Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

evren seyhan durmaz facebook varsa eklerseniz çok şey var sormak istediğim .tekrar sağolun

kullandığınız ilaçlar neydi nekadar süreli ayrıntılı olrak yazarmısınız lütfen ben sadece zovirax ve asiviral tablet kullanıyorum asiviral tabletim bitti arka arkaya devam et diye bişey demedi doktor siz bitince devamlı kullandınızmı ara verdinizmi çok önemli lütfen birde doktor tavsiyeniz varmı ben hacettepede dün bir doktor daha buldum murat ilkeç ona gitmeyi düşünüyorum

' En iyi Kornea Doktoru' konusunda hastalıkla ilgili ilk sayfalarda yazdıklarımı okumuşsundur. çok doktor değiştirdim. ilk dr bilemedi oyaladı beni. en son konya selçuklu tıp fakültesinde şansal gedik isimli bir dr dan iyileştim. zovirax, asiviral, vitamin A göz kremi, göz yaşı damlaları ve jeli kullandım. birde bağışıklık sistemimi güçlendirsin diye 2 sene imunex hap kullandım. benim hastalığımda 4 defa arka arkaya nüksetti, 1tane nokta yara varken ikincisi çıktı, şuan 2 tane yara izi var gözümde. göz bebeğimin üstünde olduğundan görmemde sıkıntı yok. zor bi süreç biliyorum, nüksetmesi insanını deli ediyor. ama benimde 4 defa nüksetti, sonrada bi daha olmadı yeri belli gözümde, ara ara kontrollerime gidiyorum.inş. bir daha olmaz.sanada çok geçmiş olsun.dua edeceğim. allahım şifa versin herkese. şuan işyerindeyim çok yoğunum ara ara fırsat buldukça yazıyorum. akşam evden yazarım sana.

evren seyhan durmaz facebook varsa eklerseniz çok şey var sormak istediğim .tekrar sağolun

kullandığınız ilaçlar neydi nekadar süreli ayrıntılı olrak yazarmısınız lütfen ben sadece zovirax ve asiviral tablet kullanıyorum asiviral tabletim bitti arka arkaya devam et diye bişey demedi doktor siz bitince devamlı kullandınızmı ara verdinizmi çok önemli lütfen birde doktor tavsiyeniz varmı ben hacettepede dün bir doktor daha buldum murat ilkeç ona gitmeyi düşünüyorum

faceniz varsa ekleyin olurmu evren seyhan durmaz bayanım aklınıza bişey gelmesin

Allah razı olsun ilginizden dolayı çok sağolun bu limunex ve asiviral tabletler ve diğerleride dahil hiç aralıksızmı kullandınız devamlımı yani

Allah razı olsun ilginizden dolayı çok sağolun bu limunex ve asiviral tabletler ve diğerleride dahil hiç aralıksızmı kullandınız devamlımı yani

4 yıl önceydi tedavim aklıma geldikçe yazıyorum birde yoğunum uzun uzun yazamıyorum. asiviral hap bir anda kesilmez , eğer kesersen vucudun dengesi bozulur ve herpes nükseder. ben şöyle kullandım bu ilacı. aynı kortizon ilaç kullanır gibi. ilk önce günde 5 taneyle başladık, bir iki hafta 5 tane sonraki hafta 4e düştü, sonra ki hafta 3 e düştü, sonra ikiye düştü sonra 1 ve bitiriyordun zaten azalta azalta gidince uzun bi süreyi kapsıyor. doktorum vitamin kullanbileceğimi vucud direncimi artırmam için yardımcı olabileceğini söylemişti. bende imunex başladım. kullanırken hiç hasta olmadım. çünki grip göze vurur ya , imunex içerken hiç grip olmamıştım. gözü beslemesi için de vitamin A diye bi krem kullandım. aklıma gelenler şimdilik bu kadar. yine aklıma geldikçe fırsat buldukça yazarım. çünki ne kadar acı verir bu hastalık ben çok iyi biliyorum.. konya yakınlarındaysan gittiğim doktoruma git derim . ben memmun kalmıştım.

ben çok yanlış kullanmışım asiviralı ozaman bana öyle kullan diye demedi doktor neyse ben burdur ilindeyim şimdi tayinciyiz gitmeden gitmem gerek ozaman çok sağol tekrar Allah razı olsun

ben çok yanlış kullanmışım asiviralı ozaman bana öyle kullan diye demedi doktor neyse ben burdur ilindeyim şimdi tayinciyiz gitmeden gitmem gerek ozaman çok sağol tekrar Allah razı olsun

bende hastalık süresince çok dr değiştirdim. aynı senin gibi asivirali hep yanlış kullandırmış drlar. en son tıp fakültesindeki hoca dedi asiviralin dozaj dozaj düşürüleceğini. asivirali bi anda kesmekte nüksettiriyor herpesi. ben 4 kere yaşadım nüks olayını çok iyi biliyorum. tedavi sırasında sakin ol stres yapma beslenmene dikkat et vitamin al. zoriraxı da ilk başlarken yatana kadar gün içinde 5 defa sürerdim. 4 yıl önceydi çektiğim acıları ilk günki gibi hatırlıyorum da ilaçları nasıl kullandığımı çok net hatırlayamıyorum. çok geçmiş olsun inş bi an önce iyileşir gözün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…