benim hakkımda,bizi sevmiyo suratı hep asık dedi durdu,eşimde çok güzel dinledi onları davranışlarınada yansıdı tabi bu,ben o ara çok kötü hasta oldum stresten sıkıntıdan bademciklerim şişri parmağımda dolama çıktı 20 tane iğne yedim bu halimle işe geldim işten çıkıp eve gelip batırdıkları yerleri temizledim,bu arada ramazan ayı girdi hala bendeler,bi gece uyandım saat 2 i eşim yanımda yok bu arada bacağımda büüyük bi şişlik çıktı iltihap oraya topladı ve ben adım atamıyorum,zorla kalktım mutfağa yöneldim kv kızları ve eşim balkonda oturup yine benim hakkımda konuşuyolar eşime karın böyle şöyle ben o sinirle yanlarına doğru yürüdüm bacağımdan atım atamadığımdan olduğum yere oturup kaldım sinirlerim boşlandı elim ayağım titriyo ağlama krizine girdim ama duyduğumu belli etmemeye çalıştım aptal gibi şimdi olsa onları o saatte rezil ederdim bu arada sahur zamanı yaklaştı hepsi ortadan kayboldu o bacağımla kalktım yemek hazırladım utanmadam geldiler sofraya,ne bi tabak kaldırdılar ne bir yardım,bunun gibi örnek çok eşimle boşanma durumuna geldim o zamandan beridir hiç birisini aramıyorum kırgınlğım geçmiyo eşimede onlara da unutamıyorum bana yaşattıklarını

günaydın kızlar naslısınız
lilyanayla eylülü atmışlar forumdan
farklı bir kadın formuna üye oldular diye

günaydınlarrr Yağmur
aaa başka siteye üye olmak neden sıkıntı oluyor anlamadım
isteyen istediği yere üye olur bunu sorun etmemek gerek

Anneler gününüz nasıl geçti kızlar?
benimki iyiydi sahilde yürüyüş yaptık yemek yedik evimize geldik canım

çok üzüldüm canım keşke yalandan da olsa konuşsan şuandan canın daha az sıkkın olurdu eminim
malesef aileler soz konusu olunca politik davranmak zorundayız yoksa kavgalar eksik olmaz
yine en çok biz üzülürüz yine

günaydın hatunlarrrr ??

kim atılmış siteden

hamişim hoşgeldin nasılsın tatlım

çok çok dugulandım yaa teyzesi çekmiş videoyu nasııl süzülüyo bir görsen
sen olmasan bende olmazdım anne
seni sevom anne diyeee

ne güzel yavrularımızdan böyle şeyler duymak kızımla oğlumda bana çok güzel kart yapmışlar cd hazırlamış öğretmeni izleyince ağladım mutluluktan dünde eşim sağolsun çok güzel ağlattı insan karısına bi sarılıp anneler günün kutlu olsun demezmi yaa,hediyeyi falan geçtim ben bi tatlı söz o bile yok annesi yüzünden kalbimi ırıp ağlatmasıda cabası

canım inan ben ne yapacağımı şaşırdım kime nasıl davranmalıyım ,ne yapmalıyım bilmiyorum o kadını asla aramak sesini duymak istemiyorum aramayıncada evliliğime yansıyo benim eşimle iyi olabilmem için kv aramammı lazım beni neden anlamıyo bu adam fikirlerime hiçmi saygısı yok

zor bir durum canım allah yardımcın olsun ama napıcan eşin için evliliğin için konuşacan.bazı şeyleri duymayacan yeri gelirse ama tamamen hayatından çıkartamassın maalesef istesekte yapamayız bunu anası kardeşleri ben bunu idrak ettim ama çok zorda kalmadıkça muhabbet sohbet etmiyorum tek soru tek cevap idare edip gidiyoruz öle böle

ya herkes istediği siteye üye olur ,herhalde lili orda editör olucam diye mi üyeligini sildiler ki .

yagmur bi tel .açta konuş kızzzzzz lilyle ne diyormuş, gelecek miymiş?

canım benim eşim ailesi ve karısı arasında ki dengeyi kuramayan tiplerden onlar geldiği zaman adam o kadar değişiyoki söylediklerinin etkisinde kalıyo benim elimden gelende hiçbiriyle muhattap olmamak belki eşim söylediklerinden etkilenmese o kadar kafaya takmam yalandan olsa yüzlerine gülerim ama eşimde bana böyle davranınca işin içinden çıkamıyorum

berbatttttt

günaydın cnm

dün liyn kopnuştuuumm

çok saçma bir durummmmm

günaydın cnmm

allah hep mutlu etsin senı gülen yüzün solmasınnnnnn

yASEMİN SENİN NEDEN ANNELER GÜNÜN BERBAT GEÇTİ CANIM YAAA

AHHH BE GÜZELİM ARAYIP ARAMAMALARINA TAKILMA YILDA BAYRAM 2 ANNELER GÜNÜ KANDİL OLSUN 4 EN FAZLA 6 KEZ ARAYIP KESTİRMEDEN KUTLA ÇIK BU HUZURLUĞA İNAN DEĞMEZ KENDİNİ ÜZÜYORSUN İÇERDE SENİ VE EŞİNİ BÖYLE GÖREN ÇOCUKLARINDA ÜZÜLÜYORDUR

hosbulduk tatlıımmmm

iiyim tesekkürler ,senden nbrrrr ???

İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN

yağmur sen nasılsın kızın nasıl tatlım

zeliş nerde kaldı yaaa

ya herkes istediği siteye üye olur ,herhalde lili orda editör olucam diye mi üyeligini sildiler ki .

Yagmur bi tel .açta konuş kızzzzzz lilyle ne diyormuş, gelecek miymiş?

bir kaç yere üye olsan ne fark ederki burdar üye alıp götürülecek diyemi düşündüler acabaa

kızlarrr nerdesinizzz yahuuu

bi gelişme varmı kızlardan :44::44::44::44:

Kazenden msj geldi bana şimdi
kızlar 24 saat içinde bi dünya kişiye sölemiş bu siteye gelin üye olun diye
lilyanada diyoki ben sadece eylüle söledim o yaymıştır diyo
ama kazen pek olumlu konuşmadı yane
sanırım kızlar yni üyelik almak zorunda kalacak

Kötü olmuş...başka siteye evet gidilebilir ama yayıldıgı vakit ceza almalarına sebebiyet verir reklama giriyor çünkü.

nasılsın vefam
bende kızların teli yok

zelişte yok merak ettim yaaa
iyiyimm canım

sabah benide lili aradı ondan öğrendim

zelişden haberim yok toplantısı var sanırım

sen nasılsın kuzum

oyy oyy oyyyy:26::26::26::26::26::26:

tühhh kötü olmuşş
yeni üyelik ile bu çözülecekse üye olsunlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…