biz afyona gittikkk arkadaşlar vardı gezdik avm felan ama hamama gitmedik
Benim oğlan pek huysuzdu canımmm keyif alamadık gezmedende
1 haziranda ana sınıfı ön kayıt başlıyoırmuşşş ilk şansımızı orada deneyeceğiz olmazsa mecbur kreşş olacak bakalım
bende vesikalık çektircem oğluşa ilkk defa bakalımm
günaydın tatlımm ,
bende tatilde hep evdeydim ,yata yata günleri bitirdik .
" rabb’im yorgunum „ bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder „ üzerime bir iyilik ve güzellik kondur „ avunmalığım olsun „ hiç ummadığım sevinç nasip et „
aminn.....
Millettt toplanın yaa aloooo
Hepinize baktımmm
amin kuzummmm" Rabb’im yorgunum „ Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder „ Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur „ Avunmalığım olsun „ Hiç ummadığım sevinç nasip et „
Aminn.....
anladım canım, oğluşun küçük daha devamlı hareket halindedir o
ele avuca sığmaz zamanları, alper daha bu yıl duruldu yeni yeni diyebilirim
biz gezmelere gittiğimizde millet cafede çay kahve içerdi ben ve eşim oğlunan peşinde koşan tipler
ne sohpet nede gezmeden birşey anlamazdık
dinlenmişsinizdir
sen bol bol yat korkutmak gibi olmasın ama ufak meleğin geldiğinde
çok yorulacaksın ama iyiki varlar
amin arkadaşım
Abartıyı sewmem, bazı insanlar ne yapacağını şaşırıyorlarr ..az önce sünnet davetiyesi geldi resimli falan baya abartmışlar
Abartıyı sewmem, bazı insanlar ne yapacağını şaşırıyorlarr ..
Gülme len konuşmuyonuzz hiçç
Diyety diyet dediler başımın etini yediler, bende katıldım ama bakalımgeldikk liliii geldikkk
bencede ne gerek var ki baya şatafatlı bir davetıye sanırsın düğün
Diyety diyet dediler başımın etini yediler, bende katıldım ama bakalım
inşallah iyi olurr :26:
Nerde yapıyorlar, ne yazıyor yer olarak davetiyede..
davetiye baya değişik resmin altındaki ipi çekiyorsun yazılar ortaya çıkıyo :26::26:
sosyal tesislerde
gelcen miiiipendikte tatlımm
Merak ederim ben..
Ben florya sosyal tesislerini beğeniyorum..
mrb,
evet gözümdeki herpes virüsü 4 yıldır nüksetmiyor. yani tamamen vücuttan yok olup gitmiyor hastalık yapan virüsler. 4 yıldır uyuyor(doktorun tabiriyle). fakat 2 sene aralıksık ilaç tedavisi görüm iyileşebilmek için. hastalık sonrasında gözümde kuruluk bıraktı. göz yaşı damlası kullanıyorum sürekli. yorulunca uykusuz kalınca çok çalışınca gözümde batmalar yanmalar oluyor. ama buna da şükür çünki çok zor günler geçirdim. size de geçmiş olsun. sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?