içine polyana kaçmamış resmen sen polyanaya kaçmışsın zeliş :))
kızlarr elime kaynar su dkülüdüüüüüüüüü yazamıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:
işte işte işte
ALINTI YAPMAYIIIIIIIIIN SİLCEM
kızz gerçekleri söylüyoum cidden bakkk
kenimi hiç söyleiyorum bileee
misal doğum yaptım hamileliğimin 7. ayından itibaren resmen keyfime göre gittim şirkete part time çalıştım
doğum yaptım özel hastane de sezeryan yaptım hemde kendi isteğimle bütün masraflarım ki epey tuttu çalıştığım şirket tarafından karşılandı
doğumdan sonra oğluş 7 aylık olana kadar yine istediğim zaman işe gittim ama bu sürelerde hep tam maaş aldımmmm
oğlum 4 yaşına gelene kadar yarım asgaeri ücret kadar süt ve bez parası aldım maaşımdan hariçç
bu sadece o dönemdi örneğin
varmı böyle imkanı olan devlet kuru mu
Allah razı olsun patronlarımdannn
şimdi iş değiştirdim
farklı bir şirketteyim işim şükürler olsunnnnn
Ewet hatırladımm allaha şükrettim ya la az önce seksi hatunnn
Aaaaaaa
Yogurttt sürrr :26:
kızlarr elime kaynar su dkülüdüüüüüüüüü yazamıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:
DüzlettimmmGRİLİ Olan benim kız liliiiiiiiiii düzelt alıntını :))
buz koydumm şimdi krem sürdkk çayımı kendim alimm dedim hemen arkamd çay ocağıı bardak elimde patladııııı
Düzlettimmm
Yoğurt sür plak takıldııı
Yawrum sen ne diyosun ya ne veremiii
Doktora git biran önce, eşin nasıll diretmiyor seni doktora götürmek içinn
kelebekimmm mutlaka git ihmal etme kendiniii
kendi kendine teşhis konulurmu Allah aşikına yaaa,yarın ilk işin hastane olsun eşin kızmıyormu sana
selamm h. geldin güzellikkk
o benim ne düşündüğümü bilmiyor daha dün gece bile yalvar yakar götürmeye çalıştı hastaneye ama ben onla bir süre bakkala bile gitmeyi düşünmediğim için gitmiyorum..
artı ben inat ettiğim zaman kararımdan döndüremez bunu biliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?