Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızlarrr ben çıkıyorum ,herkese ii aksamlar , ii tatillerrrr :)))

salı günü görüsürüz inş, sizi seviyore aynı zaamnda kucaklıyore

Son düzenleme:
bizde çalışıyoruzzzz,dinlenmek yokkkk hep çalış hep çalışş nereye kadar yaaa

mery bana ulaşabilirmisin yardıma ihtiyacım var özelden yazamadım.öncelikle çok geçmiş olsun çok uzun zaman önce konu açılmış onu gördüm bende sizin gibi herpes keratiti hastasıyım gözümde sürekli nüks ediyor çok zor bir durum çok korkuyorum gözümü kaybetmekten sizden bu hastalıkla ilgili evrelerinizi banada anlamanızı istiyorum.umarım geçmiştir sizinki.ben sürekli zovirax kullanıyorum birde ağızdan asiviral ama olmuyor kurtulamıyorum ankarada bir doktor tavsiyesi gördüm ona gitmeyi düşünüyorum mehmet orhan sizin tavsiyeniz bilgileriniz yaşadıklarınız benim için çok önemli ilk 1 hafta bilemedi bilgisiz doktor yüzünden yanlış tedavi oldum sonra başka bir doktor teşhis etti Allahtan göz bebeğimde değil görme kaybımda şimdilik yok ve umarımda hiç olmaz lütfen en ince ayrıntısına kadar yardımcı olursanız çok sevinirim Allah tüm hastalara ve bize acil şifalar versin

e5e823
herpes virüsünüz geçtimi eski konularda görmüştüm özel mesaj atamadım size beni aydınlatırmısınız lütfen

mrb,
evet gözümdeki herpes virüsü 4 yıldır nüksetmiyor. yani tamamen vücuttan yok olup gitmiyor hastalık yapan virüsler. 4 yıldır uyuyor(doktorun tabiriyle). fakat 2 sene aralıksık ilaç tedavisi görüm iyileşebilmek için. hastalık sonrasında gözümde kuruluk bıraktı. göz yaşı damlası kullanıyorum sürekli. yorulunca uykusuz kalınca çok çalışınca gözümde batmalar yanmalar oluyor. ama buna da şükür çünki çok zor günler geçirdim. size de geçmiş olsun. sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum.

günaydınn kızlar....

günaydınnn canımmm nasıl geçti hafta sonun epey gezdiniz oğlunla
nasıl yakışıklı olmuş maşallah allah damatlığını da göstersin
kıyafetini çok begendim şehzade olmuş
sen de pek şıktın

Çok güzel geçti canım..
Gezdik bayağı ewet..
Yorucuydu tabi..
Dün açık havada biraz dinlendim..
Yarında yatağını süsleyecek annemle teyzem..
Cumartesiye az kaldı, keşke sende gelebilseydinn

çok güzel geçti canım..
Gezdik bayağı ewet..
Yorucuydu tabi..
Dün açık havada biraz dinlendim..
Yarında yatağını süsleyecek annemle teyzem..
Cumartesiye az kaldı, keşke sende gelebilseydinn

ahhhahh keşke istanbulda olsaydım hiç bir manim olmazdı gelememek için
eloşla hazırlanıp gelirdik valla
kısmet kuzum sende bol bol foto çek yanınızda gibi oluyorum zaten
bende epey yoruldum canım ya
amsra işi yattı
şehir dışından akrabalarım geldi koşuşturdum öle ama güzeldi

Ewett gördüm ama böyleside iyi olmuş sanki..
Her şeyde bir hayır wardır..
Çekinirim resim kuzu merak etme, ama olaydın sende iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…