Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

anladım canım
bende çıkıyorum sana özelden yazdım güzelim
allaha emanet olun kızlar

bir kaç yere üye olsan ne fark ederki burdar üye alıp götürülecek diyemi düşündüler acabaa

Sebebini şimdi okudum..Sanırım burada bunu dillendirdikleri için üyelikleri iptal edildi..

Kötü olmuş...başka siteye evet gidilebilir ama yayıldıgı vakit ceza almalarına sebebiyet verir reklama giriyor çünkü.

sonuçta hepimiz burdayız eğer bizi davet etse idi burda olmazdık üye sayımızda eksiklik olurdu
iki yere de üye olsa yazsa ne olacak sanki

Merhaba
Sanırım bir yanlış anlaşılma var, direk ilk kişiden konuyu dinlemenizi rica ediyorum.

"Dileyen dilediği siteye üye olabilir, kızlar başka siteye üye oldu diye üyelikleri kapandı denmesi veya size böyle izah edilmesi inanın çok düşündürücü bir durumdur. Kadınlar Kulübü gibi Türkiye'nin en büyük Kadın Sosyal medyası böyle konular ile hiç ilgilenmez. Tabi ki isteyen istediği siteye üye olsun ama gidip neredeyse 24 saat aralıksız şurada toplanıyoruz aynı başlığı açtık hadi oraya denirse buna da bir dur demek lazım."

Olay budur veya şöyle düşünün 2 lokanta var. Bir masa sohbet arasında ya kızlar bakın şurada şöyle bir lokanta var orada da yemek yiyelim dediği zaman işletme sahibi tepki vermez ama bu kişi ayağa kalkıp hadi kızlar başka lokantaya gidiyoruz diye bir çok kez söylerse o lokantadan maalesef hiç hoş olmayan şekilde çıkartılır.

Yuvana döndün mü çalıkuşu lilyana
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Açıklamanız için teşekkür ederim.

Biraz da gülelim ya sabah enerjimiz yerine gelsin dimiii iyiym bu arada anneveoğlusu kızımda çok ii saol sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…